Bildiğiniz Veya Önereceğiniz Alkol Karışımları?
-
8cc viski
2cc limon suyu sert gelirse 4cc
1 çay kaşığı şeker
toz buz
kokteylin bir adı var ama hatırlamıyorum,bu yöntemle 1 şişe viski içersiniz. -
:| 1 şişe sağlam şarapla etkili kafa nasıl yapılır önerisi olan ?
-
Tbt Barmeni Olarak =) zıpladım işe şu aralar part time çalışıo olsam da =p
iki tane tavsiye edicem
bloody mary
votka az bi şey D:
Damates suyu =)
limonu ilk önce bardağın kenarlarına dök =)
ondan sonra karabiber ve tuzu bardağın kenarlarına dök hayvan gibi dökme :D az bi şey dök =)
1 -2 damlada tabasco acı sosu
üstündeki süslemeyi de sen ayarlarsın artık D:
sex on the willage
az bi şey votka kafana göre :D
cin o da kafana göre :D
az bi şey ananas suyu ve kivi suyu
bi de cok az bi şey tuz =)
-
ya olum manyadın sende ii ce aq konuyu gordu mdedım kesın bu açmışt zehirlenip gebereceksın sonunda insan ol az
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Ray & Nephew + Limon (bildigin limonu sikacaksin icine) icmesi zordur, herkes kaldiramaz
Hennessy + elma suyu
ABSOLUT Black + Vi$ne suyu
ABSOLUT Raspberri + soda
ABSOLUT Vanilla'yi blenderda vanilyali dondurma ile kari$tirip milkshake haline getirin, pipet ile icin. guzeldir.
After Shock - Blue + herhangi bir naneli icecek
Votka (absolut veya smirnofftan ba$kasini tavsiye etmem) + Martini. shaken, not stirred. 007 style.
Tia Maria + portakal suyu
Bombay Sapphire + Su. Sulandirmadan icmek g.t ister
Bu da bana gore ickilerin babasidir;
Bir viski bardaginin uzerine kahvalti bicagini kopru gibi koyun. bicak komple metal olsun.
Bicagin ustune bir kup $eker koyun.
$ekerin ustune raki bardaginin yarisini biraz gececek kadar Absinthe dokun.
$ekeri bicagin ustunde yakin. Biraz eridikten sonra $ekeri bardagin icine atin.
Burada dikkatli olun, bi yerinizi yakmayin.
Bardagin yarisina kadar su ilave edin. Su ne kadar soguk olursa o kadar iyi olur.
En sonunda kari$im su katilmi$ raki gibi beyaz olacaktir.
%70 alkollu orijinal Absinthe haricindeki yan sanayi absinthler tavsiye edilmez. Cunku bi anlami olmaz.
2 bardaktan fazla icmeniz halisunasyon gormenize sebep olabilir. tabi bunun icin %70lik absinthe gerekir.
buyuk fransiz du$unuru Renega Dealien der ki: icki butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz, o halde ickiyi anamiz gibi sevelim
-----------------------------günümüzdeki absinthe halüsünasyon gördürmez. istersen saf olkal iç yiende görmezsin. abinthein halü yapamının nedeni içindeki peri otudur. o yüzden yeşil peri denir zaten absinthe 'e. artık uyuşturucuya benzer etkisi var diye peri otunun içkilerde kullanılması yasaklanmıştır. bi şişede içsen halü göstermez. eskiden 3 shotta dağlar ovalar seninle olur.
-----------------------------orijinal absinth hala var hocam. zaten o ot olmayinca absinthe'in hicbir anlami kalmiyo. Cek cumhuriyetinde bulmasi zor deil. Isvicredeki arkada$larim orada da oldugunu soyluyolar. Diger avrupa ulkelerinde bulunmaz.
Gecen ay FB-Sparta Prag CL grup macindan kalma yarim $i$e bulduk. 2. bardaktan sonra renkler daha bi canli gorunmeye ba$layinca bu kadar yeter dedim, biraktim.