Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
BU ARADA HANGI BOLUME GELDIN
-
kyk a sordun mu hiç yurtta yer var mı diye ki yer var sanırım ekten gelenlere yer ayırdılar diye biliyorum..ayrıca kaç gün kadar yersiz ve yurtsuzsun :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
benim kardeşimde istanbul ünisinde açıkta kaldı miletin kaldığı yurt dolmuş die aynı yurdun misafirhanesinde günlük 20tl den kalıo bizde tutuştuk ew mew açalım çocuğa dioruz ya da sağlam birini bulursam ew arkadaşı yapıcam ona çünkü kardeşim benim gibi hiç dışarda büyümedi hele de istanbulda korkarım bişe olur die
-----------------------------bizim Ahmet Faydalı var İstanbul İşletmede Paragrafi arkadaşımızın nicki bnmde en yakın dostum...
O yurtta kalıyo eve çıkabilirim 1-2 ay sonra felan diodu bilmiom çıkarmı ama bu sitedeki en en en sağlam elemanlardan biri :)
-
İnternete nereden giriyorsun?
-
AmoR bunu yazdı:
Gercekten Sagolun... Demiyorum :) Cünkü Siz Benim Ailemsiniz...
Pmler aldim askerdeki holy bile yardimci olabilecegini söylemiş destekleriniz için cok sagolun... Bu hafta bu olayi cözerim umarim yarin bilecige gidicem gerekli mercilere ile konusucam....
-----------------------------askerde olan rene
-
iyi oclak hastanın hekim ayağına gelirmiş :))
edit: rene askerde..
usta sen olayları tamamen birbirine karıştırdın.. :P
ayrıca faydasız bilecikli değil ki :F ki ben öyle biliyorum :F
-
aynen ya kafam bi milyon oldu :D rene holy karişti kafa mi biraktilar :/
hocam evimdeyim ben ordan giriyorum bilecikde degilim kalicak yer olmadiigndan gidip gelmek zorunda kaliyorum
edit: Buarada HeadBanger Sagolsun ordan miş yarin bulusum bakicaz biraz İnsani büyük bi ailesi olunca bölye oluyo işde
-
Silent_King bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
benim kardeşimde istanbul ünisinde açıkta kaldı miletin kaldığı yurt dolmuş die aynı yurdun misafirhanesinde günlük 20tl den kalıo bizde tutuştuk ew mew açalım çocuğa dioruz ya da sağlam birini bulursam ew arkadaşı yapıcam ona çünkü kardeşim benim gibi hiç dışarda büyümedi hele de istanbulda korkarım bişe olur die
-----------------------------bizim Ahmet Faydalı var İstanbul İşletmede Paragrafi arkadaşımızın nicki bnmde en yakın dostum...
O yurtta kalıyo eve çıkabilirim 1-2 ay sonra felan diodu bilmiom çıkarmı ama bu sitedeki en en en sağlam elemanlardan biri :)
-----------------------------sadece ben gelmiştim şimdi ailece taşınıoz istanbula :|
-
irwa bunu yazdı:
e bizim yasin bilecikte deil mi HeadBanger
onla irtibata geç yardımcı olur
-----------------------------kankam diyorsa doğrudur ;)
neyse hocam sen beni yarın o saatte bulmaya çalış ulaş bana (: sonra gerisi allah kerim..
-
bizim burda 7/24 sabahçı kahveler var istasyona yakın. cezaevinden çıkanlar, evsizler-karısı evden kovanlar, sabaha karşı treni olupta dışardan gelenler vs... orada masalara geçip uyuyorlar.bilecikte de olabilir böyle yerler.Hiç olmadı gir orda ki istasyon ya da otogara geceyi orda geçir.