folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

Benim İçin Hayati Önemi Olan Bir Konu Lütfen Okur Musunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    Ablacım o Videonun :url sini bana pm atarsan sana yardımcı olurum face olsun youtube olsun her atılan videoların ıp adreslerı kayıt altında tutulur

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    büyük geçmiş olsun. inş hak yerini bulur.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

bence bu fikrinizi polisle paylaşın onların bulurlar gerekli herşeyi.

burada bunu bulabilecek bence çok kişi var ama bulsalar bile bunu legal olarak yapacaklarını sanmıyorum yani illegal bir şeyde polise sunulmaz herhalde.

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi

İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bilgiye delil olarak sunmak için değil, şüphemi kesinleştirmek için istiyordum. Hiç birinizi zor durumda bırakmak ta istemiyorum. Kafa yormaktan beynim yoruldu. Artık sağlıklı düşünemiyorum bile. Bugün gidip kesin bir bilgi vermemiz gerekiyordu. Biraz daha bekleyeceğiz.

Kızımın durumu çok şükür ki şu an fena değil. Biraz hareket etmekte zorlanıyor. Polislik için mülakat sınavlarına girecekti. Orada spor mülakatı da olacakmış. Ağustos'un 11'ine kadar toparlanabileceğini de sanmıyorum. Şanssızlık mı yoksa bilmediğimiz başka bir hayır mı var şu noktada onu da bilemiyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun ne yapalım. Hepiniz sağolun varolun. Ve lütfen kendiniz için olmasa bile sizlerin canını kendisinden üstün tutan anne babalarınız için hepiniz iyi olun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun Hanımefendi umarım bunu yapan kişi en kısa sürede bulunur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sibyl bunu yazdı:
    -----------------------------

İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bilgiye delil olarak sunmak için değil, şüphemi kesinleştirmek için istiyordum. Hiç birinizi zor durumda bırakmak ta istemiyorum. Kafa yormaktan beynim yoruldu. Artık sağlıklı düşünemiyorum bile. Bugün gidip kesin bir bilgi vermemiz gerekiyordu. Biraz daha bekleyeceğiz.

Kızımın durumu çok şükür ki şu an fena değil. Biraz hareket etmekte zorlanıyor. Polislik için mülakat sınavlarına girecekti. Orada spor mülakatı da olacakmış. Ağustos'un 11'ine kadar toparlanabileceğini de sanmıyorum. Şanssızlık mı yoksa bilmediğimiz başka bir hayır mı var şu noktada onu da bilemiyoruz. Her şeyin hayırlısı olsun ne yapalım. Hepiniz sağolun varolun. Ve lütfen kendiniz için olmasa bile sizlerin canını kendisinden üstün tutan anne babalarınız için hepiniz iyi olun.

-----------------------------

Pm ye bak  

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bulabildiniz mi acaba zanlıyı :/

...said addicted.
Toplam Hit: 6881 Toplam Mesaj: 38