folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Araba Nasıl Tahrip Edilir

Bir Araba Nasıl Tahrip Edilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Liseyi bitirip uniye başlayın hayatla yavaş yavaş tanışın o hocalarınızı çok arıyacaksınız çok.O kendi çocuğu gibi bizi takip eden sigara içmememiz konusunda bizi uyarıp üstümüze düşen her tenefüs okulun arkasında bizi yakalayıp "bak oğlum şu zıkkımı içmeyin herşeyden önce kendi sağlınız bozulucak siz daha çocuksunuz sizin cigerlerniz daha körpe"diyen hocam keske yine gelse yine aynı şeyleri söylese...

Güzel dedin Hocam, O Hocalarımı Her Zaman Saygıyla hatırlar o zamanlarda da saygıda Kusurum olmamıştır kendilerine, Ayriyeten Benim Disiplin Kurulunda Tartışılan Aşklarımda olmamıştır. :)

Hakikatende Hocalarınızla İçten davranın, Onlara Anlayışlı olun, Onlar la konuşun Dertleşin, BAzan en iyi Dert Dinleyenler Yine Hocalardır. Hatırlarım Ufaktım İlle Saat tamircisi olacam Diye tutturmuştum, Babam bir gün Evde Biriktirdiğim Saat Parçalarını Çöpe Attı Kıyamet Koptu, Evi Terkettim, Neyse Buldular beni, Babam Durumu Müdürle Görüştü, O Yıllarda Orta Okul Öğrencisi idim, Yıl 84 idi, Okul Müdürü Bir Ustaya Beni teslim etti, Ve Bedirhan Ustamıda Hiç unutmadım, O Müdürüde Çok Mutlu etmişlerdi beni.  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayı ortaokulda bi rehberlik hocası vardı ayyaş her derse en az 2 bira içip geliodu bir gün 2 alt sınıftaki biziim biladere bi tokat vurmuş.gittim dedim hoca nie vurdun yav işte şöle böle dedi dedim nese sınıfta herkesin içinde senden özür diledi.  bence sende böle bişey yap çok adi hocalar biliorum ben ama yinede bi anlık öfke ile yılların birikimiyle alınmış bi araba yazık bence  olmadı en kötü şartlarda hocayı döv.canı yansın :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    arabanın üstüne tahribat.com yaz girer bu konuyu okur akıllanır ve yurdum insanının tahrib gücünün ne kadar fazla olduğunu öğrenir :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    fastottoman bunu yazdı:
    arabanın üstüne tahribat.com yaz girer bu konuyu okur akıllanır ve yurdum insanının tahrib gücünün ne kadar fazla olduğunu öğrenir :)
    mantıklı :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    @Hepaq
    hocam adamın derdinin öğrenci ezmek olmadığını.Kalın kafanıza 1-2 şey sokmak olduğunu ancak 4-5 yıl sonra anlayacaksın.
    anladığın zamanda birisi gelsede bana yanıkda ilk tedavi nasıl yapılır öğretse diyeceksin.

ya anlamıyonuz ya  hoca sırf kendi okulunu övüyor yani meslek liseleri onun için süprüntüler salaklar gerizekalılar okulu adam açık açık dio ya defolun gidin sizin okumaya niyetiniz yoq yoq dio velilerinizde hiç bi şeyden anlamıyorlar dio yani küfür edicek kendini zor tutuyo anladın mı şimdi kanka

Not:bu yazdıklarımı sitem olarak anlamazsanız sevinirim sadece olanları anlatıyorum  

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    Hepaq bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:
    @Hepaq
    hocam adamın derdinin öğrenci ezmek olmadığını.Kalın kafanıza 1-2 şey sokmak olduğunu ancak 4-5 yıl sonra anlayacaksın.
    anladığın zamanda birisi gelsede bana yanıkda ilk tedavi nasıl yapılır öğretse diyeceksin.

ya anlamıyonuz ya  hoca sırf kendi okulunu övüyor yani meslek liseleri onun için süprüntüler salaklar gerizekalılar okulu adam açık açık dio ya defolun gidin sizin okumaya niyetiniz yoq yoq dio velilerinizde hiç bi şeyden anlamıyorlar dio yani küfür edicek kendini zor tutuyo anladın mı şimdi kanka

Not:bu yazdıklarımı sitem olarak anlamazsanız sevinirim sadece olanları anlatıyorum  

antikky ye katılıyom  sonra anlarısn

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

aga tavanı çökert yeter aq

ben lisede bi hocanınkine yapmıştım..ilk önce arabayı tamamen çizdim dolaştım geldm şöle etraf sakinleşti falan 4tekeride hem yanaktan hem ortadan kestim:D sonra derse girdim bişe yokmuş gibi..sonraki ders 4.kattan yangın tüpünü arabanın üzerine bırakıverdim..çıkışta oturmuş ağlıyodu zaten kadın..:D:Dbizim otopark da  çıkışın ordaydı geçen tüm öğrencilere rezil oldu salya sümük amkdmun karısı..  

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Hoca sana cidden (aranızda geçenleri bilmiyorum) gereksiz bir takma yapıyorsa , büyük bir haksızlığa uğratıyorsa seni , ailene söyle , hakkını sonuna kadar ara .

Arabayı tahrip etmekle bir yere varamazsın hocam . Eğer sen arabayı tahrip edersen , alt sınıfları da yakacaksın zira hoca öğrencilere karşı bir kin besleyecek . Eğer senden nefret etme sebebi gerçekten geçerliyse , bırak suçu kendinde ara . Ama ciddi ciddi bir düşün , "bende suç yok ki amk!" dersen , hakkını meşru yollardan ara .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    aracın kaportasına kezzap dök :) yada dur en iyisi kaportanın üstüne hidrolik yagı dök sabaha iskeleti kalsın

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

akıl wermek gbi olmasın ama 2baliciye 5 milyonluk bali parası versen tahrip'i bırak arabayı sana bile getirirler (:

bide hoca blöf yapıodur bnce sağlık gbi bi dersten bırakıcanı sanmıorum 

iş yazılılarda da bitiyo yüksekse bırakamaz anca notunu 1 puan filan düşürür

kgd
Toplam Hit: 15927 Toplam Mesaj: 78