Betebe Kaplı Duvardan Anarşist Yazısı Çıkarmak ?
-
bu gün sabah gördügüm manzarayla yıkıldım binamızın yeni yaptırılmış olan sarı renkli betebe dış cepe kaplamasına götverenin birisi tkp bilmem kaç yaşında diye kırmızı boyayla resmen duvara sıçmış bu gavatlıgı yaparken görseydim eger Allah şahidim olsun sıkacaktım ayaklarına. şimdi beyler ben bunu nasıl temizlerim betebe araları da dahil olmak üzere tiner olmadı denedim başka bir yolu varmıdır bu işin ?
-
düz duvar olsa yeniden boya derdim.
parlak zemin icin selülozik tiner gerekir ama tinerde yaramıyo diyosun :S neyse konu yukarı cıksın bari.
-
Hocam Bunu Bize Değilde Bir Nalbura Sorsaydın Emin Ol Soruna Çözüm Bulurdun :D
-
belki burda nalbur vardır yada bu işlerden anlayan birisi.hocam bepete ne bilmiyorum ama kazınabilecek birşey ise kazı boyayı yada sıvayı bir şekilde sonra tekrardan boya en kesin çözüm bu olur.ama mutlaka daha kolay yöntemler vardır..
-
çok fena kanıma dokundu arsa cepesi normal sıva oraya yapsalar içim yanmaz 1 ay sonra boyardım ben onu. partizanlıgın böylesine lanet olsun diyorum sentetik değilde selilozik tiner olabilir kullandıgım muhtemelen ondan çıkaramadım babam marangoz atölye den buldugumuz tinerle yaptık heralde ondan olmadı yarın birde sentetik deniyim ama gerçekten moralimi bozdu iskele söküleli daha 2 hafta bile olmadı.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
belki burda nalbur vardır yada bu işlerden anlayan birisi.hocam bepete ne bilmiyorum ama kazınabilecek birşey ise kazı boyayı yada sıvayı bir şekilde sonra tekrardan boya en kesin çözüm bu olur.ama mutlaka daha kolay yöntemler vardır..
-----------------------------Nitreis Şakamı Yapıon HacıD: Betebe Budur :D
-
betebe bu şekilde dış cepe için ufak kare şeyler işte atık camlardan yapılan heralde gece geç saatlerde yaptılar sabah baktığımda çoktan kurumuştu
-
çıkmaz gibime geliyor parlak ve kaygan olması lazım aslında kazıyarak 3 4 günde çıkarabilirsin :D matsa rengine göre sprey boyayla yamaya bilirsin uzaktan püskürterek
-
sentetik tiner var selülozik tiner var hangisini kullandın?
selülozik tiner ve skoçpraytla çıkar sanırım
-
nalbura sorcan aslında beklersen akşam babama sorabilirim oda nalbur :D
-
araba cilasını dene olmazsa saf alkol mutlaka çıkartır...ispirto vs. de olur...
Toplam Hit: 19137 Toplam Mesaj: 122