folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri

Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar aylik 200-250 lira bi mutcem var bilecik ünide okuyacagim 2.ci tercihlerde gidigim için yurt vs. bi yer bulmadim ne yapmaylim bi tanidiginiz arkdaşiniz filan varsa ayni evde kalabilecegimz yada bi yol göstericek cok sevinirim yoksa okula gitmicem galiba gülümbe kampusundeyim

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

e bizim yasin bilecikte deil mi HeadBanger   

onla irtibata geç yardımcı olur 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

saol ya atdim pm bakalim cvp versinde harci filan yatirmasam gitmiycem ya böyle işmi olur

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

saol ya atdim pm bakalim cvp versinde harci filan yatirmasam gitmiycem ya böyle işmi olur

hoca devlet yurtdu dolumu konuştunmu yurtla eve çıkanlar olmuştur.

bilecekteki müridler kardeşimize yardımcı olun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

:D devlet yurtdu olmus taşmiş hocam gitmedigim yer kalmadi nurcularin yurtlari bilen dolmus , bi kac abart var boş odanlarda iti baglasan durulmaz a.q 3000-4000 tl para istiyolar cok para oda cadir kurcam basi arkadaşlar camide yat diyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

:D devlet yurtdu olmus taşmiş hocam gitmedigim yer kalmadi nurcularin yurtlari bilen dolmus , bi kac abart var boş odanlarda iti baglasan durulmaz a.q 3000-4000 tl para istiyolar cok para oda cadir kurcam basi arkadaşlar camide yat diyo

a.q üniversitelerin kapasitelerini genişlettirdiler yurtlar doldu kalacak yer yok

benim zamanımda giremesen bile yurda 2 hafta sonra eve çıkanlar olurdu hatta 2 ay sonra yurdun yarısının boşaldığını bilirim :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

benim kardeşimde istanbul ünisinde açıkta kaldı miletin kaldığı yurt dolmuş die aynı yurdun misafirhanesinde günlük 20tl den kalıo bizde tutuştuk ew mew açalım çocuğa dioruz ya da sağlam birini bulursam  ew arkadaşı yapıcam ona çünkü kardeşim benim gibi hiç dışarda büyümedi hele de istanbulda korkarım bişe olur die 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

hep öyle oluryormuş bu yil böyle olmus şansima ne yapsam bilmiyorum

edit: inşallah bulursunuz ya orasi ayri bi zor hem daha pahali hemde tehlikeli... sonra niye okumuysunuz derler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

a.q üniversitelerin kapasitelerini genişlettirdiler yurtlar doldu kalacak yer yok

benim zamanımda giremesen bile yurda 2 hafta sonra eve çıkanlar olurdu hatta 2 ay sonra yurdun yarısının boşaldığını bilirim :D

2. dönem eve çıkma mevsimidir.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

bende camiden sonra minaraya cikma mevsimi yapicam galiba

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

250 Tl ile yaşaman imkansız hocam.

bence geçici olarak yer aramak yerine ek iş ara. 250 tlye çadır bile zor alırsın.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 7534 Toplam Mesaj: 57