folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

yasal yollara başvurmanız daha profesyonel ve sağlıklı sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır,kaldı ki bu tip bir bilgiyi bu aşamada elde etmeniz sizin haklı olduğunuz konuda illegal bir girişiminiz bulunduğuna işaret olacaktır illegal yollardan elde ettiğiniz bu bilgiyi sonra delil olarak kullanmanız takdir edersiniz ki çok da olumlu karşılanmayacaktır..

tabi burada özel bir durum söz konusu bürokrasiyi beklemek can sıkıcı olabiliyor.

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ablam için upp

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------

yasal yollara başvurmanız daha profesyonel ve sağlıklı sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır,kaldı ki bu tip bir bilgiyi bu aşamada elde etmeniz sizin haklı olduğunuz konuda illegal bir girişiminiz bulunduğuna işaret olacaktır illegal yollardan elde ettiğiniz bu bilgiyi sonra delil olarak kullanmanız takdir edersiniz ki çok da olumlu karşılanmayacaktır..

tabi burada özel bir durum söz konusu bürokrasiyi beklemek can sıkıcı olabiliyor.

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum.

Kardeşime katılıyorum şüphelendiğiniz insanla alakalı kuvvetli hisleriniz varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Zaten sizin istediğiniz tüm bilgileri onlar elde edeceklerdir. Tek başınıza yapacağınız her eylem yasadışı nitelendirilip aksine karşı tarafa da fayda sağlayabilir.

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Ablacım eğer Mersinde olduysa olay verin adresini ağzını burnunu kıralım şerefsizin. Ancak bu şekilde yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Sorduğunuz konuda yardımcı olamayacağım da kızınız nasıl durumda?

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    Sorduğunuz konuda yardımcı olamayacağım da kızınız nasıl durumda?
    ewt bnde merak ettim

Büyük geçmiş olsun...

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

JOE bunu yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum.

Kardeşime katılıyorum şüphelendiğiniz insanla alakalı kuvvetli hisleriniz varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Zaten sizin istediğiniz tüm bilgileri onlar elde edeceklerdir. Tek başınıza yapacağınız her eylem yasadışı nitelendirilip aksine karşı tarafa da fayda sağlayabilir.

Kesinlikle, kendi basiniza birsey yapmayin, JOE nin dedigi gibi, bu karsi tarafi hakli cikarmaktan oteye gtimez ve butun cabalariniz sonucsuz kalir. %90 o'dur diyorsaniz ki, bu coook kuvvetli bir olasiliktir. Savcilikta geriye kalan %10 luk kismi tamamlayip sucluyu bulur.  Kedni basiniza hicbirsey yapamazsiniz zaten Facebook ta bireysel talepleri kaale almaz

Gecmis olsun dileklerimle

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun abla, karatahta hocam hukukçu gördüğü anda buraya yazar. ip belirleme konusunda da savcılık aracılığıyla halledilebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

TheLastWar bunu yazdı:
    Öncelikle geçmiş olsun diyorum , hanımefendi videoyu yollayanın ip adresini bulmanız gerekiyor öncelikle şehir bulmak için , bu yüzden savcılığa başvurmanız gerekiyor , onlarda facebooktan yollayanın ip adresini alır , gerekiyorsa türk telekoma sorgulatıp size direk şahıs ismi verebilirler..

arkadaşın dediğine katılmakla beraber geçmiş olsun diyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    tekrar up
Toplam Hit: 6581 Toplam Mesaj: 38