folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Benim anladığım kişi kendinin doktorudur :) Hocam şöyle bilindik şeyler değilde hani sürekli yapılması gereken birşey diyorsun ya bir döküman hazırlasanda bizde konu altında uygulasak, geliştirsek sürekli.

Hocam böyle bir döküman yok. Çünkü bu çok geniş bir yelpaze. Ama bu işin genel olarak a sını b sini makalelerimde veya 3iki.com da bahsetmişimdir. En başta belli başlı şeyler için tbt deki makalelerimi bile okumak yeterli olacaktır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

1 postunda da r10 geçmediğini görmedim be :D

Webmasterlerin toplandığı başka adam gibi platform göstersene hacım.. webmaster siteleri yazıcamda r10 yazmak daha kısa geliyor :D

Gerçi orada dolandırıcılar, cukkacılar geziyor webmaster adına 3 5 adam varya neyse..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hahaha daha bugun bi konuda erotikpandaya yönlendirmiştim.

Yok usta kimseyi yönlendirme rica ediyorum. 

Makalelerimde bir çok detayı ve ip ucunu yazmışım adamlar hala 2 satır yazıyı okumaktan aciz. Hani olmayan bi konuda yardımcı olalım dicemde %75 sorunun cevabı makalelerimde vardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacı peki yerli yabancı kimin bloğunu takip edebiliriz bu konuyla ilgili?

Google mühendislerinin bile çarpık açıklamaları artık çoğunun yalancı demek belki yanlış olur ama yönlendirmeci olduğunu ortaya çıkarttır. Bu sebepten ki tek değerli yer google yetkililerinin bile takıldı, hatta görüşlerini yazdığı http://www.webmasterworld.com/ portalı kaldı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Hoca 3iki.com cidden süper. Bir iki yazını okudum çok zekice yaklaşmışsın konulara.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

Hoca 3iki.com cidden süper. Bir iki yazını okudum çok zekice yaklaşmışsın konulara.

Sağolasın inşallah yazdıklarımız bir halta yaramıştır..

Google önce adsense den banladı şimdide indeximi siliyo. Kesin google dan birileri okumaya başladı sitemi ahahah :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Bu seo işinde iki şeye inanıyorum birincisi jenerik domain, ikincisi kendi kendinin doktoru olmak, henüz 1 günlük bir web sitesine bile yavaş yavaş abanmadan içeriği olsun etiketleri olsun okşaya okşaya seo yaptığım olmuştur (aslında buna seo da denmez adam akıllı eli yüzü düzgün içerik giriyordum,  ama bu iş dediğin gibi 2-3 aylık bir mevzu değil çoook ama çook uzun süreli uğraş gerektiren bir iş ve her anahtar kelimede her web sitesinde cidden farklılık gösteriyor, seo işinde şöyle bir artım var kendim dmoz editörüyüm ve dmozun çok büyük katkıları oluyor seo'ya bunu bilir bunu söylerim :) 

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hiç alakam yok ben ezildim büzüldüm okurken niye bilmiyorum :D

aynı hissi bende yaşadım ama çok güldüm bu yazına :D

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MiLK bunu yazdı

Bu seo işinde iki şeye inanıyorum birincisi jenerik domain, ikincisi kendi kendinin doktoru olmak, henüz 1 günlük bir web sitesine bile yavaş yavaş abanmadan içeriği olsun etiketleri olsun okşaya okşaya seo yaptığım olmuştur (aslında buna seo da denmez adam akıllı eli yüzü düzgün içerik giriyordum,  ama bu iş dediğin gibi 2-3 aylık bir mevzu değil çoook ama çook uzun süreli uğraş gerektiren bir iş ve her anahtar kelimede her web sitesinde cidden farklılık gösteriyor, seo işinde şöyle bir artım var kendim dmoz editörüyüm ve dmozun çok büyük katkıları oluyor seo'ya bunu bilir bunu söylerim :) 

Wallaha gözlerimden uyku akıyor resmen yazıyı okuyamadım bile. sadece ilk cümleyi okudum. Sadece şunu söyleyeyim jenerik domainle olayın hiç bir alakası yok aslında. Geri kalanlara yarın cevap yazarım :D İyi gecler gençlik 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu minum zevat adult seo kastım icatlar çıkardım ibrahim eren bilir iboyla başladık bişeyler yaptık sonra bir zevat takımı çıktı seo kitabı yaptı seoyu kitapdan ögrenmeye çalışan zevatda ayrı bir kitle oldu arkada biz  yaptık paravan blog işini ilk sonra herkez paravan blog benim kastıgım sitelere bakan kafasına göre yorum türetdi bende icraata hastayım şuanda kastım kelime tatil 25 sıradayım varsa baba seocu gelsin yanıma çıkarsın :D site 6 aylık

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 6428 Toplam Mesaj: 47