folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

Ben Seo İşi Yapmıyorum. İş İçin Bana Gelmeyin. Nedenmi ??? Girin İçeri Seo İşi Neymiş Öğrenelim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ustadim, orada saat sabahin kaci. Ne bu siddet bu celal. Şaşırma

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Bizde seocu sayılırız elbet. Geel vatandaş seo ekmek 10 liraa. Param olsadaa ben alsaam. 

http://goo.gl/VJKFh

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

erotikpandayı kızdırmışlar :)

ama bu patlama genel olarak müridcanlar için yararlı olmuştur umarım. çok güzel açıklamışsın konuyu hocam.

ellerine sağlık.

rappermcs tarafından 19/Ara/12 09:05 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı

Ekleyeceklerim var. Buraya eklerim. İşim var.

Edit 1 : en basiti herkesin kullandığı wordpress den bahsedelim.

Adam demiş ki türklerden host alınmaz gel sana şurdan alalım diye.

Be amk um artık yandex başta olmak üzere google nin bile kendi localliğine önem verdiğini bilmeyenmi kaldı. Google ip ye bir bakıyor kimsenin bakmadığı o türk ip sinin ne kadar önemli olduğundan kimsenin haberi yok.

Kendim araştırdım ya amerika hostlu sitemi türkiyeye aldırdım al sana 2 katına yandex hiti gelmeye başladı al sana deney. bunu denemek bu kadar mı zordu ?? ama seoculara sorsan hiç bi önemi yoktur. neden kendi resellerine alacak para kazanacak amk.

Gidip wp ye all in one seo eklentisini yüklemiş. Be amk um 2 tane meta açıklama satırını index e ekleyemedinmi ??? Bunu yapmak yerine gidip eklenti kullanıyosun hem boyutu arttırıyprsun hemde wp gibi siktimin ağır sriptinde açılış hızını azaltıyosun. bunu kimse söylemiyor ama

Kaç tane firmanın sizin temanızda css  hatası var diyip düzelttiğini gördünüz.

Ya bi siktirin gidin demek istiyorum.

Gidin okuyun araştırın sitenizin seosunu yani arama motorunun sorunsuz indexlemesi için gerekli ayarlamaları yapın geri kalan paranızla kaliteli reklam alın o secuların yapacağının 10 katını elde edersiniz.

Edit 2 : Ekleyecem.

Çok doğru. Eskiden olsaydı eyvallah ama şimdi local host işini ciddi yapan iyi firmalar var ve hit getirisi gerçekten farkediyor.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Yürrüüü be eroticos pandaros :D

ama o 1 milyar teklif eden elemanı merak ettim :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Kardeş, biraz doğru biraz saçmalamışsın, Belki birine kızdın belkide içinden geldi eyw.

Ama sen sağda solda araştırıyorum diyorsun yada var olanların yarısını bilmiyorsun buna inan.

Bilmediğin şeyler içinde gelip burda bildiklerini anlatıyorsun. (Bilsende anlatmazsın zaten bende anlatmam)

Ben bildiklerimi anlatmıyorum kardeşim;

Dipnot : Dışarıya da seo felan yapmıyorum 1. kişiye yapıyorum seo yu sadece başka kimseyede yapmıyorum. O da maddi anlamda sıkıştığım için annem hasta olduğunda almıştım işi. Maddi sıkıntıya girmezsemde kimseye 3 kuruşluk fayda etmem.

Otursun herkes okusun öğrensin... Bunda katılıyorum... 

Haklı değilsin; Çünkü...

Yazılım bilmiyorsan, fantezi dünyasının ne kadar ne kadar büyük olduğunu bilmiyorsundur.Sadece okumakla yetinirsin, bir şey katamazsın. Çapraz linkleme yapamıyorsun 500 siteyi linkletmen için bir biri arasında pr değerlerine göre 2 haftan gider göze alamıyorsun.Yapmıyorsun dışarıya yükleme yapıyorsun.

Özgünleştirme sisteminin bilmiyorsun belki duymadın bile... Sen makale yazarken ben sitelerime günde 50 tane aynı konu ile alakalı haber atabiliyorum ve hepside orjinal olduğundan tepelere çıkıyor.

İran forumlarında rus forumlarına, takılıyormusun ? seo dünyası orda dönyor nabız resmen oralarda atıyor farkındamısın.

Sen google ekibinin dışarıya para ile ne kadar bilgi sattığının bile farkında değilsin burda bir şeyler yazıyorsun ama bilmiyorusun.

Google dünyasında dönen adwords dahil dünya kadar rüşvet dönüyor bilmiyorsun, Bu işler sadece okumak ile olmaz, araştırmakla olmaz

Bazen de Senin birşeyler katman lazım...

Üretici olman lazım...

şu güne kadar yazdığın makaleleride takip ettim.Ama bu denli saçmalıklar silselesini okuduğum için kızdım.

Bu forumda senden başka bu konularda yazanda yok zaten o yüzden tebrik ediyorum. Bu ap ayrı olay.

Olayı kişiselleştime ama sen sağa sola sallarken arada bende kaynayacaksam kusura bakma !!! Ben herkes gibi değilim...

Yaptığım işede emeğede kimseye laf söyletmem. Benle çalışmadıysan yada tanımıyorsan diğerlerine benzetebilirsin ama olay bu değil.

Seocu diye bir şey vardır ama piyasadaki seocuyum diyen bir çok adam seo yu sadece araştırma zannetmektedir.

Seonuke gibi , ninja poster gibi programlarını kullanan seo cu olamıyor ama seocuyum diyebiliyor.

O yüzden sende makalelerini yazarken "Bir çok kişi" gibi kelime kalıplarını eklersen bu işi emeği ile yapan insanları kırmamış olursun.

Olay tartışmaya dönsün istemiyorum.

Allaha emanet ol..

Erdem tarafından 19/Ara/12 11:48 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

Kardeş, biraz doğru biraz saçmalamışsın, Belki birine kızdın belkide içinden geldi eyw.

Ama sen sağda solda araştırıyorum diyorsun yada var olanların yarısını bilmiyorsun buna inan.

Bilmediğin şeyler içinde gelip burda bildiklerini anlatıyorsun. (Bilsende anlatmazsın zaten bende anlatmam)

Ben bildiklerimi anlatmıyorum kardeşim;

Dipnot : Dışarıya da seo felan yapmıyorum 1. kişiye yapıyorum seo yu sadece başka kimseyede yapmıyorum. O da maddi anlamda sıkıştığım için annem hasta olduğunda almıştım işi. Maddi sıkıntıya girmezsemde kimseye 3 kuruşluk fayda etmem.

Otursun herkes okusun öğrensin... Bunda katılıyorum... 

Haklı değilsin; Çünkü...

Yazılım bilmiyorsan, fantezi dünyasının ne kadar ne kadar büyük olduğunu bilmiyorsundur.Sadece okumakla yetinirsin, bir şey katamazsın. Çapraz linkleme yapamıyorsun 500 siteyi linkletmen için bir biri arasında pr değerlerine göre 2 haftan gider göze alamıyorsun.Yapmıyorsun dışarıya yükleme yapıyorsun.

Özgünleştirme sisteminin bilmiyorsun belki duymadın bile... Sen makale yazarken ben sitelerime günde 50 tane aynı konu ile alakalı haber atabiliyorum ve hepside orjinal olduğundan tepelere çıkıyor.

İran forumlarında rus forumlarına, takılıyormusun ? seo dünyası orda dönyor nabız resmen oralarda atıyor farkındamısın.

Sen google ekibinin dışarıya para ile ne kadar bilgi sattığının bile farkında değilsin burda bir şeyler yazıyorsun ama bilmiyorusun.

Google dünyasında dönen adwords dahil dünya kadar rüşvet dönüyor bilmiyorsun, Bu işler sadece okumak ile olmaz, araştırmakla olmaz

Bazen de Senin birşeyler katman lazım...

Üretici olman lazım...

şu güne kadar yazdığın makaleleride takip ettim.Ama bu denli saçmalıklar silselesini okuduğum için kızdım.

Bu forumda senden başka bu konularda yazanda yok zaten o yüzden tebrik ediyorum. Bu ap ayrı olay.

Olayı kişiselleştime ama sen sağa sola sallarken arada bende kaynayacaksam kusura bakma !!! Ben herkes gibi değilim...

Yaptığım işede emeğede kimseye laf söyletmem. Benle çalışmadıysan yada tanımıyorsan diğerlerine benzetebilirsin ama olay bu değil.

Seocu diye bir şey vardır ama piyasadaki seocuyum diyen bir çok adam seo yu sadece araştırma zannetmektedir.

Seonuke gibi , ninja poster gibi programlarını kullanan seo cu olamıyor ama seocuyum diyebiliyor.

O yüzden sende makalelerini yazarken "Bir çok kişi" gibi kelime kalıplarını eklersen bu işi emeği ile yapan insanları kırmamış olursun.

Olay tartışmaya dönsün istemiyorum.

Allaha emanet ol..

Öncelikle sen yazımı okumamışsın hacım yada aynı şeylerden bahsettiğimizi anlamamışsın.

Sen üretken adamsın bu yüzden tartışma olmaz konuşlma olur seni severim.

Yazılarımı okuduysam hemen hemen hepsinde şunu yazdım 2 eklentiyle 2 reklamla seo olmaz. Bizim anlattığımız yüzeysel şeylerdir asıl seo kodlarda biter diye. Seo diyoruz lan bir arama motoru siteyi kodlarla indexler ven önemli konu kodlardır.

O yüzdendir ki yazdım plugin yerine kod yazan gördünüzmü yada en azından bir css inizi bile düzenleyen adam gördünüzmü diye.

Ben iran forumlarına hiç takılmadım. Rus forumlarında tabiki varım. Yanlız yukarıdada örnek verdiğim webmaster forums da google yetkilileri bile fikir alışverişi yapmakta. Rus forumlarına kendi dediğin gibi takılıyorsan işin puştluğu yada nerden ne şekilde bir değişimle fazla çaktırmadan işimizi yürütebiliriz durumları var. Benim gözlemlediğim budur.

Dediklerimin hiç biri saçmalık değildir. Çünkü bir çok seo şirketini inceledim ve konuştum. Allah aşkına ben 2 3 tanesi dışında sistemi inceleyen pazar araştırması yapan kodları düzenlemekle başlayan 1 tane bile görmedim ?!?! Benmi saçmalıyor oldum ?

Yurt dışındaki seo marketing şirketi ile aracı oldum ve bir türk firması için anlaşmaya oturduk. Adamlar sadece ön araştırma için para aldılar ve bir rapor çıkardılar ki aklım şaştı. Adamlar 2.5 ay sonra döndü. Dizilimden yazılıma noktası virgülünden 17 sayfalık yanlışlar, düzenlenecekler ve ekleneceklerden oluşan raporu sundular ve buna göre fiyat biçtiler. Ulan gözlerimin içi parladı be.

Adamların diğer raporunda ise riskli, risksiz ve değişken yapılandırma vardı. Bu ne ? adam diyor ki şu zaten sabittir bunu yaparım. bunuda yapabilirim ama garanti vermem sebebinide yazmış işte güncelleme ve gidişata göre şöyle şöle olabilir.

Daha sonrasında adamlar yazmış 1 sene içerisinde şu değişimlerde yaşanılacak sorunlarda biz yine değişim ve destek veriyoruz diye.

Özügn yazıyla spinlemekle ben seoyu bağdaştırmıyorum bu ilerleme ve özgünlüğe girer bu ayrı bi konu.

Ben saçmalıyomuyum ?!?! Ben bunları gördükten sonra saçmalıyorsam Allahına kadar saçmalamaya devam ederim. Çünkü böyle hizmet veren biri gelsin bana ben onun reklamını ücretsiz yapıp tanıtmazsam adam değilim.

Ben seocu değilim dedim. Bana gelen tekliflerin hepsinide geri çevirdim. Kod bilmiyorum çünkü ?!?! Ayrıca 2 satır kod bilen 2 proje yapan adam kod biliyorum diyosada oda gelsin şöyle bi köşeye. Elemanlar bana target ile external arasındaki farkı bile örnekleri ile bir açıkladı ki amk kod bilmek budur dedim.

Tekrarlıyorum. Ben saçmalıyormuyum ? 50 bin kişi gelsin saçmalıyorsun desin. Ben kimseye gelin açıklayın demiyorum. Ben paylaşımcı olanlara inanmıyorum. Benim yazımdan alan alır ama millet bir kelime bile yazmaz. Sonra gelir sen nerden biliceksin derler. ( Lafım genele )

Saçmaladığımı düşünen varsa sikimde bile olmaz. Tartışmam bile. Anlatmaya çalışmam çünkü anlamaz! Bana sen bilmiyosun diyen, saçmalıyosun diyen, la bi siktir git diyen adamlardan daha fazla yazdıkların yüzünden çoğu şeyin farkına vardım yada bu yazından sonra yaptıracağım işin seyri çok dğeişti diyen bir ton adam var benim için önemli olan bu.

Aynı şekilde bu yazımdada yazdıklarım aynen geçerlidir. Ben bilgilendirmek amacı ile yazdım yine herkesin anlayabilecceği türden. Yarası olmayan zaten gocunmaz. Ben herşeyi layığı ile yapıyorum gönlüm rahat diyen adamın zaten bu yazıyla işi olmaz.

Konudan ayrı // Bir yakınım bu hastalığı geçirdi. Bu sebeptendir ki önceden laf olduğuna inandığım herşeyin başı moral lafı gerçekten ama gerçekten doğruymuş. Allah annene gani gani şifalar versin inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Üstad, amacım seni kırmak değil, olay yarası olanda değil. 

Ben bu piyasada işini ahlakıyla yapan gerçekten çok temiz adamlar tanıyorum. Tırnaklarıyla kazıyorlar işlerini.

Yaptığın işe yorumlarına konularına saygım var bilmiyorsun yada bu işten anlamıyorsun demiyorum. Ama bir şeyleri yazarkende karşı tepkiler

muhakkak doğacaktır, Ya o kısmı ayıracaksın yada bunlarla muhattap olmak zorunda kalacaksın.

Dediğin şeylerin hepsi saçmalık demedim, bir takım saçmalıklar var yazılarında dedim sadece. Herkes senin bahsettiğin gibi çalışmıyor onu söylemek istedim. Adam var adam var ama sen herkesi bir yakmışsın yakıyorsun.

Yarası olan konusu değil bu. Yarası olanda yazar olmayanda yazar ortada bir yanlışlık varsa yazılır. Düzeltilir. Ağar yazmışsın herkesi tek çatıya toplamışsın.

Bak sana ben dışarıdan seo işi almıyorum. Cidden almıyorum. Alırsam yaparım benim projelerim hep aksar arkaya atar insanlar ile muhattap olurum zaman kaybı yaşatır bana.

Ama diyorsun ya kimse kodlamaya bakmıyor diye. !!! İlk dışarıdan seo işimi aldığımda ilk işim adamın scriptini incelemek oldu. Saçma sapan taglar var, tüm sitenin title keywords aynı, reldofollow yok nofollow yok, iç içe seo yapısı yok. a hreflerde title yok, En son 4 ay önce makale eklenmiş.

Karakter sıkıntıları var, Gereksiz kelimeler var. İmg tagları eksik. Fazla anahtar kelime kullanımı var. Sitemap yok, Rss yok. Meta etiketleri için robot yönlendirmeleri yok. 

Cep telefonundan girilince rss gösterimi yok sitemap yapısı yok. İstatistikleri yok.... Bla bla.

Ben müşterime scripti sıfırdan aldım, şu anda kodluyorum sıfırdan. Resmen admin paneli yapıyorum birdaha bildiğin yazılım yapıyorum adama. 
    Makale yazdırıyorum. Bot kodluyorum içerik güncellenmesi için. 

Bunların hepsi ekstra paradır adama dersinki git kardeşim bir içerik botu yazdır. şöle şöle olsun. Git sitemap eklentisi kurdurt yazdır bla bla.

Bunların hiç birinden para bile istemedim. çok ucuza aldım işi. 

Ben böle itimalı çalışırken sen gelipte ben yada benim gibi diğer adamları kapsayan bir yazı yazarken biraz daha dikkatli olmalısın bizi kırmamalısın diye düşünüyorum. 

Umarım derdimi anlamışsındır.

Herkes bir değil lütfen biraz ayrım yap. İnsanlar bu piyasayı bilmiyor. Yönlendirmelere hemen kanarlar sende yanlış yönlendirme yapıyorsun...

Olay kendimi met etmek değil. Herkesin bir olmadığını göstermek....

Bende seni severim ;) bu arada.. Başarıların devamını dilerim.

Erdem tarafından 19/Ara/12 13:32 tarihinde düzenlenmiştir

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Seni içtenlikle alkışlıyorum.Müthiş derecede de saygı duyuyorum hocam :) kimse senin gibi şerefini ve onurunu düşünerek hareket etmiyor verdigin örneklerdeki gibi tuttugunu siken yaranıyor. Eline koluna sağlık TBT videolu egitim arşivinde seo ile ilgili dökümanlar mevcut merak eden olursa bir baksın güzel dökümanlar var ...

Saygılar...

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam ben seo hizmeti istiyorum sitem  web, internet, site, türkiye, bilgisayar, email keywordlerinde google da ilk sırada çıksın. Hatta google yazınca direk gelsin.

Aynı zamanda interneti olmayanlar için basılı hurriyet milliyet sabah gazetlerinde de de kapak haberi olsun her gün.

Bu arada bütçem 10 TL öğrenci işi olsun

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 6429 Toplam Mesaj: 47