folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benimle Sibiryaya Gelen Varmi?

Benimle Sibiryaya Gelen Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

yarın sabah askere gitmesem gelirdim :)

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CesurTurk
    CesurTurk's avatar
    Erkek

gelmek isterdim ora için hazırlık yapmak en kötü 1000 liraya patlar 1 juruş param yok :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

maddi sorunlar olmasa inan seninle birlikte gelmeyi çok isterdim :) malum geçim dünyası

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ancelina coli çağırsaydı gelirdim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

çalışmasam gelirdim lan. bırak balık gözünü balığın götünü bile yerdim. o derece.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

zoom8 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir yasam felsefesi, bir yasam tarzi! benimle sibiryaya gelmek isteyen varmi? birtane tanidigim eskimo var. Herseyi biliyor iglo yapmasini balik tutmasini vs bize hepsini ögretecek. Ama herseyden uzak kalacaksiniz orda elektrik yok telefon yok vs. bizi helikopterle alacaklar. arkadas ariyorum yanimda. tam 4 ay orda kalacagiz. Iglonun ici soguk diyenler yanlis biliyor gercekten sicak oluyor nedense. Varmisiniz bir yasam felsefesi kazanmaya?

Not: yemek olarak tek balik yenilecek. Geri dönme olanaginiz yok. hasta olursaniz balik gözü iyi gelecektir.

konuya ikinci bir mesajın yok ama yinede...

4 Ay çok degil mi bilader, bir diger nokta bunun ücreti nekadar- helikopter ile gidiyoruz demişsinde-.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Balık sevsem gelirdim.Harbi bak :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Kadın?

Antikky sen hiç üzülme hocam.Bi yerde duyduğum bi eskimo geleneğine göre eskimolar evlerine gelen misafirlere kadınlarını ikram ediyorlarmış :D ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

foklarimi sikceksiniz orda 4 ayda

penguen^e sakso hobimdir düşünsene hacı Bacakları açmışsın tbe tbe

Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Yaşam felsefeni pek heyecanlı bulmadım. Bu soğuk aylarda insanlar sobayla öpüşürken igloda yaşamak kimseye sıcak gelmez. Böyle bir felsefe kazanmak istemiyorum karlar düşsün senin için bahçemde bi tane iglo yapmaya çalışırım. Yolun açık olsun (:

Toplam Hit: 7786 Toplam Mesaj: 43