Ben Bu Çocuğun Ağzına Benliğine Kurban Olurum
-
Bir devletin yükselebilmesi Vatan sevgisinde geçer. Neden?
Eğer Millet Vatanını ve Devletini severse ileride hizmet edeceği tek şey bu gerçekler olur hayatında, iliminide , irfanınıda her şeyini vatanı için kullanır ve hizmet etmiş olur.
Ancak sizin Vatan ve Devlet kavramlarından haberiniz olmadan "eeh hep vatan milelt sakarya ne veriyo ki lan bu devlet bana gider avrupalarda bok gibi para kazanırım" diyen bir zihniyet oldukça bu ülkenin topraklarında eğitim alıp ardından gidip almanya da ingilterede master lar yapıp ardından tatillerde memleketine gelip bodrum, antalya , çeşme de para harcayan bir zihniyetiniz var ise zaten bu konu hakkında tartışmayalım.
Örnek gösterdiğiniz ülkelere bir bakalım Amerika, kaçınız bir amerikalı kadar vatanseversiniz? bir sorgulayın bakalım lafa gelince konuşmak güzel.
Fransızlar ya da İngilizler hangileri bizim kadar bölünmüş durumda? hangisi sizin kadar eleştiriyor vatanını devletini?
Kolaycılığa kaçıyorsunuz her zaman ki gibi. tamam eleştirelim her boku eleştirelim fakat bilgisayar başında eleştirdikten sonra kalkıp iki tane dilekçe yazalım bakalım karşılığında ne oluyor? Sen iki şiir dinleyeme kalk marsa bayrak dikenleri göklere çıkar ardından yan pencerede internette oyun oyna ya da kız arkadaşınla konuş ya da internet sitenin tasarımıyla ilgilen adama sorarlar sen ne yaptın bu ülke için diye?...
amacım polemik çıkartmak değil sadece eleştirirken biraz da kendinize bakın istiyorum.
-
Fatih bunu yazdı
alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor. geçin bu edebiyat işlerini.
Tüm milliyetçiliğimiz bayrağı yerden kaldırmak, istiklal marşı okumak, stadlarda geçit töreni yapmak.
-
Çok abartmışsınız yorumlarınızda.
Ben milli benlik açısından gerçekten çöküntüye uğramış bir haldeyim ülkemizin geldiği konumdan dolayı.
Biz böyle bir milletmiydik emperyalizme ölmek pahasına verdiğimiz savaş bu günler içinmiydi.
Boş yorumlar yapılmış adam çocuğunun videosunu oğlum diye koymuş.
Ulan herif buraya çocuğun şarkı söylerkenki videosunu koysa yorumlar farklı olacaktı.
Ayrıca bu videoda öyle duygu sömürecek bir şey yokki. Ortalıkda dönüyor ufacık çocuğa kuranokutturuyorlar yada çocuğa bir şiir ezberlettiriyorlar topluluk önünde alkış tutulsun diye ama bu video öyle bir video değil ki
napıyonuz hocalar?
-
Fatih ' e katılıyorum .
-
Fatih bunu yazdı
alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor. geçin bu edebiyat işlerini.
çok haklısın katılıyorum hocam türkiye halen 3. dünya ülkesi olarak görülüyor... -
zekayla ne alaka amk ?
buiyimi tarafından 16/Ağu/12 17:28 tarihinde düzenlenmiştir
benim 5 yaşında ki kuzenim türkçe ve arapça okuma yazma konuşma biliyor şimdi ingilizceye başladı yavaş yavaş ingilizce konuşmayı filanda öğreniyo
bilgisayar ipad filan benden daha iyi kullanıyo :/
otur sohbet et çocukla o derece :F
okula başlamasına daha 1 sene var bide bu çocuğun özel yetiştiriyoruz :F -
Ha anlamadan istiklal marşı okumuş, ha kuran okumuş ha risalei nur okumuş...
Çocuk işte papağan gibi birşey. önemli olan bunların anlayacağı yaşta öğretilmesi. Ezberci eğitimin her türlüsüne karşıyım. umarım bu istiklal marşı ve türküm doğruyum andını bir an önce okullardan kaldırıp milleti sabahın 9 unda ayakta sıraya dikmenin yanlış birşey olduğunu anlarlar artık. Özel günler ve bayramlarda olmalı bunlar sadece unutulmaması açısından
HolyOne tarafından 16/Ağu/12 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ha anlamadan istiklal marşı okumuş, ha kuran okumuş ha risalei nur okumuş...
Çocuk işte papağan gibi birşey. önemli olan bunların anlayacağı yaşta öğretilmesi. Ezberci eğitimin her türlüsüne karşıyım. umarım bu istiklal marşı ve türküm doğruyum andını bir an önce okullardan kaldırıp milleti sabahın 9 unda ayakta sıraya dikmenin yanlış birşey olduğunu anlarlar artık. Özel günler ve bayramlarda olmalı bunlar sadece unutulmaması açısından
-
akp yapınca neden o kadar küfür ettiniz o zaman :/
-
garip..
ne garip insanlar var amk şaştım kaldım.