Beyler Bu Mega Holding Ne İş ? İçeriden Olan Var Mı ?
-
Hiç inandırıcı ve mantıklı bir şey gelmedi. TBT'de 3 konu var, fakat içeriden olan var mı merak ettim. Tamam kazık ta, içeride ne gibi sorunlar var ?
Eleman (ki güvendiğim bi adamdı) yok 10 günde 1.000 TL kazandım falan diyor. Bir noktada kısırlaşacak biliyorum da.
Merak ettim işte, varsa içeriden adam nedir ne değildir ?
-
yalan dolan.
Milleti kandırabiliyorsan para kazanıyorsun.
-
Gerizekali turnusolu
-
arkadaşına kazık atmak ve arkadaşlıgını bitirmek istiyosan hemen gir ve arkaşlarını öldür.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Nedir-Bu-Mega-Holding-188837/
-
tbt de bu işe giren biri olacağını sanmıyorum cook öncesinde titan saadet zinciri bu dalgaları getirmişti türkiyeye sonra hapse atıldılar. sonra bu mega holding çıktı '' biz para karşılığında insanlara host veriyoruz '' falan dediler bunlara bişey yapılmadı ama 3 yıllık hosting e 750 dolar para isterler param yok dersin '' sıkıntı mı kardeşim çekeriz kredi zaten amorti edersin bi kaç ayda kendini cok rahat biz sana yardımcı olucaz'' derler. İşte tam o sırada sen de onlara '' hassiktir lan ordan dallama'' diceksin ve kalkıcaksın onlar ise şaşkınlıkla göt olup kendi boklarında yüzmeye ve boklarıyla başkalarını kandırmaya calışmaya devam edecekler.
Bir kez daha söylüyorum bunların mekanı mecidiyeköy simit salonu gelin birleşelim basalım bunların mekanı hepimiz megaholdinge girmek istiyoruz diyelim anlatsınlar 2 saat en sonunda bunlara siktir cekelim gidelim :D
-
modlar sizden ricam şu tahribat.com yazısının yanina parantez içinde mega holding dolandırıcıdır yazin her ay ayni konu :(
-
yok biliyorum da, içeriden olan var mı merak ettim. Para kazanabilen, parasını toplayan yada iddia edildiği gibi 2 senede 248 bin dolar (!) kazanan (:
-
GUS bunu yazdı
modlar sizden ricam şu tahribat.com yazısının yanina parantez içinde mega holding dolandırıcıdır yazin her ay ayni konu :(
Aynı zamanda modlardan ricam ;
"konu mesajlarını iyi okuyun" yazabilir mi acaba ?
----
"TBT'de 3 konu var, fakat içeriden olan var mı merak ettim. "
-
Ayro bunu yazdı
yok biliyorum da, içeriden olan var mı merak ettim. Para kazanabilen, parasını toplayan yada iddia edildiği gibi 2 senede 248 bin dolar (!) kazanan (:
Gocam ben mega holding deyim.
Yeni başladım, ayda Şubat ayı ödememi aldım 17,899 TL.
-
Donanımhaber'de bir üye bu adamları iyi rezil etmişti.Mega holding elamanları Facebook'a Bwm, Mercedes ile fotoğraf çekilip koymuşlar güya kendi arabaları diye.Adamda tutmuş plaka sorgulama yapmıştı arabaların hepsi Tokat'ta mı nerede bankalardan rehinli çıkmışti.