"Beni Alırsanız 6 Kardeşim Dağa Çıkar"
-
beyler öyle demeyin kızın bir ufak gideri var o göte bülbül öte
-
kaygusuz bunu yazdı
jöhlerde analarını dağda siker
zaten devlet beleş elektrik su vermezse dağa çıkarız diyorlar güneydoğudaki bi çok aile.
dağda elektirik suyu nerden bulcaklarmış :D
-
bu adam tahribat üyesi buda blog u.. dinogundy denen oç
http://www.angelfire.com/ult/dinogundy/album/index.album/dinogundy-photo-album?i=10
-
OdiN bunu yazdı
bide merak ediyorum bu sitede falan varmıdır acaba bdp ye oy atan?
varsa eğer onun da ta amına ben koyayım.fındık beynini sikeyim.
bu karının 6 kardeşini de 6 ayrı yerinden 6 kere sikeyim.
-
O.ç. deki tehdite bakın. Bunları yaşatmayacaklar. Bunları meclise sokanın da, bunlara oy verenin de Allah belasını versin. Terörist leşlerini ailelerine teslim etmek onları insan yerine koymak neyin kafası? Madem vereceksin leşi, koyacaksın patlayıcıyı leşin içine topyekün uçuracaksın bu şerefsiz vatan hainlerini...
-
iyi oluyo ya boyle a.mk gecen ay istanbula geldim 30 karton sigara var yanimda ailedeki tiryakilere.yilda bir geliyorum . cantada hediyelik bi kac parca esya var diye sardirmisim.. havalimaninda kapidan cikarken aha abi canta sargili dedi g.tun biri amirine neyse arama felan filan aldilar gumruk bolumune kodumun yavsaklari gece 12:00 den sabah 05:00 e kadar 30 karton sigara ifade felan..
ya dedim am.na koyim dedim elin pkklisi iti kopegi sokakta kosede bucakta satiyor almiyorsunuz burda sanki 30 ton yakalamis gibi islem yapiyonuz dedim. sen cok fazla konusuyon haaaaaaaaaa diyo..
simdi bu siktimin kahpesi kufur etmeden kardes mardes meselesi etmeden direk benzin dokup bi bayırdsan yuvarlayip gondericen sen kimi tehdit ediyon diye..
ama oyle kahpeleri daha karakol yolunda serbest birakirlarda dis gecirecekleri adamida la nasil zukek bunu diye salyalari akarya polisin..
poliside zikim o karininda ceddi ecdadini..
-
COURAGE_x bunu yazdı
iyi oluyo ya boyle a.mk gecen ay istanbula geldim 30 karton sigara var yanimda ailedeki tiryakilere.yilda bir geliyorum . cantada hediyelik bi kac parca esya var diye sardirmisim.. havalimaninda kapidan cikarken aha abi canta sargili dedi g.tun biri amirine neyse arama felan filan aldilar gumruk bolumune kodumun yavsaklari gece 12:00 den sabah 05:00 e kadar 30 karton sigara ifade felan..
ya dedim am.na koyim dedim elin pkklisi iti kopegi sokakta kosede bucakta satiyor almiyorsunuz burda sanki 30 ton yakalamis gibi islem yapiyonuz dedim. sen cok fazla konusuyon haaaaaaaaaa diyo..
simdi bu siktimin kahpesi kufur etmeden kardes mardes meselesi etmeden direk benzin dokup bi bayırdsan yuvarlayip gondericen sen kimi tehdit ediyon diye..
ama oyle kahpeleri daha karakol yolunda serbest birakirlarda dis gecirecekleri adamida la nasil zukek bunu diye salyalari akarya polisin..
poliside zikim o karininda ceddi ecdadini..
ulan imza atacam nerdeyse cat diye suraya.
-
6tane itten mi korkcaz hahahaha amına koydugumun cocugu.
-
Sserkan bunu yazdı
Çıktığınız dağ bile bizim amına soktuklarım siz neyin kafasındasınız.
-
VEXTA bunu yazdı
bu adam tahribat üyesi buda blog u.. dinogundy denen oç
http://www.angelfire.com/ult/dinogundy/album/index.album/dinogundy-photo-album?i=10
Amına kodugum gundisi..
Albüm yapmış bide.