Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz
-
Ablacım o Videonun :url sini bana pm atarsan sana yardımcı olurum face olsun youtube olsun her atılan videoların ıp adreslerı kayıt altında tutulur
-
büyük geçmiş olsun. inş hak yerini bulur.
-
bence bu fikrinizi polisle paylaşın onların bulurlar gerekli herşeyi.
burada bunu bulabilecek bence çok kişi var ama bulsalar bile bunu legal olarak yapacaklarını sanmıyorum yani illegal bir şeyde polise sunulmaz herhalde.
-
İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bilgiye delil olarak sunmak için değil, şüphemi kesinleştirmek için istiyordum. Hiç birinizi zor durumda bırakmak ta istemiyorum. Kafa yormaktan beynim yoruldu. Artık sağlıklı düşünemiyorum bile. Bugün gidip kesin bir bilgi vermemiz gerekiyordu. Biraz daha bekleyeceğiz.
Kızımın durumu çok şükür ki şu an fena değil. Biraz hareket etmekte zorlanıyor. Polislik için mülakat sınavlarına girecekti. Orada spor mülakatı da olacakmış. Ağustos'un 11'ine kadar toparlanabileceğini de sanmıyorum. Şanssızlık mı yoksa bilmediğimiz başka bir hayır mı var şu noktada onu da bilemiyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun ne yapalım. Hepiniz sağolun varolun. Ve lütfen kendiniz için olmasa bile sizlerin canını kendisinden üstün tutan anne babalarınız için hepiniz iyi olun.
-
Geçmiş olsun Hanımefendi umarım bunu yapan kişi en kısa sürede bulunur
-
sibyl bunu yazdı:
-----------------------------İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bilgiye delil olarak sunmak için değil, şüphemi kesinleştirmek için istiyordum. Hiç birinizi zor durumda bırakmak ta istemiyorum. Kafa yormaktan beynim yoruldu. Artık sağlıklı düşünemiyorum bile. Bugün gidip kesin bir bilgi vermemiz gerekiyordu. Biraz daha bekleyeceğiz.
Kızımın durumu çok şükür ki şu an fena değil. Biraz hareket etmekte zorlanıyor. Polislik için mülakat sınavlarına girecekti. Orada spor mülakatı da olacakmış. Ağustos'un 11'ine kadar toparlanabileceğini de sanmıyorum. Şanssızlık mı yoksa bilmediğimiz başka bir hayır mı var şu noktada onu da bilemiyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun ne yapalım. Hepiniz sağolun varolun. Ve lütfen kendiniz için olmasa bile sizlerin canını kendisinden üstün tutan anne babalarınız için hepiniz iyi olun.
-----------------------------Pm ye bak
-
bulabildiniz mi acaba zanlıyı :/