folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun zamandır kafamı yoruyorum bu fikire düşünün biz rüya görüyoruz ve bilinçaltı ile gördüğümüz rüyaya o kadar çok inanıyoruz ki ani refleksler vede sakatlıklar ortaya çıkıyor.

Şimdi bu adam manyakmı diyeceksiniz örn;Ben rüyamda bir uçurumdan düştüğümü görünce yatağın bir kenarında kendimi aşağı doğru düşerken ve kendimi bunun korkusu içinde buluyorum ya da rüyamda bir futbol maçında top yüzüme çarptığında gerçekte ani bir refleksle yüzümü elimle korurken buluyorum daha bi inandırıcı bi örnek ise yeni ergenlerin gördüğü orgazm düşleri hakkında bi ki o kadar inandırıcı olmasa ki bu yeni erkek arkadaşlarımız altlarını ıslatmazlar :D :D ...

Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı.

Bence insanoğlu zihninin derinliklerine daha inemedi diye düşünüyorum.İnsan zekası sınır tanımayan bir güce sahiptir ve bence bilinçaltında bir şeyin oluşuna gerçekten inanırsak o şeyin olabilme imkanı gerçekten vardır.Ve gün gelicek bu dediğim şey olacak bence.Siz neler düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    beyinin kullanma yüzdesi ile oranlı. %20 ve üstünü kullanabiliyorsan kaşığı bile eğebilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

daha inception u seyredemedim :lo

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bilinçli rüyalar görmek istemşimdir hep :D ulan dünya senin istediğini yap soy :D çık sokağa istediğini yap.. :D uyan reset at gene yap :D:D:D:D

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

babamda geçen rüyasında fareye tekme atmak istemiş sallamış tekmeyi tabi gerçektede sallayınca vurmuş ayağı duvara 2 parmağı kırılmıştı.bir keresindede rüyasında küçüklüğünü görmüş mahallesinden bir cocuğa yumruk sallayınca yine duvara geçirmişti elini.oluyor öyle şeyler :-)

Fak yu!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Bende hep tekme falan atıyorum birden irkiliyom boyle tam dalmış uykuya geçiş halınde ruya gorurken (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

uyurken düşmek vs.. uyku halinin en ekstrem noktasıdır. uykun ne kadar ağır olursa olsun eğer yattığın yerden düşüyorsan mutlaka uyanırsın. düş gerçekleştirme diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. olsa olsa kuantum çekim yasası ile ilgili bir olaydır.. "bir şeyi ne kadar çok istersen ve o şey'e nekadar iyi konsantre olursan o şeyi elde edersin" mantığının bir tezahürü.

inception'u izle.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Düşler derken usta saçma sapan hayalleri kastetmek istemedim örn nesneleri kontrol kabiliyeti yada akıl okuma gibi yada beyin gücüyle kişi kontrolü vb..

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    -_HaWk_- bunu yazdı:
    -----------------------------

Düşler derken usta saçma sapan hayalleri kastetmek istemedim örn nesneleri kontrol kabiliyeti yada akıl okuma gibi yada beyin gücüyle kişi kontrolü vb..

http://www.beyingucu.net/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HicEdebiyati
    HicEdebiyati's avatar
    Erkek

Bence bazı  doğru şeyleri tespit etmişsin ama gerçeklerden de epey uzaksın. Rüyalarımızda gördüklerimiz aslında bizim algı dünyamızdır, gerçek dünyada gördüklerimizde algı dünyasıdır. Bu yüzden rüyamızda (yani algımızda) başımıza gelen şeyi, beynimiz gerçekten yaşıyormuş gibi algılar. Rüyamızda korktuğumuz zaman (örneğin küçükken, bir köpekten) sebebini hiç bilmesekte ilerki yaşlarımızda köpek korkusu yaşarız. 

Elm sokağı filmlerinde ise bu konu biraz sulandırılmış. Geçen aylarda vizyona giren Başlangıç (insception) filmi rüyalar hakkında daha doğru ve aynı zamanda ilginç bir yaklaşım sergilemiştir.

"Ardıma dönüp bakıyorum da,dallarımı kıran rüzgarları bile affetmişim ama, bir kendime uzanamamış elim.." Ahmet Haşim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    beyinin kullanma yüzdesi ile oranlı. %20 ve üstünü kullanabiliyorsan kaşığı bile eğebilirsin

kaşık bükme ve buna benzer olaylar beyni çok kullanmayla değil tek bir noktaya odaklamayla alakalı yani konsantrasyon ve ona yardımcı etken auranın gücü ile alakalı bir durum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 7577 Toplam Mesaj: 43