folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Beyler Bu Ne Yaaa!(Çok Acayip)

Beyler Bu Ne Yaaa!(Çok Acayip)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    kardeş korka büyü falan degil. büyük ihtimalle baban definecilige merak sarmiş benim baba gibi. dikkat edersen üçgen şeklindeki taşın üstünde 5 li izler var. eskiden taş oymacılarinin kullandigi taraklı bir çekiç var taşı oymak için . izler kalmış taşta. define olabileceği tahmin edilen bi bölgeden çıkarılıp getirilmiş. üzerindeki her çizginin definecilikte bir karşılığı var metre veya adım sağ sol gibi. define işaretleri diye arattir gogılda anlarsın. ilk taşta biraz sulak bi yerden çıkmış veya su altında kalmış. büyük ihtimalle su kuyusundan çıkarılmıştır. kuyunun içindeki taşlardan biri diğerlerine göre değişiktir. ve içi oyuktur. orada hediyesi diye tabir edilen biraz para vardir. esas büyük mal daha derindedir. definecilerin aramayi birakması için böyle hileler kullanmışlardir hep.fotoğraflari çeken kişi işaretlere bi anlam veremedigi çin işin experi bi abinin isteği üzerine çekmiştir bu resimleri. bende ufak bi program vardi definecik hakkında bulamadım pc de silmişim galiba. orada işaretler ve ne anlama geldikleri var orjinal resimli olarak. senin üçgen taştaki işareti görmüşüm gibi geliyor. dediğim gibi define işaretleri diye arattir birsürü site karşına gelir ve bu resimleri yükle siteye ordaki arkeologlar yorum yapiyor resmine. işaretlerin ne anlama geldiğini söylüyor. siteyi bulamassan pm at. bende bakayım.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vay be Kaf kaf ben Senden Tırsmaya başladım, Hafiye yada iyi bir Polis olabilirsin, Çok Dikkatlisin Vesselam, Ne Çok ayrıntıya dikkat çekmişsin öyle. Polis Olabiliten var gibi. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

dediğiniz gibi aileyi sorguladım

herkes çok şaşırıken annem çok olağan karşıladı vede yüzünde değişik bir bakış vardı

kafam çok karışıyor :S 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Glaxoks dostum Demekii annen Bu konuda birşeyler biliyor Sn aileniGeen sorgula ama Çaktırmadan . yni onları sorguladığını onlara bellietme Özellikle annenin Yaknlarında dolaş annen ewden dışarı çıktığında izle Sizin ewde bişeyer Dönüyo Bu belli Ama bence bu bir şaka değil Aileden birileri Bişeyler karıştırıyor .

edit: Yazmayı unutmuşum Fotoğrafların Tarihleri dikkatimi çekti . o tarihte ewde neler olu yada ewden biri dışarıyha çıktımı ve nereye gitti onarı şeetir . 
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

abi geçen sene annemle babam yurtdışına çıktılar ama

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Hocam ne olmuş bu konu ya:|

Bi taşa 14 sayfa yazı yazılırmı:D

Söylediklerimi gene tekrarlıyorum hocam birşey olmaz Allah'ın taşından neden korkuyosun.?Cin'in perinin senden ne alamadıgı olcak. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:
    -----------------------------

dediğiniz gibi aileyi sorguladım

herkes çok şaşırıken annem çok olağan karşıladı vede yüzünde değişik bir bakış vardı

kafam çok karışıyor :S

Annen hanım ağa olmuş lan:D Bana yeni bi pc alırmı istesem acaba.:D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Ben oğlumdan bile gizli bi iş yapsam cdyi onun bulacağı bi yere hayatta bırakmam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    la bu konu  hala devammı ediyor   :I   :S

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı: