Bilgeadam Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

hayırlısıyla eylül ayı gibi tam anlamıyla elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olacağım ama ben önceki konularda da belirttiğim gibi daha çok yazılıma yönelme istediğimden ötürü; acaba Bilgeadam'a Java - Android kursuna mı gitsem diye düşünüyorum bu yüzden de önceden tecrübe eden varsa fiyat - kalite ilişkisiyle beraber yorumlarsa sevinirim. Bu arada daha hiç gidip görüşmedim haliyle ne kadar ücret talep edecekleri konusunda da fikrim yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

12k eğitim fiyatı :) bilgin varsa bilmeyenle aynı kademe tutuyorlar seni

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

en kötü 5k dan kapı açacaklar alternatif olarak csytem derneginin kurslarına bakabilirsiniz istanbulda iseniz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bilgeadama vereceğin parayla bence C ve Sistem Derneğine git illa Java almak istiyorsanda ilk olarak C ve Sistem Derneğine git orada programlama mantığını anlatsınlar sonra zaten kendin öğrenirsin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocam eğitimi güzelde gerçekten çok para alıyorlar 
    ben gittim ama o kadar çok parar verdiğime pişman oldum diyebilirim 

sağlam ücretli görsel eğitim seti  varsa piyasada satın alsan bence daha iyi diye düşünüyorum 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

yazilim kendikendine öğrenilemiyo mu?

http://www.kodlab.com/ 

edit> aman sakin yanlis anlama oyle laf felan carptirdigim yok mimik olmayinca insan yaziyi okudugunda aklina bimbirturlusu gelir öylesine bi soru sadece

erebos tarafından 22/Ağu/16 21:13 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

12.000 ne ya :)

İnternetten videolar ile dünya kadar şey öğrenirsin 

Yazık o paraya.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Yazık o paraya.

is kurun kursuna git bence hem ustune para bile alirsin temelini aldiktan sonra gerisi int. uzerinden gelir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acan
    acan's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    futurist bunu yazdı

Yazık o paraya.

Öğrenemez, çok büyük disiplin gerekiyor. 

Evde bilgisayarın başına oturup film, facebook açmadan çalışabilecek kadar disiplin sahibi biriyse öğrenir.

Yoksa bunlar hikaye; okul, kurs insanı disipline eder. Türk milletinde olmayan şey bu ya da diğer bakış açısıyla = maymun iştah ve aç gözlü bir toplumuz.

Bir hevesle başlar, 3.gün bırakır. Eğer o da Türkse :)

Öte taraftan kursu da bırakabilir ama 12000 heba olacak diye kuyruğunu kıstırıp gider ve öğrenir :)

acan tarafından 22/Ağu/16 22:12 tarihinde düzenlenmiştir

Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım Acanlık yaparım
Toplam Hit: 7007 Toplam Mesaj: 48
bilgeadam java android kursu