Beyler Bu Mega Holding Ne İş ? İçeriden Olan Var Mı ?
-
İnsanları tanımak için mükemmel bir aracı. Eğer bu işe kapılabilen arkadaşınız varsa çok geçmeden ondan uzaklaşmakta yarar var.
-
somada kaybettiğimiz madencilerimiz içinde para toplamışlar.
bunlar cemaatten farkı yok. yakında para toplayıp parti kurar bunlar :)
tanıdığım çocuk var bulaştı bu işlere ekibin lideri filan oldu hotellerde seminer veriyor. kızlar filan baya örgütleşmişler. geçen araba aldım filan fotoğraf gördüm ama inanmadım. bu ayın 28 inde japonya tokyo ya gidiyor 3.5 milyar bilet fiyatı ailesi fakirdi asgari ücrete beraber çalışmıştık 2 ay. habire toplantılarda. banada söylemişti ama işim olmaz dedim. ben anlamam hosting domain satmaktan dedim -
ulan biri gelip bana söylemedi bea. Söylese bilgiyle ezip ego tatmini yapacağım
-
q0x bunu yazdı
ulan biri gelip bana söylemedi bea. Söylese bilgiyle ezip ego tatmini yapacağım
Bi bitmedin gitti lan :D
-
Yazılanları okumadım ama genel olarak özetleyim. Herkesin web sitesi olsun sloganı ile yola çıkan bu dolandırıcılar bildiğim kadarıyla üyelik için 800 tl felan alıyorlar ve bunlara domain ve hosting alıp birde hazır site yapmaları için platform veriyorlar 123builder.com muydu öyle birşey. Yani hem 800 tl veriyorsun hmen siteyi sen yapıyorsun hemde para kazanmak için arkadaşlarınında senin gibi 800 tl verip kazıklanmasını sağlıyorsun ki sen para kazanasın onlarda başkasını kazıklasın ki hem onlar hemde sen para kazanasın. Yani bildiğin saadet zinciri. Birde toplantılarda felan bunların beyinlerini yıkıyorlar güzel bir kaç resim ev araba felan işte 2 ay bunu aldı 5 ayda ev sahibi oldu gibisinden. Arkadaşınız sizi ikna etmeye çalışırken kullandığı cümle;
"Bu işte çok para var, herkesin web sitesi olacak sende kazan istiyorum arkadaşımsın çünkü. Benim bir hayalim var bundan 6 ay sonra BMW alacam" adam bmw alacam hayalim var diyor 1 hafta önce sorsanız mercedes hayali idi ama şu anda ki hayali BMW olmuş. Neden, çünkü yapılan toplantılarda bunu aşılıyorlar, "X şahsı bu işi 6 aydır yapıyor ve kendisine son model bi BMW aldııııı =)) siz neden almayasınızzzz =)) "
Adamın hayali hoooopppp oluyor bmw.
Velhasıl kelam uzak durulması gereken bi sadet zinciri.
-
Uzun boylu bir yalancıya bu milletin yarısı inanıyor!.. Hoş görün bunlara inanmalarını.
Adamlardan birkaç örnek...
https://www.facebook.com/MegaHoldingsss/photos
-
o değilde adamların yaptığı siteleri görseniz intihar edersiniz amk o ne la öyle bide parayla site falan da yapabilirmişsin lksjlfkjsdlkjflskdjflkdsjf çok mallar amk ya
-
Web sitesi ile alakası olmayan insanların girip de web sitesi satışı yaptıkları bir iş...
Hem ilginç hem de komik...
-
kaanstain bunu yazdı
Uzun boylu bir yalancıya bu milletin yarısı inanıyor!.. Hoş görün bunlara inanmalarını.
Adamlardan birkaç örnek...
https://www.facebook.com/MegaHoldingsss/photos
hocam adamlar hacca bile gitmişler o paralarla vay amk...
-
Gelecek hayali bile kuramayacak insanlarin parayla baskalarinin hayalin8 satin aldigi yerdir (hayal satin almaktan kastim dusunce satin alip ona inanmak)