"Beni Alırsanız 6 Kardeşim Dağa Çıkar"
-
DevilRullz bunu yazdıemresenfb bunu yazdı
Çıkmazlarsa amına koyim onların. Kansızlar
Senin mesajı okuyorum diye Dinogundy'nin yazdıklarını tam okumamıştım son cümleleri dikkatimi çekti şuan gülmekten altıma sıçıyorum :D
"basit bir yaşamdan çok onurlu bir ölümün ne kadar değerli olduğunu gösteriyor bize" demiş.
HAhahAHAHah :D Onurlu ölümmüş :D Ulan ne içiyor bunlar yemin ediyorum bunların beyinleri alınmış :D Hep dikkat ediyorum bu PKK'lılara.. Yok onurlu kürt halkı yok devrimciler ölmez yok onurlu ölüm. Ulan salaklar onurlu ölsen ne ölmesen ne :D Zaten ölüyorsun acısı aynı olmak şartıyla istersen götüme araba sok öyle ölmüş olayım öldükten öncesi beni ne ilgilendirir amk :D
Eneteresan Yorumlarını Neşe İle Okuyorum. :)
-
DevilRullz bunu yazdı
Bakın yukarda yazdığıma bir örnek buldum..

Bunlar kendilerini bi bok zannediyorlar. Yok Amerika'dan sonra en güçlü orduya savaşıyormuşlar da var oğlu var atıyorlar. Bu ülkenin eli kolu bağlandı içimizde çok hain var mk. Bir de bunlar medyadan etkilenmiyorlar güya :) Kendi medyaları bunların beyinlerini yıkamamış. Sikmiş.
Böle işte bir ton adam var.Götü dağa cıkmaya yemeyen,açık açık PKK lıyım diyemeyen ama parasal destek sağlayan yada mitingde ortalığa saldıran.Ve bu adamlar bizim ortamımızdalar biyerde konu açıldığında " Var mı lan kürdüm ama PKK yı desteklemiyorum " diyor tek sebebi götü yememesi.Ha artık açık açık sölüyorlar şekildeki kancık gibi çünkü siken yok.
-
ShockMan bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıemresenfb bunu yazdı
Çıkmazlarsa amına koyim onların. Kansızlar
Senin mesajı okuyorum diye Dinogundy'nin yazdıklarını tam okumamıştım son cümleleri dikkatimi çekti şuan gülmekten altıma sıçıyorum :D
"basit bir yaşamdan çok onurlu bir ölümün ne kadar değerli olduğunu gösteriyor bize" demiş.
HAhahAHAHah :D Onurlu ölümmüş :D Ulan ne içiyor bunlar yemin ediyorum bunların beyinleri alınmış :D Hep dikkat ediyorum bu PKK'lılara.. Yok onurlu kürt halkı yok devrimciler ölmez yok onurlu ölüm. Ulan salaklar onurlu ölsen ne ölmesen ne :D Zaten ölüyorsun acısı aynı olmak şartıyla istersen götüme araba sok öyle ölmüş olayım öldükten öncesi beni ne ilgilendirir amk :D
Eneteresan Yorumlarını Neşe İle Okuyorum. :)
:D
u235 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıBakın yukarda yazdığıma bir örnek buldum..

Bunlar kendilerini bi bok zannediyorlar. Yok Amerika'dan sonra en güçlü orduya savaşıyormuşlar da var oğlu var atıyorlar. Bu ülkenin eli kolu bağlandı içimizde çok hain var mk. Bir de bunlar medyadan etkilenmiyorlar güya :) Kendi medyaları bunların beyinlerini yıkamamış. Sikmiş.
Böle işte bir ton adam var.Götü dağa cıkmaya yemeyen,açık açık PKK lıyım diyemeyen ama parasal destek sağlayan yada mitingde ortalığa saldıran.Ve bu adamlar bizim ortamımızdalar biyerde konu açıldığında " Var mı lan kürdüm ama PKK yı desteklemiyorum " diyor tek sebebi götü yememesi.Ha artık açık açık sölüyorlar şekildeki kancık gibi çünkü siken yok.
Evet hocam dolu böyle mallar. Götü dağa çıkmaya yemez. Hatta böyleleri bu konunun daha önceki sayfalarında dediğim gibi insanları etkilemeye de çalışıyorlar. Türkmüş gibi gösteriyor kendini ama mesela "verelim artık şu diyarbakırı hakkariyi bitsin bu savaş" diyor. Bu amına kodumun gundy si de daha önceki sayfalarda gösterdim redhacki sempatik göstermeye çalışıyor. Yok hayalet gibilermiş vs vs. Ben bu adamın redhack içinden olduğunu düşünüyorum.. Bana da PM'den kalkmış sen birşey bilmiyorsun gibisinden söylemlerde bulunuyor :) Her boku bunlar biliyor zaten. Dediğim gibi insan kendisinin haksız olduğunu kabul etmiyor. Beyni yıkanan beynim yıkandı demiyor. Bu kişinin kendine güveninden kaynaklanıyor. Götleri çok kalkmış baksana 30 yıldır direniyoruz dünyanın 2. ordusuna diyor. Salak işte. Seni o 1. dediğin Amerika yaptı. İsrail yaptı. Hiç zaten Amerika da İsrail de İngiltere de karışıklık çıkmaz. Karışıklık çıkan ülkeler hep Ortadoğu ve Türkiye. Bu salaklar da düşünüyordur ki karışıklık çıksın tabi bu benim işime gelir kürdistan kurulur :D Harbi mal. Orda devlet kurulsun bakayım sonra dünya savaşı çıksın iki dakika da sikerler bunları ne zannediyorlar ki kendilerini. Atom bombasına iman gücü ile mi savaşacaklar?
-
WebJas bunu yazdı
kusura bakmayın ama başka birşey demek gelmedi içimden.
6 kardeşinin 6 sınıda ayrı ayrı sikiyim amk.
++
-
Sorun değil,cephanemiz bol,istedikleri kurşun olsun...
-
-
DevilRullz bunu yazdıOdiN bunu yazdı
bide merak ediyorum bu sitede falan varmıdır acaba bdp ye oy atan?
vardır tabi hocam var hatta ben yakaladım bi tanesini. nicki Dinogundy.
google kurdistan falan yazdım nicki direk çıktı biz kürtler sanalda neden toplanamıyoruz demiş bide :D
hocam bende şaşırıyorum ama bu iş ideoloji işi hakikaten. yani görüş ayrılığı. adamlar sosyalizm diye tutturmuş olmayacak dua ya amin demişler. kendilerini ezik hissediyorlar ya herkes eşit olsun diyorlar :D siz kimsiniz mk sizde insansınız işte yapınız belli :)
bu niye banlanmamış halen ? 4 kasımda siteye girmiş.
FOXXLY tarafından 05/Kas/12 17:15 tarihinde düzenlenmiştir -
hepsinin beynini sikim böyle muhabbet cıkınca aklıma direk bu video geliyo harbi üzülüyorum mk.Bu şekilde beyni çocuk yaşta yıkanmış insanlara sen ne anlatabilir neyi kabul ettirebilirsin ki ? mk.oç ları hepsi bunların
http://www.youtube.com/watch?v=-zmMMwQ-sGs
Ozzzz tarafından 05/Kas/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir -
UNKN0WN bunu yazdı
hepsinin beynini sikim böyle muhabbet cıkınca aklıma direk bu video geliyo harbi üzülüyorum mk.Bu şekilde beyni çocuk yaşta yıkanmış insanlara sen ne anlatabilir neyi kabul ettirebilirsin ki ? mk.oç ları hepsi bunların
geçen sene 2011 seçimlerinde okulda seçim güvenliği için görevliyiz.
amk piçin birisi geldi sabahın yedisinde puşi bağlamış birde bıcakla okula girmeye çalışıyor. çektik kenara kimliği ver dedi teğmen kimliğim yok dedi baban gelene kadar seni teslim etmiyoruz dedi teğmenv o sırada bu picler baya toplandı kürtce şarkılar filan halk sağduyulu olmasa kesin bi olay çıkacaktı Allahtan halk sağduyuluydu çocukları kovdular.küçük kızlar vardı henüz daha saf 7 ila 10 yaşlarında. henüz sübyanlar neyin ne olduğunu bilmiyorlar. bize dondurma almışlardı bizi stvde şefkat tepedeki abileri sanıyorlardı mavi bereli olduğumuz için bizi sevmişlerdi. sonra koltuk filan getirdiler oturmamız için oturduk sonra küçük 7 yaşında olan tatlı bi kız vardı tatlıydı ama yüzünden fakir bi ailenin çocuğu olduğu belliydi. sonra silahlara merak salmışcasına soru soruyordu hk 33 ü g 3 sanıyordu ama kanası iyi biliyordu kırma kolunu çekip ateş etmeyi biliyordu yani kız henüz 7 yaşında silahın herşeyini biliyor ben 22 yaşına gelmişim daha silahı elime yeni almışım yani dedimki ulan bunlar anasının karnında silah eğitimi almışcasına biliyorlar. ama ilerisini bilmiyorlar. şimdi ordaki çocukların dağa çıkma olasılığı % 75 tir eğer aile eğitimi almazsa..
anı olarak kalmış bir gün ölmezsem o okula ziyaret edeceğim.
-
UNKN0WN bunu yazdı
Hocam Yahu Çocuklara Toptan Neden Küfür Ediyorsun yahu, Daha Çocuk Onlar.. Görmüyormusun.. Allah Aşkına Söz Konusu Yurdum Kürdü Oldumu Neden Gözünüz Dönüyor Anlıyamıyorum... Yok Diyeceksinki PKK Tamamda PKK dan Dolayı Demen Geçerli Olamaz Bu Öfkene Bahane Olarak, Çünkü PKK Yokkende Bu Kin Ve Nefret Tohumu Ekili İdi Yurdumuzda...
Yahu Çocuk Bunlar Çocuk.. Bu durumu Yaratan Sebepler ile Başa Çıkabilmemiz Gerekirken, Zehir Kusan Söylemler Niye... Neden Bu Tarz Söylemler ile Gerilla Kavramına Bir Adım Daha Yaklaşmalarını Destekliyoruz.. Onların Beyinlerinin Yıkayanlara Neden Destek Oluyoruz..
O Halde Sözde Milliyetçilik Kavramı Altında Yurdumuzun İç Savaşa Sürüklenmesini Ve Parçalanmasını Sağlamaya Çalışmamızda Yanlış Öğreti Edindiğimiz Yanlış Milliyetçilikten Kaynaklanıyor Olabilir.. Milliyetçiliğimizi Bir Gözden Geçirmenin Vakti Geldi Derim...