Bilgeadam Hk.
-
Merhaba arkadaşlar,
hayırlısıyla eylül ayı gibi tam anlamıyla elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olacağım ama ben önceki konularda da belirttiğim gibi daha çok yazılıma yönelme istediğimden ötürü; acaba Bilgeadam'a Java - Android kursuna mı gitsem diye düşünüyorum bu yüzden de önceden tecrübe eden varsa fiyat - kalite ilişkisiyle beraber yorumlarsa sevinirim. Bu arada daha hiç gidip görüşmedim haliyle ne kadar ücret talep edecekleri konusunda da fikrim yok. -
12k eğitim fiyatı :) bilgin varsa bilmeyenle aynı kademe tutuyorlar seni
-
en kötü 5k dan kapı açacaklar alternatif olarak csytem derneginin kurslarına bakabilirsiniz istanbulda iseniz
-
Bilgeadama vereceğin parayla bence C ve Sistem Derneğine git illa Java almak istiyorsanda ilk olarak C ve Sistem Derneğine git orada programlama mantığını anlatsınlar sonra zaten kendin öğrenirsin :)
-
Hocam eğitimi güzelde gerçekten çok para alıyorlar
ben gittim ama o kadar çok parar verdiğime pişman oldum diyebilirim
sağlam ücretli görsel eğitim seti varsa piyasada satın alsan bence daha iyi diye düşünüyorum -
gel sana alttaki leri 100 tl den vereyim :)
http://www.sanalogretim.com/Android-Mobil-Programlama-Egitim-Seti/43/SetDetay
http://www.sanalogretim.com/Android-SanalOgretim-App-Yapimi-Tum-Kodu-Ile/48/SetDetay
-
yazilim kendikendine öğrenilemiyo mu?
edit> aman sakin yanlis anlama oyle laf felan carptirdigim yok mimik olmayinca insan yaziyi okudugunda aklina bimbirturlusu gelir öylesine bi soru sadece
erebos tarafından 22/Ağu/16 21:13 tarihinde düzenlenmiştir -
-
12.000 ne ya :)
İnternetten videolar ile dünya kadar şey öğrenirsin
Yazık o paraya.
-
futurist bunu yazdı
Yazık o paraya.
is kurun kursuna git bence hem ustune para bile alirsin temelini aldiktan sonra gerisi int. uzerinden gelir.
-
futurist bunu yazdı
Yazık o paraya.
Öğrenemez, çok büyük disiplin gerekiyor.
Evde bilgisayarın başına oturup film, facebook açmadan çalışabilecek kadar disiplin sahibi biriyse öğrenir.
Yoksa bunlar hikaye; okul, kurs insanı disipline eder. Türk milletinde olmayan şey bu ya da diğer bakış açısıyla = maymun iştah ve aç gözlü bir toplumuz.
Bir hevesle başlar, 3.gün bırakır. Eğer o da Türkse :)
Öte taraftan kursu da bırakabilir ama 12000 heba olacak diye kuyruğunu kıstırıp gider ve öğrenir :)
acan tarafından 22/Ağu/16 22:12 tarihinde düzenlenmiştir