Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme
-
Rüyanda Ne goruyorsan Ruhun o Gorduklerini gercekten yapıyomus :)
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Astral seyahati bi incele hocam
-----------------------------ben dicektim sen yazmışsın ,))
ewet uçma ws astral seyahatle alakalı we geliştirilebilir ama baya emek istio
-
böle uykuya tam dalma esnasında bi tıkırtı duyup uyandığımda sanki yatağa havadan düşmüş gibi heryerim bi zangırdıyor budamı bilincaltı ? :)
-
Bazen rüyalarıma yön verebiliyorum rüyadayım diyip yapıyorum yada yapmıyorum bazı şeyleri insiyatif bende yanide Sizdede olmuyomu ?
-
@smirnoff lucid dreaming oluyor o hacı..
alakasız ama bi ara sabaha kadar savaşmıştım rüyamda, işgal altındaydı tüm ülke 1001 çeşit mekanda savaşıyodum böyle cephede süngülü tüfeklerle falan.. Call of duty 1 oynadığım zamanlara tekabül ediyor :D
ayrıca @hawk hocam böyle spoiler olmaz olsun izlememiştim ben henüz :D "Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı."
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------@smirnoff lucid dreaming oluyor o hacı..
alakasız ama bi ara sabaha kadar savaşmıştım rüyamda, işgal altındaydı tüm ülke 1001 çeşit mekanda savaşıyodum böyle cephede süngülü tüfeklerle falan.. Call of duty 1 oynadığım zamanlara tekabül ediyor :D
ayrıca @hawk hocam böyle spoiler olmaz olsun izlememiştim ben henüz :D "Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı."
Lucid dreaming felan bilmem bende Hacı birşeyden bir olaydan etkilenipte olmuyo mesela rüyada Su içiceksin ya yok diorum içmicem böle yani kapiş? -
Lucid dream deniyor bu olaya... Araştırın , uygulayın ve ruyaların keyfini çıkarın.
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
Bazen rüyalarıma yön verebiliyorum rüyadayım diyip yapıyorum yada yapmıyorum bazı şeyleri insiyatif bende yanide Sizdede olmuyomu ?
O olaya lucid rüya deniyor ve daha dün yaptım :D süper zevkli bi olay. Ruyada evdeydim ve evde daha önce hiç görmediğm bi nesne gördüm bu ne lan ruyadaym kesin dedim ve kontrol bana geçti :D zevklidir ama çok sık olursa bıkarsin çünkü beynin tam fonksiyon çalışır ve uyumamış gibi yorgun olursun sabahları :) -
Bi keresinde abim gece : "Şimdi burası Afrikamı?" demedimi yaaa yarıldım gülmekten.şimdiye kadar çözemedim acaba uykusunda ne görüyordu
-
çizik :) akşam okurum