Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
Yurtla konuşsana daha önce başvuru yapmasan bile açık kontenjan varsa alıyolar ben öle girmiştim.
-
ben adanada karakola gitmiştim aynı senin durumdayken karakol amiri bana burası guvenli değil otele git demişti.
-
250 tl cadir bilen almasin demiş :) ne yapiyim hocam param bu kadar :/ sorunda orda saten de ne kadar olamsi gerekiyo 500 mu tek başima eve cikar be 500 :) vs.. okumucam ya okuluna c..yim kaydimi alirdcam askere gidicem orada kalma proglemi yok hiç olmasa
hocam yurt mudur ile konustum yer yok dedi bide eş dost tanidik referans olaylari dönuyo ee birazda para almiyo lavuk dilekce bile verdirmedi daha sonra boşalabilecek yerlere ilişkin
-
Ailende polis varsa ara Polisevi'nde kalabilirsin, öğretmen varsa Öğretmenevi, asker varsa Orduevi... Yada tüm devlet kurumlarının misafirhaneleri var. Benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nden emekli olduğu için ve her ilde bir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü olduğundan pek sıkıntı olmuyor... Ücretler cüzzidir.
Bir kaç gün misafirhanelerde kalırsın, o arada da Yurt-Kur İl Müdürlüğüne gidip derdini anlat, muhakkak ki açıkda kontenjan vardır.
-
yurdum üniversiteleri böyle işte. kalacak yer bulunmayan saçma sapan yerlere üniversite dikerler. esnaf para kazansın da şerefsizler 2 oy fazla alsın diye.
oraya emeğiyle gelen gençleri kimse düşünmez. kimsenin umrunda olmaz. tek değilsin türkiyenin ücra köşelerinde saçma sapan yerlerde
üniversite okuyanlar diğer gençler de aynı dertleri çekiyor.
öyle yerlere üniversite kuruyorlar ki afrikanın yamyam kabilelerinde tipler bile bu kadar vahşi bu kadar yobaz olamaz. nefret ettiriyorlar her şeyden.
2 yıllık filan bi okulsa boşver bas git askere parana yazık
-
polis vs.. yok hocam aileden kimse keşke olsa :/
aynen hocam adamlara zorla para kazndiriyolar adamlari bi ögreseniz eskiden okulun kapisinda beklerdiler ögrenci
avlamak için şimdi ayaklarina gidiyosun ilgilenmiyolar bile elin mahkum ... Bizi bu hallere düşürenler cigeri 2 kuruş etmiyen insanlara muhtac eden insanlar müslümanim diye gecinirler mahşer günü o kadar ögrencinin ailesinin hakkini nasil vericekler....
-
yine bu iyi erzurumda kış olimpiyatları olacak diye 10 bin öğrenciyi yurtdan attılar çocuklar nerede kalacaklarını bilemiyor :))
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Ailende polis varsa ara Polisevi'nde kalabilirsin, öğretmen varsa Öğretmenevi, asker varsa Orduevi... Yada tüm devlet kurumlarının misafirhaneleri var. Benim peder Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nden emekli olduğu için ve her ilde bir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü olduğundan pek sıkıntı olmuyor... Ücretler cüzzidir.
Bir kaç gün misafirhanelerde kalırsın, o arada da Yurt-Kur İl Müdürlüğüne gidip derdini anlat, muhakkak ki açıkda kontenjan vardır.
-----------------------------Hoca, yanlış anlamasan babanı bu iş için devreye katabilir misin?
Eleman rahat etsin.
-
ontedi bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Hoca, yanlış anlamasan babanı bu iş için devreye katabilir misin?
Eleman rahat etsin.
-----------------------------polis evinde ben erzurumda kaldım günlük 12 lira :) ama personel dışı daha pahalı oluyo
polis evi ve ordu evini unutun emniyet müdürü tanıdık varsa geçici süre belki bişi yaptırabilir
-
ya ben cok kararsiz kaldim tercih yapamiyorum iki tane cami var hangisinde kalcam diye dusunuyorum fdsafasd :S