Benimle Sibiryaya Gelen Varmi?
-
yarın sabah askere gitmesem gelirdim :)
-
gelmek isterdim ora için hazırlık yapmak en kötü 1000 liraya patlar 1 juruş param yok :(
-
maddi sorunlar olmasa inan seninle birlikte gelmeyi çok isterdim :) malum geçim dünyası
-
ancelina coli çağırsaydı gelirdim...
-
çalışmasam gelirdim lan. bırak balık gözünü balığın götünü bile yerdim. o derece.
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------
Bir yasam felsefesi, bir yasam tarzi! benimle sibiryaya gelmek isteyen varmi? birtane tanidigim eskimo var. Herseyi biliyor iglo yapmasini balik tutmasini vs bize hepsini ögretecek. Ama herseyden uzak kalacaksiniz orda elektrik yok telefon yok vs. bizi helikopterle alacaklar. arkadas ariyorum yanimda. tam 4 ay orda kalacagiz. Iglonun ici soguk diyenler yanlis biliyor gercekten sicak oluyor nedense. Varmisiniz bir yasam felsefesi kazanmaya?
Not: yemek olarak tek balik yenilecek. Geri dönme olanaginiz yok. hasta olursaniz balik gözü iyi gelecektir.
-----------------------------konuya ikinci bir mesajın yok ama yinede...
4 Ay çok degil mi bilader, bir diger nokta bunun ücreti nekadar- helikopter ile gidiyoruz demişsinde-.
-
Balık sevsem gelirdim.Harbi bak :|
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Kadın?
-----------------------------Antikky sen hiç üzülme hocam.Bi yerde duyduğum bi eskimo geleneğine göre eskimolar evlerine gelen misafirlere kadınlarını ikram ediyorlarmış :D ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :D
-
foklarimi sikceksiniz orda 4 ayda
Yaşam felsefeni pek heyecanlı bulmadım. Bu soğuk aylarda insanlar sobayla öpüşürken igloda yaşamak kimseye sıcak gelmez. Böyle bir felsefe kazanmak istemiyorum karlar düşsün senin için bahçemde bi tane iglo yapmaya çalışırım. Yolun açık olsun (: