folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi
    Arkadaşlar, facebook a eklenen veya paylaşıma verilen herhangi bir videonun hangi adresten veya hangi şehirden yapıldığını anlamanın bir yolu var mı? Benim için çok önemli çünkü, dün akşam kızım arkadaşıyla yolda yürürken bıçaklandı. Bir anne olarak bırakın evladımın saçımın telinin zarar görmesini, böyle bir şey başına geldiğinde neler hissettiğimi anlatamam. Aranızda genç insanlar olduğu kadar anne baba olanlar da vardır. Ve benim çocuğum babasını henüz 3,5 yaşındayken kaybetmiş, bu günlere zar zor getirdiğim büyütürken hayatla çok mücadele etmek zorunda kaldığım bir tek evladımdır. Babamızın eksikliği dolayısıyla bizi zayıf görüp bizimle uğraşan insanlar var. Sorunumuzu tek halletme yolumuzun ilk adımı polis tabi ki. Olayın kasti olduğunu düşünüyoruz. Bunu yaptırmış olma ihtimali olan kişinin de anlattıkları tutarsız, yani şüphelerimizi destekliyor. Yolda olması gereken saatte facebook a video eklemiş olduğunu gördüm. Video nun Mersin'den eklenmiş olduğunu anlayabilirsem, hakkında şikayet dilekçesi vereceğim. Mersin'den girmiş olması şu yönden önemli, benim hasmım olan kişinin evinden internete girdiğine eminim ama ispat edebilmem lazım. Kendisi o kişiyle hiç konuşmadığını iddia ediyor. Bu yüzden onun yoldaydım dediği saatte internete girip facebook a video eklediği adres en azından şehir çok önemli. Yardımcı olabilirseniz minettar olurum. Bu sitede belki yersiz oldu, ama ben her şeyden önce bir anneyim, evladımın hem annesi hem babasıyım. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın. Ama lütfen bir yolu varsa bana yardım edin. Çünkü, bunu yapan kişi bununla kalmayacaktır. Abarttığımı da kimse düşünmesin, elimden gelse ve eğer birisinin de ölmesi gerekiyorsa ben çocuğumun yerine de ölürüm. Ben her şeyden önce anneyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun arkadaşım bu tür konuları hukuki yolla halletmeye çalışsanız daha iyi olur bence.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    öncelikle büyük geçmiş olsun diyeyim ancak sizde benim kusuruma bakmayın.Eğer tc kimlik nonuzu p.m ile bana atarsanız ve video linkini buraya koyarsanız size yardımcı olmaya çalışabilirim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    öncelikle geçmiş olsun...hukuki yollarla videonun nereden hangi gün saat eklenmiş oldugu detaylı şekilde bulunur diye düşünüyorum...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------
    öncelikle büyük geçmiş olsun diyeyim ancak sizde benim kusuruma bakmayın.Eğer tc kimlik nonuzu p.m ile bana atarsanız ve video linkini buraya koyarsanız size yardımcı olmaya çalışabilirim.

nasıl yapılacağını söylesene hoca sen , nasıl anlıcaksn nereden eklendiğini ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

nasıl yapılacağını söylesene hoca sen , nasıl anlıcaksn nereden eklendiğini ?

sosyal mühendislik

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    öncelikle çok geçmiş olsun. ama benim anlayamadığım, size göre zanlı olan kişinin, yolda olması gereken saatte facebooktan video gondermesi ile onun yaptığını kesin olarak nasıl anlayacaksınız? belki işi erken bitmiştir , hiç evden cıkmamıştır nebilim veya o videoyu evden gondermemiştir, onun yerine facebook hesabına giren biri gondermiştir. (bir arkadaşı) yani gördüğünüz gibi birçok ihtimal var. fakat annelerin hislerinde yanılmayacağınıda düşünüyorum. umarım kızınızı bıçaklayanı yada bıcaklayanları bulursunuz.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    Öncelikle geçmiş olsun diyorum , hanımefendi videoyu yollayanın ip adresini bulmanız gerekiyor öncelikle şehir bulmak için , bu yüzden savcılığa başvurmanız gerekiyor , onlarda facebooktan yollayanın ip adresini alır , gerekiyorsa türk telekoma sorgulatıp size direk şahıs ismi verebilirler..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Savcılık facebook adminleriyle iletişime geçip o hesaba son giren İP'leri, rapor halinde gönderecektir. Hangi İP ile giriş yapıldı, Girilen ip ile videomu eklendi yazımı yazıldı neler yapıldı hepsi ve saati eminim ayrıntılı olarak loglanıyordur bu tür sistemler aptal olarak kodlanmaz çünkü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Büyük geçmiş olsun Bu ip adresini falanı filanı ya facebook tan isteyeceksiniz yada türk telekom dan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kızınızı tanıyor olabilme ihtimalime karşı soruyorum 700.yıl lisesiyle bir ilgisi varmı sizin soyadınızda bir arkadaşım vardıda

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 6875 Toplam Mesaj: 38