Bir Araba Nasıl Tahrip Edilir
-
öncelikle sa müridler şimdi bizim saglık hocası sırf gıcıklık ugruna bana 1 vericek sınıfın içinde hep benle ugraşıyo laf filan sokuyo bizde saygımızı bozup birşey demiyoz ama yetti en sonda bu karne olayı geldi 1 vericekmiş bırakıcam seni dio kaldın felan filan iyicene sıktı bu durum artık bende diyom ki bunun bir arabası var kendinden çok deger veriyo nasıl olsa beni bıraktı sınıfda bende diyom ki bunun arabasını bir tahrib edeyim ki bir daha ugraşmasın benle
sizce ne yapmalıyım müridler_???
-
4 tekerine arkalı önlü tahtanın üzerine civiler cak tekerine koy ne ileri nede geri götsin oda olmadı eksonuzun içine capıt sok bez sok
-
Hacı Bizim Bi arkadaş Tornavidayla camı indirdi koltukLara S.çıp camLara işemişti Kadında titiz bişiydi 1 hafta arabaya dokunamadı..Sen en iyisi hiç uğraşma arabaya hasar vermeyle bunu yap(tır) Bir hafta otobüs parası versin 1 hafta sonra bidaha Yap Seri bi şekiLde her hafta işe s.ç ^^
-
anahtarla baştan aşşağı çiz..
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı Bizim Bi arkadaş Tornavidayla camı indirdi koltukLara S.çıp camLara işemişti Kadında titiz bişiydi 1 hafta arabaya dokunamadı..Sen en iyisi hiç uğraşma arabaya hasar vermeyle bunu yap(tır) Bir hafta otobüs parası versin 1 hafta sonra bidaha Yap Seri bi şekiLde her hafta işe s.ç ^^
-----------------------------1 hafta sonra bidaha Yap Seri bi şekiLde her hafta işe s.ç ^^
:D puahahha
-
Ben lisede boydan boya çiviyle çizerdim :)
Sende öyle yap rütuşla geçicek bir durum yaratma adam mecburan tavandan aşağı boya attırsın :)
-
memlekeinin sanayisine gidiosun ordan arac boyacılarının yanına ugrayıp diosunki abi bana boya sokucu verirmisin oda sana nekadar de soruo 1 litre yeter diyip alıp gidiosun arabanın basına motor kabutuna tavana kapılarına bi sungerdir falandır filandır onlarla suruyosun sonra adı ustunde boya sokucu a...... k....... o arabanın sonra bide sprey boya alıosun arka cama arabada bes ewde 15 olmak uzeret not yazıosun tabi bu soylediklerimi eldiven kullnarak yap cunku sprey boya parmagında iz bırakabilir bu solediklerim o arabaya cok bile denenmiştir uygulanmıstır...
-
Hoca hıdrolık yağı dok gerısıne karışma
-
Dök benzini ver ateşi ...
-
Sağlık dersinden 1 aldığı için sınıfta kalan görmedim.Diğer derslerininde bok gibi oldu kesin.Kaldıki allah bilir ne yaptında sana ayar oldu.
Ben hocanı döv derim kendi canı yansın. -
Masallah herkez ne güzel de gaz veriyor.
Senin o adamin arabasina zarar etmen sana bir fay getirmez.
Kendini onun yerine koy, senin de ilerde araban olacak. Aynisi senin basina gelsin istermisin?
Git hocayla adam akilli konus, ama tabiki altdan alarak. Inan sen kazanirsin.