Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben seo hizmeti istiyorum sitem web, internet, site, türkiye, bilgisayar, email keywordlerinde google da ilk sırada çıksın. Hatta google yazınca direk gelsin.
Aynı zamanda interneti olmayanlar için basılı hurriyet milliyet sabah gazetlerinde de de kapak haberi olsun her gün.
Bu arada bütçem 10 TL öğrenci işi olsun
hocam bana şöle bi geçici adminlik vs bişi versene :) seni bi 24 saat banlamak istiyorum sadece, gerekçeyede ciddi konuda geyik felan yazarım bi rahatlarım :D sora usulca giderim :D
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam ben seo hizmeti istiyorum sitem web, internet, site, türkiye, bilgisayar, email keywordlerinde google da ilk sırada çıksın. Hatta google yazınca direk gelsin.
Aynı zamanda interneti olmayanlar için basılı hurriyet milliyet sabah gazetlerinde de de kapak haberi olsun her gün.
Bu arada bütçem 10 TL öğrenci işi olsun
ahahah 10 liraya beyaz show'a afiş bile yaptıramazsın holü
-
ahtım var gelip bir kişi daha , "hj be bizim siteyi google da ilk sayfada çıkarsana" diyen olursa kafa atacam , tekme atacam
ne sancılı işmiş arkadaş , "bi site yapalım çok zengin olcaz" cılar bitti bu başladı , gerçi biraz daha "gerçekçi"
neymiş efendim bi site yapcakmış , süper de fikri varmış , ben yapayımmış ortak olurmuşuz sonra beyefendinin çevresi de varmış bana çok iş getirirmiş
alt tarafı php biliyom arkadaşım ne istiyon benden ?
@snipetr : bundan sonraki vakaları sana yolluyorum kardeş , arkadaşlık sitesi falan yapar facebook u tahtından edersin belli mi olur . hem zaten bilionmuş bu işin raconu nerede nasıl dönüyor
xzxz tarafından 19/Ara/12 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
xzxz bunu yazdı
ahtım var gelip bir kişi daha , "hj be bizim siteyi google da ilk sayfada çıkarsana" diyen olursa kafa atacam , tekme atacam
ne sancılı işmiş arkadaş , "bi site yapalım çok zengin olcaz" cılar bitti bu başladı , gerçi biraz daha "gerçekçi"
neymiş efendim bi site yapcakmış , süper de fikri varmış , ben yapayımmış ortak olurmuşuz sonra beyefendinin çevresi de varmış bana çok iş getirirmiş
alt tarafı php biliyom arkadaşım ne istiyon benden ?
@snipetr : bundan sonraki vakaları sana yolluyorum kardeş , arkadaşlık sitesi falan yapar facebook u tahtından edersin belli mi olur . hem zaten bilionmuş bu işin raconu nerede nasıl dönüyor
:))
-
Seni cok seviyorum la ben erotik
-
Erdem' e katılmakla birlikte Erotik' e de katılmadan edemiyorum. Piyasada linkleri rewrite eden herkes SEO yapmış 3-5 yerden backlink alan herkes SEOCU olup başımıza çıkıyor. O sikindirik makale yorumlarının bile ne kadar işe yaradığını, manual yapılan meta, kelime diziliminin all in seo mudur nedir onun yerini tutmadığını, xhtml hatalarının google bot gözünde ne kadar önemli olduğunu, lynx browser mantığında site diziliminin, RSS ile mobile nasıl yönlendirilmenin ve herşeyden önce özgün makalenin ne demek olduğunu bilmeyen o kadar çok SEOCU var ki anlatılmaz yaşanır. 1.5 yaşında bir domainim var gecemi gündüzüme katıp 1.sayfaya çıkardım 1.sırayı düşünemiyorum imkan yok çıkmaz, çıkamaz ama elimden geldiği kadar 1.sayfada sıramı zorlarım bunun işlem için whitehat seo %89 blackhat seo %11 gibi bir oranda asılırım işe ne kadar whitehat o kadar iyidir gönül ister ki hiç blackhat seo işine yönelmeyelim ancak rakip koskoca Türkiye' de marka olmuş bir site benim sunucuma girer kendine benm sitemden hacklink çıkarırsa yetmez ben bunu farkettikten sonra bilmem kaç K adult siteye backlink basarsa, kimse kusura bakmasın bizde işi raconuna göre oynarız. Evet RUS forumları bu konuda favorim adamların tek amacı "Nasıl Karıncayı Sikerimde Belini İncitmem" düşüncesi. Bu işte iyiler ve aynı zamanda Türk Web Piyasası aron,ariel,oxi action v.b. gibi forumlarda olduğu gibi bilgilerini esirgemeden paylaşırken neredeyse bi konu ile ilgili 40-50 tartışma olup güzel sonuca bağlanıyor.
Sıkıntı genel olarak şu hosting işi nasıl ergenlerin, liseli elemanların eline düşüp piç olduysa aynı şekilde SEO piyasasıda işini bilmeyen, araştırma geliştirme v.b. hiç bir işlemden haberi olmayan yada kıçına zor gelen, halen 1-2 yıllık blog backlink, forum backlink v.b. gibi site dışı işlerle bu işin olacağını sanan ve kısa bir sürede olsa istediği yeri tutturabilen üç kağıtçıların elinde. Anca arada 3-5 işini düzgün yapan adam var onlarda kendi projeleri ve yanında 1-2 proje dışında iş alımı yapmıyor.