"Beni Alırsanız 6 Kardeşim Dağa Çıkar"
-
Branxian bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
bu adam tahribat üyesi buda blog u.. dinogundy denen oç
http://www.angelfire.com/ult/dinogundy/album/index.album/dinogundy-photo-album?i=10
Amına kodugum gundisi..
Albüm yapmış bide.
belki de hayvanseverdir . :))
nesli tükene(cekleri )n fotolarını topluyordur ..
o kadına polis direk , dağda yeteri kadar hayvan var , 6 tane çıksa ne olur , çıkmasa ne olur , deyip geçirecekti lafı
veya , çıkın da şehrin havası temizlensin .. de diyebilirdi..
-
Hocam bunlar polis taşlayınca "DEMOKRATİK ÖZGÜRLÜK"
Polis bunları joplayınca "FAŞİST".
İnsan işte. Kendini hiç haksız görmüyor. Amıcığına koduklarımın düz mantıklıları.
-
O 6 kardeşinin çıktıkları dağda sikeyim aşifte
-
Daha iyi hepsi çıksınlar şehirde insan adam sayılıyorlar dokunulmuyor dagda Askerimiz çatir çatir sikiyor analarını emin olun ölen pkk li terörist sayisi avrupa yasaklanmakak için katliam yapıldı denilmemesi için 10 ölüyorsa 2 deniyor onlar canlı şahidi abimdir 94 doguda görev yaptigi zamanlar 10 öldürsek 2-3 rapor ediyorduk diyor
-
öldürürüz sikinti yok
-
ottomanmurat bunu yazdı
Daha iyi hepsi çıksınlar şehirde insan adam sayılıyorlar dokunulmuyor dagda Askerimiz çatir çatir sikiyor analarını emin olun ölen pkk li terörist sayisi avrupa yasaklanmakak için katliam yapıldı denilmemesi için 10 ölüyorsa 2 deniyor onlar canlı şahidi abimdir 94 doguda görev yaptigi zamanlar 10 öldürsek 2-3 rapor ediyorduk diyor
Hocam benim tanıdığıma da tam teröristi kıstırdık vuracaz komutan geri çekilin dedi diyor şerefsiz işte. Onu bırak düşün yani bir halk ayaklandı ve bu kadar güçlenebildi ? Buna kim inanır amk. Arkasında PKK'yı destekleyen devlet olmasa bu kadar güçlenebileceklerini mi sanıyorlar bu salaklar?
-
Devleti resmen tehdit etmektir bu söz.
-
Bakın yukarda yazdığıma bir örnek buldum..
Bunlar kendilerini bi bok zannediyorlar. Yok Amerika'dan sonra en güçlü orduya savaşıyormuşlar da var oğlu var atıyorlar. Bu ülkenin eli kolu bağlandı içimizde çok hain var mk. Bir de bunlar medyadan etkilenmiyorlar güya :) Kendi medyaları bunların beyinlerini yıkamamış. Sikmiş.
-
Çıkmazlarsa amına koyim onların. Kansızlar
-
emresenfb bunu yazdı
Çıkmazlarsa amına koyim onların. Kansızlar
Senin mesajı okuyorum diye Dinogundy'nin yazdıklarını tam okumamıştım son cümleleri dikkatimi çekti şuan gülmekten altıma sıçıyorum :D
"basit bir yaşamdan çok onurlu bir ölümün ne kadar değerli olduğunu gösteriyor bize" demiş.
HAhahAHAHah :D Onurlu ölümmüş :D Ulan ne içiyor bunlar yemin ediyorum bunların beyinleri alınmış :D Hep dikkat ediyorum bu PKK'lılara.. Yok onurlu kürt halkı yok devrimciler ölmez yok onurlu ölüm. Ulan salaklar onurlu ölsen ne ölmesen ne :D Zaten ölüyorsun acısı aynı olmak şartıyla istersen götüme araba sok öyle ölmüş olayım öldükten öncesi beni ne ilgilendirir amk :D
pesimistic tarafından 05/Kas/12 14:02 tarihinde düzenlenmiştir