Bilgeadam Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

@acan hocam disiplin konusunda çok haklısın.Evde rahat olduğun için öğrenilmiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

adam fiyat performans sormuş siz adama evinde öğren yok bunla öğren kafasındasınız. beyler ne içiyorsunuz ? bu kadar boş beleş davranan adamları ciddiye alacağını mı sanıyorsunuz..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeggeM
    MeggeM's avatar
    Erkek

Hocam işkur un bilgeadam ile öğrenci yetiştirme kursları vardı bir arkadaşım gitti c# mvc adonet... Göstermişler c# dan başlamış olursun bir araştır istersen 

Edit : kurs ücretsiz ve işkur sigorta ve harclik veriyordu hatırladığım kadarıyla 

MeggeM tarafından 23/Ağu/16 01:09 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Hocam İngilizceniz nasıl?

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Hocam "yazılıma yönelme isteğimden" ötürü demişsin.Henüz hiç yazılımla ilgilenmediğini varsayıyorum. Bence herkes birçok konuyu internetten , kitaptan , makalelerden, video izleyerek vs kendi çabasıyla öğrenebilir.Ancak iyi bir kursa gitmek öğrenme sürecini kısaltır ve sistematik bir şekilde öğrenmeni sağlar.

Bilgeadam kesinlikle iyi bir kurs kategorisinde değil. Bilgeadamdan uzak durmalısın. Yeni mezun öğrencilere eğitmenlik kursu veriyorlar.Ondan sonra hemen hoca olarak çalıştırıyorlar. Diyelim 6 ay c# kursu aldın bilgeadamdan. Sonra bi 6 ay da eğitmenlik kursu alırsın sonra sende eğitmen olabilirsin.

Eğer istanbulda yaşıyorsan düşünmeden C ve Sistem Programcıları Derneğine gitmen senin açından faydalı olur.  Java - Android konusunda kendini geliştirmek istiyorsan aşağıdaki kursları sırası ile almanı tavsiye ederim.

1- Programlamaya Giriş - 80 Saat(yaklasık 3 ay sürer)   - Ali Vefa Serçe

2-) Java - 150 Saat (6 - 7 ay sürer) - Oğuz Karan 

3-) Android Kursu - 150 Saat (6-7 ay sürer) - Oğuz Karan  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Hocam "yazılıma yönelme isteğimden" ötürü demişsin.Henüz hiç yazılımla ilgilenmediğini varsayıyorum. Bence herkes birçok konuyu internetten , kitaptan , makalelerden, video izleyerek vs kendi çabasıyla öğrenebilir.Ancak iyi bir kursa gitmek öğrenme sürecini kısaltır ve sistematik bir şekilde öğrenmeni sağlar.

Bilgeadam kesinlikle iyi bir kurs kategorisinde değil. Bilgeadamdan uzak durmalısın. Yeni mezun öğrencilere eğitmenlik kursu veriyorlar.Ondan sonra hemen hoca olarak çalıştırıyorlar. Diyelim 6 ay c# kursu aldın bilgeadamdan. Sonra bi 6 ay da eğitmenlik kursu alırsın sonra sende eğitmen olabilirsin.

Eğer istanbulda yaşıyorsan düşünmeden C ve Sistem Programcıları Derneğine gitmen senin açından faydalı olur.  Java - Android konusunda kendini geliştirmek istiyorsan aşağıdaki kursları sırası ile almanı tavsiye ederim.

1- Programlamaya Giriş - 80 Saat(yaklasık 3 ay sürer)   - Ali Vefa Serçe

2-) Java - 150 Saat (6 - 7 ay sürer) - Oğuz Karan 

3-) Android Kursu - 150 Saat (6-7 ay sürer) - Oğuz Karan  

abi adamlar yoldan geçeni egitmen yapmıyor yanlız bu konuda yanlış bilgi verme benim notlarım 95  ve 100 'dü hep iki tane serfitika alıp egitmen olmak ister misin demişlerdi...
    Ama az para verdikleri için o iş ile ugrasılmaz + Bilgeadam kesinlikle iyi bir kurstur fakad iyi geçirir.
    Bir işe girerken bilgeadama gittim demen gerçekten cok artı kazandırıyor insana ama kurstan önce egitmen cok önemli bir faktör bu konularda benim öğretmenim cooook kaliteli bir adamdı ama aynı egitimi calıstıgım sirkette baska arkadaşlar almış cogu rolun hala ne işe yaradıgını bilmiyolar velhasıl kelam Bilgeadama gidilir lakin 5 binden fazla verilmez bide bilgeadama gidince herseyi öğrencem sanma onlar sana teorik olarak bir sistemi anlatacaklar sende o sistemi tecrübelerinle nasıl yöneteceğini öğreniyorsun. kendi cabanla tabi...

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2012 de 10 bin vermiştim.

Nerde gerizekalı hoca varsa toplamıslar. Dağıttıkları Vs 2012 bile korsandı a.k yerinde

izmirde gittim bilgeadama .

Pc açmayı bilmeyen adamlara yazılım kursu veriyorlar 

Beş para etmez dostum youtubeden acıkakedemiden öğren aynı halt..

Comeback...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar okudum ve hatırladığım kadarıyla cevap vereyim ve biraz bilgi vereyim.

İngilizcem iyi sayılır hocam, yazılım dili olarak şunu söyleyebilirim seneler önce delphi ile tanışıp ufak tefek editler yaparak birkaç program yapmıştım.
    C  VE C++ ile üniversitede tanıştım ve şahsi fikrim bu iki dilde de pişmek 1-2-3 yılda olabilecek bir şey değil en azından ben öyle düşündüğüm için c ve c++ a odaklanmak istemiyorum.

Java dilini isteme sebebimse Tr iş piyasasında ciddi anlamda aktif olduğunu gördüm, bunu iş başvuruları yaparken de fazlasıyla gördüm diyebilirim.

Bilgeadam işkur destekli sistem ve network alanında yetiştirme amaçlı geçen günlerde aramıştı beni ama ben yazılımla ilgilendiğimi söyleyince ve kadından ricam doğrultusunda bilgeadam tarafından arandım telde ve şubeye davet ettiler konuşmak için ama hala gitmedim.

Bilgeadam ın mantıklı gelme nedenlerinden biri de kurs bitimindeki proje olayıydı diyebilirim ancak bu istedikleri miktar ve yorumlar karşısında değil 12k TL 5k TL bile fazla bence.

Ayrıca evde iki tane yeğenim var o yüzden de evde bırakın yazılıma çalışmayı bilgisayara bile oturmama izin vermiyorlar :).

Kodlab den aldığım java, android ve ios kitapları vardı ama onlardan mı başlasam bilmiyorum, zamanında bir arkadaşın yorumu aklıma geliyor; "kodlab kitapları yaramaz." diye...

Ayrıca Java 'da ciddi anlamda yol katetmek c ve c++ 'a göre yorumlanacak olsa nasıl yorumlardınız? ( Zaman ve bir şeyler yazmak / üretmek adına)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kesinlikle uzak dur!!!!!

12K ciddi bir kaynak.

Java - Android konusunda geliştirme yapan firmaları bul, onlara ücretsiz jnr olarak işe başlayabileceğini belirt (ki yasal olarak zaten sana jnr maaşı vereceklerdir. Elindeki kaynağı korursun) Kendini çok daha hızlı ve çok çok daha iyi geliştirirsin.

Ek olarak bizim şirkete iş başvurusunda bulunanlara bakıyoruz Bilgeadam ve türevlerinden eğitim alarak gelenler varsa eliyoruz veya 2. plana atıyoruz. Sebebi de hiç birşey öğretmeyip deli gibi poh pohlıyorlar.

Eğitmenlerin çoğu kendi öğrencileri, kurs sonunda yeteneği olanları 1,2k- 2k kandırıp eğitmen yapıyorlar. Aklın varsa uzak durursun.

yazık ya 12.000TL nedir arkadaş.

istanbul ataşehir yakınlarındaysan 1 aylık staj ayarlarım sana Android üzerine. Sonrası senin elinde ;)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    MuTReFT bunu yazdı

Kesinlikle uzak dur!!!!!

12K ciddi bir kaynak.

Java - Android konusunda geliştirme yapan firmaları bul, onlara ücretsiz jnr olarak işe başlayabileceğini belirt (ki yasal olarak zaten sana jnr maaşı vereceklerdir. Elindeki kaynağı korursun) Kendini çok daha hızlı ve çok çok daha iyi geliştirirsin.

Ek olarak bizim şirkete iş başvurusunda bulunanlara bakıyoruz Bilgeadam ve türevlerinden eğitim alarak gelenler varsa eliyoruz veya 2. plana atıyoruz. Sebebi de hiç birşey öğretmeyip deli gibi poh pohlıyorlar.

Eğitmenlerin çoğu kendi öğrencileri, kurs sonunda yeteneği olanları 1,2k- 2k kandırıp eğitmen yapıyorlar. Aklın varsa uzak durursun.

yazık ya 12.000TL nedir arkadaş.

istanbul ataşehir yakınlarındaysan 1 aylık staj ayarlarım sana Android üzerine. Sonrası senin elinde ;)

Valla hocam junior olarak başlama taraftarıyım da ya şansımdan ötürü ya piyasanın vasatlığından ya da çok dürüst şekilde konuştuğum için mi kestiremiyorum ama mülakatlar genelde sonuçsuz kalıyor. Şişli'de yaşıyorum ama ayarlayabilirsen eğer çok sevinirim gerçekten.

Toplam Hit: 6620 Toplam Mesaj: 48
bilgeadam java android kursu