Bildiğiniz Veya Önereceğiniz Alkol Karışımları?
-
ufak shot bardağına ilk olarak beilys(böyle yazılmıyo ama böyle okunuyo)onun üzerine kahlua onun üzerinede votka koyun sonra votkayı ateşe verin ve bardağıda iice ısıtın sonra ateşi söndürün ama kesin söndürün yoksa ağzınız ateşle dolar:Dve pipetle birden için bilinen adıda b-52dir...
-
tuborg fıçı bira + fıstık
ne gerek var karıştırıp da mideni zikmeye?
çek tuborgunu al yanına da fıstığını, oh babalar gibi, aç bi boks maçı senden keyiflisi mi var amk :)
-
kafa olucam diyorsanız
2 adet vermidonu kırın (toz haline getirin) ve 1 yemek kaşağı toz şeker ile karıştırın
viski bardağına bir tatlı kaşığı karıştırdığınız şeker ve vermidondan koyun, üzerine viski ve bir adet limon dilimi koyun.
İçerken bitter çikolata, badem veya bulabilirseniz mentorlü çikolata öneririm.
3 shot yaptıktan sonra, 1 adet efes ekstra için. (Bu kısım fazla tavsiye edilmez)
İçerken bir şey olmayacak ama bıraktıktan yarım saat sonra güzel şeyler yaşayacağınızın bahsine girerim. (Denenmiştir)
-
Ne karışımı aga?
Şarap + Isparta Ekmeği + Empyrium,Uaral,Estatic Fear
Gebermezsen bi bok bilmiyorum ... -
burn+redbul+vodka :/
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Freak bunu yazdı:
-----------------------------rakı + su baska karisim tanimam
sek ickilerdende
tekila, absinthe, ursus vodka,
ben bunu icince on numara kafa istiyorum diyorsanda absinthe i denemeni tawsiye ederim. nasil bulacagin konusu sana kalmis. ama istersen yardimcida olurum.
-----------------------------Hehe absinthe yeşil içsinde görsün ebesini tersten :)
Onun yerine al bi magic mushroom daha doğal hem..
-----------------------------hacı ne yaptın adam içkiye yeni başlamış absint dion yaw öldürcen mi adamı?
-
yaw bulamıyorum zaten absinthe.. ne bulunmaz bişey..
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------Ray & Nephew + Limon (bildigin limonu sikacaksin icine) icmesi zordur, herkes kaldiramaz
Hennessy + elma suyu
ABSOLUT Black + Vi$ne suyu
ABSOLUT Raspberri + soda
ABSOLUT Vanilla'yi blenderda vanilyali dondurma ile kari$tirip milkshake haline getirin, pipet ile icin. guzeldir.
After Shock - Blue + herhangi bir naneli icecek
Votka (absolut veya smirnofftan ba$kasini tavsiye etmem) + Martini. shaken, not stirred. 007 style.
Tia Maria + portakal suyu
Bombay Sapphire + Su. Sulandirmadan icmek g.t ister
Bu da bana gore ickilerin babasidir;
Bir viski bardaginin uzerine kahvalti bicagini kopru gibi koyun. bicak komple metal olsun.
Bicagin ustune bir kup $eker koyun.
$ekerin ustune raki bardaginin yarisini biraz gececek kadar Absinthe dokun.
$ekeri bicagin ustunde yakin. Biraz eridikten sonra $ekeri bardagin icine atin.
Burada dikkatli olun, bi yerinizi yakmayin.
Bardagin yarisina kadar su ilave edin. Su ne kadar soguk olursa o kadar iyi olur.
En sonunda kari$im su katilmi$ raki gibi beyaz olacaktir.
%70 alkollu orijinal Absinthe haricindeki yan sanayi absinthler tavsiye edilmez. Cunku bi anlami olmaz.
2 bardaktan fazla icmeniz halisunasyon gormenize sebep olabilir. tabi bunun icin %70lik absinthe gerekir.
buyuk fransiz du$unuru Renega Dealien der ki: icki butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz, o halde ickiyi anamiz gibi sevelim
-----------------------------günümüzdeki absinthe halüsünasyon gördürmez. istersen saf olkal iç yiende görmezsin. abinthein halü yapamının nedeni içindeki peri otudur. o yüzden yeşil peri denir zaten absinthe 'e. artık uyuşturucuya benzer etkisi var diye peri otunun içkilerde kullanılması yasaklanmıştır. bi şişede içsen halü göstermez. eskiden 3 shotta dağlar ovalar seninle olur.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bira + gazoz
icimi hafif hos tatlimsi bir tad
anlatilmaz ki icilir
-----------------------------hacı hiç kafa yapmıo yaw içtiğimden hiç bişi anlamadım
-
tekila vodka cin redbul. simsek gibi cakar Allahima icinde :)