folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

Bilinçaltı İle Düşleri Gerçekleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rüyanda Ne goruyorsan Ruhun o Gorduklerini gercekten yapıyomus :)

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

SweeneyTodd bunu yazdı:
    -----------------------------

Astral seyahati bi incele hocam

ben dicektim sen yazmışsın ,)) 

ewet uçma ws astral seyahatle alakalı we geliştirilebilir ama baya emek istio 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

böle uykuya tam dalma esnasında bi tıkırtı duyup uyandığımda sanki yatağa havadan düşmüş gibi heryerim bi zangırdıyor budamı bilincaltı ? :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek
    Bazen rüyalarıma yön verebiliyorum rüyadayım diyip yapıyorum yada yapmıyorum bazı şeyleri insiyatif bende yanide Sizdede olmuyomu ?

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

@smirnoff lucid dreaming oluyor o hacı..

alakasız ama bi ara sabaha kadar savaşmıştım rüyamda, işgal altındaydı tüm ülke 1001 çeşit mekanda savaşıyodum böyle cephede süngülü tüfeklerle falan.. Call of duty 1 oynadığım zamanlara tekabül ediyor :D

ayrıca @hawk hocam böyle spoiler olmaz olsun izlememiştim ben henüz :D "Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı."

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı:

@smirnoff lucid dreaming oluyor o hacı..

alakasız ama bi ara sabaha kadar savaşmıştım rüyamda, işgal altındaydı tüm ülke 1001 çeşit mekanda savaşıyodum böyle cephede süngülü tüfeklerle falan.. Call of duty 1 oynadığım zamanlara tekabül ediyor :D

ayrıca @hawk hocam böyle spoiler olmaz olsun izlememiştim ben henüz :D "Hepiniz Elm Sokağı Kabusu filmini izlemişsinizdir.Filmde aynen bu dediklerimin zeminine kuruludur.Aslında ölecek olan kişiler rüyalarında Elm in olduğuna o kadar çok inanırlar ki kendi kendilerini öldürürken bulurlar.Bir tanesi çok ilgimi çekmişti rüyasında Elm bunu alıp tavana filan çarpıyordu fakat kökende kız sadece bilinçaltı ile bunları yapıyor olmasıydı."

Lucid dreaming felan bilmem bende Hacı birşeyden bir olaydan etkilenipte olmuyo mesela rüyada Su içiceksin ya yok diorum içmicem böle yani kapiş?

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Lucid dream deniyor bu olaya... Araştırın , uygulayın ve ruyaların keyfini çıkarın.

iyi biri değil... TBT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    smirnoff-ice bunu yazdı:
    Bazen rüyalarıma yön verebiliyorum rüyadayım diyip yapıyorum yada yapmıyorum bazı şeyleri insiyatif bende yanide Sizdede olmuyomu ?
    O olaya lucid rüya deniyor ve daha dün yaptım :D süper zevkli bi olay. Ruyada evdeydim ve evde daha önce hiç görmediğm bi nesne gördüm bu ne lan ruyadaym kesin dedim ve kontrol bana geçti :D zevklidir ama çok sık olursa bıkarsin çünkü beynin tam fonksiyon çalışır ve uyumamış gibi yorgun olursun sabahları :)

validen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Bi keresinde abim gece : "Şimdi burası Afrikamı?" demedimi yaaa yarıldım gülmekten.şimdiye kadar çözemedim acaba uykusunda ne görüyordu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

çizik :) akşam okurum

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
Toplam Hit: 7588 Toplam Mesaj: 43