Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
Merhabalar arkadaşlar aylik 200-250 lira bi mutcem var bilecik ünide okuyacagim 2.ci tercihlerde gidigim için yurt vs. bi yer bulmadim ne yapmaylim bi tanidiginiz arkdaşiniz filan varsa ayni evde kalabilecegimz yada bi yol göstericek cok sevinirim yoksa okula gitmicem galiba gülümbe kampusundeyim
-
e bizim yasin bilecikte deil mi HeadBanger
onla irtibata geç yardımcı olur
-
saol ya atdim pm bakalim cvp versinde harci filan yatirmasam gitmiycem ya böyle işmi olur
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
saol ya atdim pm bakalim cvp versinde harci filan yatirmasam gitmiycem ya böyle işmi olur
-----------------------------hoca devlet yurtdu dolumu konuştunmu yurtla eve çıkanlar olmuştur.
bilecekteki müridler kardeşimize yardımcı olun
-
:D devlet yurtdu olmus taşmiş hocam gitmedigim yer kalmadi nurcularin yurtlari bilen dolmus , bi kac abart var boş odanlarda iti baglasan durulmaz a.q 3000-4000 tl para istiyolar cok para oda cadir kurcam basi arkadaşlar camide yat diyo
-
AmoR bunu yazdı:
:D devlet yurtdu olmus taşmiş hocam gitmedigim yer kalmadi nurcularin yurtlari bilen dolmus , bi kac abart var boş odanlarda iti baglasan durulmaz a.q 3000-4000 tl para istiyolar cok para oda cadir kurcam basi arkadaşlar camide yat diyo
-----------------------------a.q üniversitelerin kapasitelerini genişlettirdiler yurtlar doldu kalacak yer yok
benim zamanımda giremesen bile yurda 2 hafta sonra eve çıkanlar olurdu hatta 2 ay sonra yurdun yarısının boşaldığını bilirim :D
-
benim kardeşimde istanbul ünisinde açıkta kaldı miletin kaldığı yurt dolmuş die aynı yurdun misafirhanesinde günlük 20tl den kalıo bizde tutuştuk ew mew açalım çocuğa dioruz ya da sağlam birini bulursam ew arkadaşı yapıcam ona çünkü kardeşim benim gibi hiç dışarda büyümedi hele de istanbulda korkarım bişe olur die
-
hep öyle oluryormuş bu yil böyle olmus şansima ne yapsam bilmiyorum
edit: inşallah bulursunuz ya orasi ayri bi zor hem daha pahali hemde tehlikeli... sonra niye okumuysunuz derler
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------AmoR bunu yazdı:
-----------------------------a.q üniversitelerin kapasitelerini genişlettirdiler yurtlar doldu kalacak yer yok
benim zamanımda giremesen bile yurda 2 hafta sonra eve çıkanlar olurdu hatta 2 ay sonra yurdun yarısının boşaldığını bilirim :D
2. dönem eve çıkma mevsimidir. -
bende camiden sonra minaraya cikma mevsimi yapicam galiba
-
250 Tl ile yaşaman imkansız hocam.
bence geçici olarak yer aramak yerine ek iş ara. 250 tlye çadır bile zor alırsın.