folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder "Bilgisayar - Bilişim - Yazılım" Müh. (Tercih)

"Bilgisayar - Bilişim - Yazılım" Müh. (Tercih)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Cybow bunu yazdı:
    -----------------------------

Eqmn bunu yazdı:

Cybow bunu yazdı:

hocam bi sene kıçı kırık dersanelerin vereceği eğitim ve birbirinin aynısı olan kitaplardan umduğun mededi üniversitede yapabileceğime inanmaman bana saçma geldi. sonuçta benim sıralamamdan bu üniversiteler adam alıyor. hemde burs veriyor. bu aldıkları adamlar da mezun oluyorsa bu normal birşey o zaman. benle aynı düzeydeki adamlar yapabiliyorsa ben de yaparım. tekrar össye hazırlanmaktansa bu çok çok daha mantıklı. amaç temeli güçlendirmekse temelim var hoca. eğer eksik olduğumu düşünürsem iki katı çalışırım zaten.

Tüm söylediklerine katılıyorum. Sen kendini daha iyi bilirsin ben bu işi yaparım diyorsan bu iş olur gesiri teferruat. Yalnız bir şeye gözüm takıldı. "Tekrar öss hazırlanmaktansa bu çok çok daha mantıklı" sözün bence yanlış. Tabiki tekrar hazırlanmaktan kastım harbiden hazırlanmaktır eğer öyle bir şey yaparım diyorsan tekrar hazırlan yine özele git ama %100 bursluya girersin üstüne derece yaparsan üniversiteden para bile alabilirsin bir düşün derim...

hocam türkiye geneli olarak düşününce tabiki mantıksız geliyor söylediğim sanada hak verdim şimdi. ben adıyamanda yaşıyorum (yaşamak denirse buna). gerçekten bunaldım. dersaneler 5 kuruş etmez. hayat desen çok ama çok sıkıcı. buralardan kurtulmaya bakıyorum artık. herkes birbirini tanıdığı içinde tekrar dersaneye gitmek çok göze batan bir durum ve dedikodu sebebi. kısacası sağolun mantıklı fikirler vermeye çalıştığınız için fakat yazacam. sadece sorularıma cevap arıyorum.

Anladım hocam. İlk senen mi ikinci senen mi onu bilmiyorum ama içinde bulunduğun durumu vs. bizden daha iyi bilirsin o yüzden herşey gönlünce olsun diyorum :)

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

eyvallah hocam. yoksa tabiki devlette yayıya yayıla okumat çok daha başka bunun farkındayım. en azından kalırsam derslerden elbet geçerim diyip rahat edebilirim. ama zor şartlar altındayım. bu sene gitmem daha hayırlısı.

Toplam Hit: 5731 Toplam Mesaj: 43