"Beni Alırsanız 6 Kardeşim Dağa Çıkar"
-
DevilRullz bunu yazdı
Hocam bu çocukların beyinleri küçüklükten beri böyle yıkanıyor ve yapısı böyle oluyor. Mantığı böyle oluyor. Beyin yıkama tekniklerini vs araştırırsanız görürsünüz. Artık mantığınız bu oluyor. Bu yıkanmış beyinle düşünüyorsunuz. İnsanın küçükken beynine aldıklarından kurtulması çok ama çok zor.. Bu küçük çocuklar da yarının çocuklarını böyle yapacak işte..
O Halde Bu Doğru Tespiti, Tersine Çevirmek Gerekir...
İnsan Zümresi İçin, Öldürerek Yoketmek Savunma Güdüsünün Sonucu Olmalıdır... Savunma Haricinde Adam Öldürmek Kattiyen İnsani Erdem İle Alakalı Değildir..
Yarının Çocuklarını Yetiştirme Hususunda, Geniş Bir Kültürel Yelpaze Baz Alınabilir Pekala... Ve Birilerinin Onlara Dediği Asker Düşman, T.C. Düşman Savını Kafalarında Çürütmemiz Mümkün Olabilir.. Kafasından Çıkarmayanlar Zaten, Çatışmalarda Yaşamına Son Veriyor.
-
hepsinin a.q
-
DevilRullz bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
Daha iyi hepsi çıksınlar şehirde insan adam sayılıyorlar dokunulmuyor dagda Askerimiz çatir çatir sikiyor analarını emin olun ölen pkk li terörist sayisi avrupa yasaklanmakak için katliam yapıldı denilmemesi için 10 ölüyorsa 2 deniyor onlar canlı şahidi abimdir 94 doguda görev yaptigi zamanlar 10 öldürsek 2-3 rapor ediyorduk diyor
Hocam benim tanıdığıma da tam teröristi kıstırdık vuracaz komutan geri çekilin dedi diyor şerefsiz işte. Onu bırak düşün yani bir halk ayaklandı ve bu kadar güçlenebildi ? Buna kim inanır amk. Arkasında PKK'yı destekleyen devlet olmasa bu kadar güçlenebileceklerini mi sanıyorlar bu salaklar?
Aynen Kardeşim Abimler Gittiginde Önceki Devre APO yu Operasyon Yapıp Sıkıştırmış Telsizle Komtana Bildirmişler Bırakın Sakın Dokunmayin Demiş Askerler Kahrolmuş Birşey yapamamışlar keşke gebertseydik diye pişman olmuşlar sonra ama emir kulları
şimdi de aynen öyle terörün bitmesini istemeyen askeriye devlet içindek israilliler abd ingiliz fransiz ermeni vede birçok yapılanma bitmesini istemiyor kendileri besiliyor mavi marmara da gördük israil demedi mi bizde pkk ya destek veririz ondan sonra azmadı mi terör daha fazla yani içerde hain bitmedikçe terör bitmez evlatlarimiz malesef şehit olmaya devam eder
-
ottomanmurat bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
Daha iyi hepsi çıksınlar şehirde insan adam sayılıyorlar dokunulmuyor dagda Askerimiz çatir çatir sikiyor analarını emin olun ölen pkk li terörist sayisi avrupa yasaklanmakak için katliam yapıldı denilmemesi için 10 ölüyorsa 2 deniyor onlar canlı şahidi abimdir 94 doguda görev yaptigi zamanlar 10 öldürsek 2-3 rapor ediyorduk diyor
Hocam benim tanıdığıma da tam teröristi kıstırdık vuracaz komutan geri çekilin dedi diyor şerefsiz işte. Onu bırak düşün yani bir halk ayaklandı ve bu kadar güçlenebildi ? Buna kim inanır amk. Arkasında PKK'yı destekleyen devlet olmasa bu kadar güçlenebileceklerini mi sanıyorlar bu salaklar?
Aynen Kardeşim Abimler Gittiginde Önceki Devre APO yu Operasyon Yapıp Sıkıştırmış Telsizle Komtana Bildirmişler Bırakın Sakın Dokunmayin Demiş Askerler Kahrolmuş Birşey yapamamışlar keşke gebertseydik diye pişman olmuşlar sonra ama emir kulları
şimdi de aynen öyle terörün bitmesini istemeyen askeriye devlet içindek israilliler abd ingiliz fransiz ermeni vede birçok yapılanma bitmesini istemiyor kendileri besiliyor mavi marmara da gördük israil demedi mi bizde pkk ya destek veririz ondan sonra azmadı mi terör daha fazla yani içerde hain bitmedikçe terör bitmez evlatlarimiz malesef şehit olmaya devam eder
Olayı Bu Kadar Net Ortaya Koyduğun İçin Teşekkürler... Gayet Doğru Tespitler Bunlar.... Yurdum Fakir Halkını Irkıyla, Soyuyla, Diliyle Hedef Alır Söylemlerin Aslında Bu Bahsettiğin İçerdeki Hayinlerin Tezgahı Olduğu, Böyle Yanlış Bir Milli Düşünceyi Şeytan Fitnesi Gibi Kalplerimize Yerleştirmeleri, Apo Ve Onun Gibilerin Nasıl Beslendiğini de Ortaya Koyan Durumlardır Diyerek Söylemine eklemede Bulunuyorum..