folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Viole
    Viole's avatar
    Dişi

Başlangıç filmini yeni izledim.konuyla alakalı.birde şu rüyaya hakim olma olayı bendede oluyor acaip zevkli.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Viole bunu yazdı:
    -----------------------------

Başlangıç filmini yeni izledim.konuyla alakalı.birde şu rüyaya hakim olma olayı bendede oluyor acaip zevkli.

Ya şu lucid rüyayı biraz açsanıza beyler merak ettim şimdi nasl bişe??

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

futbolca elemeri kazanıp 13 yasında resmı takımda Oynamaya basladım ve o zamanla Yogun bir idman temposu Vardı eve Gelip sızıyordum Yorgunlugumdan ve O Sırada ruyalarımda topla gecıyordu Bir keresınde ruyamda Söyle sahadayım vursam gol öyle türübünler full hacı tam Vurdum heycan panik Stres hersey ruyada Bir Gözü actım baktım ranzanın üst tarafına Ayagımı Vurdum aman Allahım cektıgım acıyı Kimse cekmedi Öyle Bır sert vurmusum ki şöhrümü kaybetmişim 2 gündür şöhrümü arıyorum

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    R2 yapıplotoda 5 tutturdum şimdi tarrak gibiyim...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

-_HaWk_- bunu yazdı:

Arkadaşlar uzun zamandır kafamı yoruyorum bu fikire düşünün biz rüya görüyoruz ve bilinçaltı ile gördüğümüz rüyaya o kadar çok inanıyoruz ki ani refleksler vede sakatlıklar ortaya çıkıyor.

Şimdi bu adam manyakmı diyeceksiniz örn;Ben rüyamda bir uçurumdan düştüğümü görünce yatağın bir kenarında kendimi aşağı doğru düşerken ve kendimi bunun korkusu içinde buluyorum ya da rüyamda bir futbol maçında top yüzüme çarptığında gerçekte ani bir refleksle yüzümü elimle korurken buluyorum daha bi inandırıcı bi örnek ise yeni ergenlerin gördüğü orgazm düşleri hakkında bi ki o kadar inandırıcı olmasa ki bu yeni erkek arkadaşlarımız altlarını ıslatmazlar :D :D ...

Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı.

Bence insanoğlu zihninin derinliklerine daha inemedi diye düşünüyorum.İnsan zekası sınır tanımayan bir güce sahiptir ve bence bilinçaltında bir şeyin oluşuna gerçekten inanırsak o şeyin olabilme imkanı gerçekten vardır.Ve gün gelicek bu dediğim şey olacak bence.Siz neler düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

Genelde bunun imzansızlığına inanmamışımdır.Hep ileride  PC  oyunularını uyku modunda oynanacağını felan düşünürüm  rüyaya dalarsınız ce PC size şekilde  bilinç altınızda yer zaman  olayını yaşatır ve oyunda tamamen özgürce kara verip istediğimizi yaparız.Bununla ilgili 1-2 araştırma yapmaya çalışsamda adam akıllı birşeyler bulamadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    başlangıç filmindeki mantık çok hoşuma gitti ve çok doğru tespitler mesela ailevi bir ortamda oturuyoruz genelde babam oturduğu yerden uykuya dalan biri bakıyorum anlık bir gözünü kapatıyor kafası geri düşüyor ve irkilip gözünü açtığında en az 10-15 dk gördüğü rüyayı anlatıyor halbuki 2 yada 3dk uykuda kalıyo. Mutlaka sizinde başınıza gelmiştir rüyamda bakıyorum çöl sıcağında bir yerdeyim açıyorum gözümü ısıtıcı bana dönük sabit kalmış veya rüyamda bakıyorum suda boğulma gibi bişey açıyorum gözümü çarşafa dolana dolana mumya gibi olmuşum ve benzeri nice olaylar,israilliler bi aralar köy köy dolaşıp "hiç unutamadığınız bir rüyanızı anlatırmısınız" tarzında bir anket yapmışlardı bu demekki rüya kişinin zaafları,kusurları,zayıf yönleriyle ilgili ipuçları içermekte fazlaca komplo teorisi diye görenler olacak ama Rüya üstünde durulması gereken bir husus dejavu denilen olaylar genelde rüya yoluyla olmuştur ...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    başlangıç filmindeki mantık çok hoşuma gitti ve çok doğru tespitler mesela ailevi bir ortamda oturuyoruz genelde babam oturduğu yerden uykuya dalan biri bakıyorum anlık bir gözünü kapatıyor kafası geri düşüyor ve irkilip gözünü açtığında en az 10-15 dk gördüğü rüyayı anlatıyor halbuki 2 yada 3dk uykuda kalıyo. Mutlaka sizinde başınıza gelmiştir rüyamda bakıyorum çöl sıcağında bir yerdeyim açıyorum gözümü ısıtıcı bana dönük sabit kalmış veya rüyamda bakıyorum suda boğulma gibi bişey açıyorum gözümü çarşafa dolana dolana mumya gibi olmuşum ve benzeri nice olaylar,israilliler bi aralar köy köy dolaşıp "hiç unutamadığınız bir rüyanızı anlatırmısınız" tarzında bir anket yapmışlardı bu demekki rüya kişinin zaafları,kusurları,zayıf yönleriyle ilgili ipuçları içermekte fazlaca komplo teorisi diye görenler olacak ama Rüya üstünde durulması gereken bir husus dejavu denilen olaylar genelde rüya yoluyla olmuştur ...

Beyler şu lucid rüya nedir bi açıklasanız :S

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ne alaka diceniz ama bende ne rüya görürsem göreyim komik bile olsa rüya bitince sıçrayarak uyanıyorum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ben çiviyi oynatmayı denedim ama olmadı :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Allah isteseydi kanat takardı uçururdu seni.İnsan oğlu beyninin 100 de 100 ünü kullanır.Bir kaç safsata bilimsel teste inanmak herkesin işine geliyor.Bu kadarsıın insanoğlu babanda buydu dedende.

Toplam Hit: 7583 Toplam Mesaj: 43