folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    Hakan363 bunu yazdı

Arkadaşa birşey hatırlatmak istiyorum. Seo yazılarının en başında kimse bilgisini paylaşmıyor yazmak istemiyor ben bildiklerimi buradan yayınlamak istiyorum diye birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlıyorsam kusra kalmasın. )

Şimdi durumdan şikayetçi. Belki o arkadaşların neden paylaşmadığını yazmadığının göstergesidir belkide.

Durumunu anlayabiliyorum. Bu yazının linkini PM yazan arkadaşlara reply olarak gönderebilirsin :)

Kafam 1 milyon banamı laf çarpıttın anlayamadım ama genel bir cevap vereyim.

Her yazımın altına şunu ekledim gidipte e book lara para vermeyin dedim kendiniz araştırın dedim.

Ve ben deneylerimi içeriği ile beraber sonuçlarını ekledim görün diye.

Burdada bunu söylüyorum inandırıcı gelmiyorsa yada eksik görüyorsanız banada inanmayın amk gidin kendiniz öğrenin kendiniz yapın. Milletin eline baktıkça para üstüne paranız gidecek. Kendi işinizin kralı olun bu kadar basit ya. alın size örnekleri ile beraber yazdım açık ve net ?!?!

Tam anlatamadım sanırım ama sana destek olduğumu bilmen de yarar var. Sadece senin bu yazı dizisine başlarken ki iyi niyetinle şuan ki sinir durumunun farkını görmeni istedim. 
    Fazla da sinirlenmeye gerek yok bilader. Rahat ol.

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    Hakan363 bunu yazdı

Arkadaşa birşey hatırlatmak istiyorum. Seo yazılarının en başında kimse bilgisini paylaşmıyor yazmak istemiyor ben bildiklerimi buradan yayınlamak istiyorum diye birşey yazmıştı diye hatırlıyorum. ( Yanlış hatırlıyorsam kusra kalmasın. )

Şimdi durumdan şikayetçi. Belki o arkadaşların neden paylaşmadığını yazmadığının göstergesidir belkide.

Durumunu anlayabiliyorum. Bu yazının linkini PM yazan arkadaşlara reply olarak gönderebilirsin :)

Kafam 1 milyon banamı laf çarpıttın anlayamadım ama genel bir cevap vereyim.

Her yazımın altına şunu ekledim gidipte e book lara para vermeyin dedim kendiniz araştırın dedim.

Ve ben deneylerimi içeriği ile beraber sonuçlarını ekledim görün diye.

Burdada bunu söylüyorum inandırıcı gelmiyorsa yada eksik görüyorsanız banada inanmayın amk gidin kendiniz öğrenin kendiniz yapın. Milletin eline baktıkça para üstüne paranız gidecek. Kendi işinizin kralı olun bu kadar basit ya. alın size örnekleri ile beraber yazdım açık ve net ?!?!

Tam anlatamadım sanırım ama sana destek olduğumu bilmen de yarar var. Sadece senin bu yazı dizisine başlarken ki iyi niyetinle şuan ki sinir durumunun farkını görmeni istedim. 
    Fazla da sinirlenmeye gerek yok bilader. Rahat ol.

Kusura bakma hocu :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Kaç tane seo firmasının geçtim eklentileri geçtim reklamları ( backlink ) gelipte sizin kodlarınızı incelediğinizi gördünüz. Kaç tanesi size siz ekstra kod yazmışsınız bunu kısaltalım diyip kodlarınızı dahi düzenlediğini gördünüz ?

Firma olarak aldığımız bütün işlerde öncelikle site içi optimizasyon yaparız. Kodları mümkün olduğunca stabil hale getiririz. Wp kullananların hepsinde eklentirleri sıfırdan kurarız. Önceliğimiz dış optimizasyondan çok iç optimizasyondur.

Kaç firmanın 1 aylık siteniz için seo anlaşmasında siteniz daha 1 aylık 6 - 9 aydan öcne yapılan her hareket risklidir dediğini duydunuz ?

Yıllanmış bir site için bile minimum 3 ay gibi bir sürede çalışmalarımızı yayıyoruz. Yeni kurulacak sitelerde ise bu rakam 5 ay oluyor. Google tarafından sitenin adam gibi tanınması ve kelimelerde linklerin oturması zaman alıyor. Hangi kelimede hangi sayfaya çalışma yapacağımızı kafamıza göre değil google indexlerinin tam olarak oturduktan sonra yapıyoruz.

2 ayda bende . sıraya çıakrtırım seni yeterki paradan haber ver. Peki 2 ay sonra ne olacak. Oturur ağlarsın sitem google da çıkmıyo diye. Hangi firma size güvenililirlik veya risk anlaşması sözü verebiliyor ???

Karşılıklı olarak imzaladığımız sözleşme ile müşterilerimizin haklarını koruyoruz. Yapılan işin adı sanı fiyatı ne varsa herşey sözleşmede belirtilir. Garanti süresi de aynı şekilde sözleşmede bellidir. Hangi şartlarda para iadesi yapıldığı ve hangi şartlarda iade yapılmadığı hepsi net olarak bellidir. Ve sözleşmeyi sadece işte öyle imzala diyerek değil, müşterilerimize mutlaka okumalarını hatta var ise şirket avukatlarına okutmalarını rica ediyoruz. Oturup ağlamaması için yapmaları ve yapmamaları gereken herşey bildiriliyor yazılı olarak. Ayrıca sözleşme dahilinde ise sözleşme süresince oturup ağlamaları için biz çabalıyoruz.

Bu yazdıklarına cevap vermek istedim sadece amacım ters cevap verip ortamı germek değil hocam yanlış anlama :) Sadece piyasadaki firmalar hep düşündüğün gibi değil demek istiyorum. Bütün güncellemeleri takip etmek çok zor. Ama mümkün olduğu kadar tüm güncellemeleri takip edip. Sitelerimizde oluşan durumlar hakkında olumlu/olumsuz çalışma yöntemlerini bulup olumlu olanlarını müşterilerimize uyguluyoruz.

Saygılar..

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

kaça yapıosn seo yu ? :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim anladığım kişi kendinin doktorudur :) Hocam şöyle bilindik şeyler değilde hani sürekli yapılması gereken birşey diyorsun ya bir döküman hazırlasanda bizde konu altında uygulasak, geliştirsek sürekli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Benim anladığım kişi kendinin doktorudur :) Hocam şöyle bilindik şeyler değilde hani sürekli yapılması gereken birşey diyorsun ya bir döküman hazırlasanda bizde konu altında uygulasak, geliştirsek sürekli.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hahaha daha bugun bi konuda erotikpandaya yönlendirmiştim.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacı peki yerli yabancı kimin bloğunu takip edebiliriz bu konuyla ilgili?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

1 postunda da r10 geçmediğini görmedim be :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Kaç tane seo firmasının geçtim eklentileri geçtim reklamları ( backlink ) gelipte sizin kodlarınızı incelediğinizi gördünüz. Kaç tanesi size siz ekstra kod yazmışsınız bunu kısaltalım diyip kodlarınızı dahi düzenlediğini gördünüz ?

Firma olarak aldığımız bütün işlerde öncelikle site içi optimizasyon yaparız. Kodları mümkün olduğunca stabil hale getiririz. Wp kullananların hepsinde eklentirleri sıfırdan kurarız. Önceliğimiz dış optimizasyondan çok iç optimizasyondur.

Kaç firmanın 1 aylık siteniz için seo anlaşmasında siteniz daha 1 aylık 6 - 9 aydan öcne yapılan her hareket risklidir dediğini duydunuz ?

Yıllanmış bir site için bile minimum 3 ay gibi bir sürede çalışmalarımızı yayıyoruz. Yeni kurulacak sitelerde ise bu rakam 5 ay oluyor. Google tarafından sitenin adam gibi tanınması ve kelimelerde linklerin oturması zaman alıyor. Hangi kelimede hangi sayfaya çalışma yapacağımızı kafamıza göre değil google indexlerinin tam olarak oturduktan sonra yapıyoruz.

2 ayda bende . sıraya çıakrtırım seni yeterki paradan haber ver. Peki 2 ay sonra ne olacak. Oturur ağlarsın sitem google da çıkmıyo diye. Hangi firma size güvenililirlik veya risk anlaşması sözü verebiliyor ???

Karşılıklı olarak imzaladığımız sözleşme ile müşterilerimizin haklarını koruyoruz. Yapılan işin adı sanı fiyatı ne varsa herşey sözleşmede belirtilir. Garanti süresi de aynı şekilde sözleşmede bellidir. Hangi şartlarda para iadesi yapıldığı ve hangi şartlarda iade yapılmadığı hepsi net olarak bellidir. Ve sözleşmeyi sadece işte öyle imzala diyerek değil, müşterilerimize mutlaka okumalarını hatta var ise şirket avukatlarına okutmalarını rica ediyoruz. Oturup ağlamaması için yapmaları ve yapmamaları gereken herşey bildiriliyor yazılı olarak. Ayrıca sözleşme dahilinde ise sözleşme süresince oturup ağlamaları için biz çabalıyoruz.

Bu yazdıklarına cevap vermek istedim sadece amacım ters cevap verip ortamı germek değil hocam yanlış anlama :) Sadece piyasadaki firmalar hep düşündüğün gibi değil demek istiyorum. Bütün güncellemeleri takip etmek çok zor. Ama mümkün olduğu kadar tüm güncellemeleri takip edip. Sitelerimizde oluşan durumlar hakkında olumlu/olumsuz çalışma yöntemlerini bulup olumlu olanlarını müşterilerimize uyguluyoruz.

Saygılar..

Hocam lafım sana değil. Ama ben dediklerine iş yapmadan inanmam. Ki zaten beli şeyleri alarak karalama kampanyasında felanda değilim.

İş yapıcaksın göreceksin kaliteyi. Sözleşme diyebilirsin ama içeriği önemli. Avukat vs.. önemli değil sözleşmenin kapsamı önemli herşeyden önce.

Çünkü artık herkesin sözleşmesi herkesin lafta güven veya iş sözleşmesi var.

adamlar yazmış sözleşmeyle para iadesi garantili 4 ay sizi o sırada tutma garantili 1 ayda istediğiniz kelimede 1. sıradasınız diyor 4 bin tl ye. Ulan o zaman 4 bin tl ise bu iş kimse uğraşmasın 4 bin tl 1. sıra için paramı ?

Hangi şirkete baksam bilmem kaç ay için geçerli bilmem kaç ayda şuraya diyor. İyide bilader bana o an yaptığınız değil o andan sonra ileride bana getireceği eksiler önemli.

Hadi ben işi bilen adamım. Giderim ofise adamları dinlerim sonra sorarım sorularımı gerek göt ederim gerek beğenmediğim olursa vazgeçerimde ben işi bilmeyenler için konuşuyorum.

Yabancı kurumsal siteleri inceliyorum adamlar en az 3 ay sitenizi inceleme ve analize sokucaz duruma göre sizle çalışırız diyolar. Adamlar sadece 3 ay analiz yapıyorlar nedir ne değildir ne yaparız nerelere getirebiliriz diye. Ama bizdki firmalar maşallah google sahibi amk. tıklamayla hallediyo işler.

iLLuMiNaTi tarafından 18/Ara/12 23:48 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6420 Toplam Mesaj: 47