Bildiğiniz Veya Önereceğiniz Alkol Karışımları?
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Cin tonik
-----------------------------yeniyse cin ağır gelir.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Karışım diiLde sadece absoLut derim ben yeni içmeye başLadıysan bu harika içkiyi denemeni tavsiye ederim
-----------------------------off çok güzel yaw.Bizim elemanlar niye böle içki yapamıolar yaw.:((
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Sigara Kullanıyorsan Eğer Viski'ye Batır Çıkar Kurusun Yak,,Bi Duman Aldıktan Sonra Vur Şişenin Dibine...
-----------------------------onu yaptıktan sonra şişenin dibine vurmadan sızar zatenXD
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------wisk + yarım bardak çay(bildigimiz soguk çay lipton ice tealer önerilir tercihim mangolu) birazda limon + bol bol buz dayım ın bir numaralı içkisi barmenlik yaparken keşfetmiş içimi hoş acayip birşey
-----------------------------oo bu da çok güzel ben de rastgele yapmıştım sonra duydum ki bayaa bilinen bişimiş.
-
beyler bombayı patlatıorum en ekonomik ve herkesi kafa yapacak bir alkol Drawlord farkıyla sizlerle ;)
Simdi 1 sise efes alıyorsunuz ardından 1 sigara kulunu kultablasına dokup (4-5 gram goz kararı) efes in icine bosaltıyorus daha sonra ustune hafif limon damlatıyorus 2 damla en fazla sonra 5-10 saniye bekleyin ve icin bakim nasil oluyor kafanız :) -
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------beyler bombayı patlatıorum en ekonomik ve herkesi kafa yapacak bir alkol Drawlord farkıyla sizlerle ;)
Simdi 1 sise efes alıyorsunuz ardından 1 sigara kulunu kultablasına dokup (4-5 gram goz kararı) efes in icine bosaltıyorus daha sonra ustune hafif limon damlatıyorus 2 damla en fazla sonra 5-10 saniye bekleyin ve icin bakim nasil oluyor kafanız :)
-----------------------------milleti hala sigara külü ayağına kandırıyolarmı bizim yurttada vardı inanlar biranın içine 2 sigara külü döküp 2tanede kesme şeker atıp içtim bir s.km olmadı
-
tequila yi sek icecen + tuz - limon . Yanindada italyan misiri.
-
Biraz tekila bir aprça limon birazda tuz daha ne ister deli gönül
Bu arada vodka+redbull şiddetli tawsiyem =) -
Eğer karışımdan kafa bakımından randıman beklersen rakı+su yu bende öneririm.
Yok ben daha fırfırlı olsun istiyorum dersen müridler neredeyse bütün karışımları eklemiş amk.
yada yada hacmen %95'i alkol olan spirtus rektyfikowany yi bilgilerinize sunarım...onuda karıştırın :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------bira + gazoz
icimi hafif hos tatlimsi bir tad
anlatilmaz ki icilir
-----------------------------Denicem abi ekonomik bir karışım :b
-----------------------------evet. gayet ekonomik bencede konunun en önemli postu :))
-----------------------------
ekonomik bir şey arıyosan kolonya(limon,tütün) + su cok kral sert bir içki , şahsen bizzat içtim.