Bildiğiniz Veya Önereceğiniz Alkol Karışımları?
-
bundan sonraki sırasıyla deneyeceklerim..
votka+redbull+vişne suyu
tekila
absinthe
mariachi
birde meyve suyu niyetine malibu+süt :) yanındada ananas
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------Malibu + Süt (Bimden alın sütü :B)
Exca'yı konuya davet ediyorum.. :D
-----------------------------malıbu 4ever :F
-
herkesçe bilindiğini umduğum bir karışım tattım geçenlerde; kola+viski .. yüzüme bir ateş topu
fırlatılmış gibi oldum ilk vakitlerde fakat sonra oldukça hoşuma gitti.. tavsiye ederim.
-
vodka+maden suyu (sarıkız felan) :)
-
yeni birşey duydum belki bilen vardır ama şimdi 35 lik votkayı sarı ince kabuklu kavunun içine şırıngayla basıyoruz dolaba atıyoruz soğuyunca kavunu kaşıkla yiyoruz ve kavunun ortasına isteğe bağlı olarak sade dondurma koyabiliriz etkilerini bilmiyorum sadece bi arkadaş söledi ve baya bi uyuttuğunmu söyledi :) afiyet olsun
-
Ray & Nephew + Limon (bildigin limonu sikacaksin icine) icmesi zordur, herkes kaldiramaz
Hennessy + elma suyu
ABSOLUT Black + Vi$ne suyu
ABSOLUT Raspberri + soda
ABSOLUT Vanilla'yi blenderda vanilyali dondurma ile kari$tirip milkshake haline getirin, pipet ile icin. guzeldir.
After Shock - Blue + herhangi bir naneli icecek
Votka (absolut veya smirnofftan ba$kasini tavsiye etmem) + Martini. shaken, not stirred. 007 style.
Tia Maria + portakal suyu
Bombay Sapphire + Su. Sulandirmadan icmek g.t ister
Bu da bana gore ickilerin babasidir;
Bir viski bardaginin uzerine kahvalti bicagini kopru gibi koyun. bicak komple metal olsun.
Bicagin ustune bir kup $eker koyun.
$ekerin ustune raki bardaginin yarisini biraz gececek kadar Absinthe dokun.
$ekeri bicagin ustunde yakin. Biraz eridikten sonra $ekeri bardagin icine atin.
Burada dikkatli olun, bi yerinizi yakmayin.
Bardagin yarisina kadar su ilave edin. Su ne kadar soguk olursa o kadar iyi olur.
En sonunda kari$im su katilmi$ raki gibi beyaz olacaktir.
%70 alkollu orijinal Absinthe haricindeki yan sanayi absinthler tavsiye edilmez. Cunku bi anlami olmaz.
2 bardaktan fazla icmeniz halisunasyon gormenize sebep olabilir. tabi bunun icin %70lik absinthe gerekir.
buyuk fransiz du$unuru Renega Dealien der ki: icki butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz, o halde ickiyi anamiz gibi sevelim -
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Ray & Nephew + Limon (bildigin limonu sikacaksin icine) icmesi zordur, herkes kaldiramaz
Hennessy + elma suyu
ABSOLUT Black + Vi$ne suyu
ABSOLUT Raspberri + soda
ABSOLUT Vanilla'yi blenderda vanilyali dondurma ile kari$tirip milkshake haline getirin, pipet ile icin. guzeldir.
After Shock - Blue + herhangi bir naneli icecek
Votka (absolut veya smirnofftan ba$kasini tavsiye etmem) + Martini. shaken, not stirred. 007 style.
Tia Maria + portakal suyu
Bombay Sapphire + Su. Sulandirmadan icmek g.t ister
Bu da bana gore ickilerin babasidir;
Bir viski bardaginin uzerine kahvalti bicagini kopru gibi koyun. bicak komple metal olsun.
Bicagin ustune bir kup $eker koyun.
$ekerin ustune raki bardaginin yarisini biraz gececek kadar Absinthe dokun.
$ekeri bicagin ustunde yakin. Biraz eridikten sonra $ekeri bardagin icine atin.
Burada dikkatli olun, bi yerinizi yakmayin.
Bardagin yarisina kadar su ilave edin. Su ne kadar soguk olursa o kadar iyi olur.
En sonunda kari$im su katilmi$ raki gibi beyaz olacaktir.
%70 alkollu orijinal Absinthe haricindeki yan sanayi absinthler tavsiye edilmez. Cunku bi anlami olmaz.
2 bardaktan fazla icmeniz halisunasyon gormenize sebep olabilir. tabi bunun icin %70lik absinthe gerekir.
buyuk fransiz du$unuru Renega Dealien der ki: icki butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz, o halde ickiyi anamiz gibi sevelim
-----------------------------
GladiO bu kadar sağlam içkicilerin olacağını bilmezdim burda neyse bu baba içkinin içine şekeri yakmadan katsakta beyazlamasa fark etmez umarım yaa aslında bir gün beraberce TBt adına buluşup içelim biryerlerde ??? madem herkez bu kadar hevesli -
4cl Gin
2cl Blue Curaçao
2cl Limon Nektarı
1cl Zuckersirup
and shake...
-
vodka + bira = amerkan diyolar
rakı + süt = içmedim bilmiyom
ama en babası boğma rakı + su
-
en iisi mastika dır:D