Bilecik De Sokakda Kaldim Yurt Abart Bulamiyorum Tanidigi Olan Yafa Fikri
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Acemiliğini bilecikte yapan bi tanıdık bir söz soylemisti bana bilecği çok iyi anlatan iyi bulmussun yoksa halin kotuydu
BİLECİK BİR LİMAN BEN BİR GEMİ...BİR DAHA GELİRSEM ..KSİNLER BENİ....
aynen dostum aynen öyle..zorda olsa bulduk bir yer arkadaşa ders notlarını da tamamlicaz az biir iki prüz kaldı (: hayırlısı ile onlarda çözülür. inş..
-
HeadBanger bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
Acemiliğini bilecikte yapan bi tanıdık bir söz soylemisti bana bilecği çok iyi anlatan iyi bulmussun yoksa halin kotuydu
BİLECİK BİR LİMAN BEN BİR GEMİ...BİR DAHA GELİRSEM ..KSİNLER BENİ....
aynen dostum aynen öyle..zorda olsa bulduk bir yer arkadaşa ders notlarını da tamamlicaz az biir iki prüz kaldı (: hayırlısı ile onlarda çözülür. inş..
-----------------------------valla bi daha gitmem ben kesin kez diyarbakır'ada dönmem bi daha askerlik bittikten sonra gidersem miksinler beni
-
konuyu okurken online lost izler gibi hissettim kendimi amk ne oldu ne gidiyo son durum ne falan derken çok şükür head hojam yardımcı olmuş sevindim la durduk yere deli miyim neyim amk :D
-
Nikoteen bunu yazdı:
konuyu okurken online lost izler gibi hissettim kendimi amk ne oldu ne gidiyo son durum ne falan derken çok şükür head hojam yardımcı olmuş sevindim la durduk yere deli miyim neyim amk :D
niko açmısın ? -
afiyet olsun hocam sana,değilim :))
-
:D yorum için öyle dedim neyse sağol eyv :))