Beyler Bu Mega Holding Ne İş ? İçeriden Olan Var Mı ?
-
hesapta site satıyorlar vs çevremde bu işte gırla adam var amk akrepnalanın sitesi 10basar yeminlen bunların kendi sitelerine. sorsan zaten neden bu kadar tırt siteleriniz "site kimsenin umrunda değil olay parada" diyorlar, ee saadet zincirinden ne farkı kaldı öyleyse? he para kazananlar oluyormu elbetteki olacak yoksa nasıl milleti nasıl kandırmaya devam edecekler. girdikten sonrada çıkmaya kalksan beceriksiz başarısız diyede etiket ediyorlar. hani giren birkişiyi kolay kolay cıkaramazsınız, gerçeklere inandıramazsınız
-
Yalnız oluşum çok tehlikeli bir hal almaya başladı. Giren insanlar tarikat müridlerinden farksız sanki bir terör grubunun intihar eylemcisi gibi irrasyonel bir dünya kurmuş oluyor kendine.
Kız geçen ekim ayında en geç 3 aya Ford Fiesta alıyorum demişti, bunu ben Hasan Sabbah'ın müridlerine afyonu verip cenneti vaad etmesine benzetiyorum.
Rivotril falan mı veriyorlar acaba? -
Sürekli mutludurlar sürekli gezerler sürekli kendini bi bok sanarlar sürekli parmaklarıyla okey işareti yaparlar
-
Konu hortlasın azıcık. Bu aralar @OdunHerif i baya tehdit ettiler. Birşey çıkar mı ki altından ?
-
ndmylmz bunu yazdı
Konu hortlasın azıcık. Bu aralar @OdunHerif i baya tehdit ettiler. Birşey çıkar mı ki altından ?
Sadece kendi boklari ile oynarlar.
-
HoLyCat bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Sadece kendi boklari ile oynarlar.
arada güzel kızlar oluyo onlar benimkiyle de oynayabilirler, iftardan sonra beklerim
-
bu aralar cok komik birşeye denk geldim:d arkadas vardı bu işle uğraşan gül gibi 2500lira maaş aldığı işini bırakmıstı şunun için, bide milletle taşak geçiyordu gidip sabah akşam işe gidip geliyorsunuz ben keyfime göre takılıyorum fln diye :D:D gecen gördüm 900lira maaşla işe başlamış bi yerde, Allah ın sopası yok işte
-
vay amk, sene 2014 hala devamı mı ediyor bu tip dolandırmalar
-
off susmazlar fena kafa sikerler, dini imanı vatanı milleti namusu savunur gibi holdingi savunurlar.
-
Birileri kaybetmeden birileri kazanamaz. Kural bu. Simdi kaybeden kim ? Mebla yuksek ise cok kaybeden var.
Aklima tapedeki muteahhit geldi; daha biz bu milletin anasini s...cegiz diyordu.