Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?
-
balığım kayboldu konusunu görünce açıyım dedim .
Yaklaşık 2 ay öncesine kadar benimde 8 tane balığım vardı .
2 Çöp BAlığı
2 Japon balığı büyük gözlü
2 Japon balığı küçük gözlü
2 Köpek balığı 2 Gözlü :D
İlk başlarda bunları düzenli besliyodum , sonra köpek balıklarına yem vermedim 3-4 gün boyunca diğer balıklarımı yesinler diye diğer balıklar daha büyük olduğu için yiyemeden öldüler :D onları çıkardım attım . Bi kaç gün sonra 2 çöp balığımı bireden ölü olarak buldum tekini çıkardım attım diğerini suda bıraktım ne oluyo diye merak ettim :D 2 günde ölüsünü yedi diğer balıklarım . Snra zamanla teker teker öldüler son 1 tane kaldı . Küçük gözlü japon balığı ( turuncu renkli ) Onu düzenli besledim bi kaç gün . Sonra ölsün diye yaklaşık 20 gün hiç yem vermedim , arada bi kaşıkla suyun dışarsına çıkartıp bi kaç saniye işkence yapıp yine suya attım ölmedi sonra 1 paket yemin hepsini döktüm suya normalde balıklar salak olur hepsini yemesi lazım ama bu balık ihtiyacı olduğu kadarını yedi diğerlerini sonra ben yine vermeyince dibe çökmüş yemleri yedi bu olay 3 aya yakın süre sürdü ve sonun 2 ay önce hayata gözlerini yumdu :D merak ettiğim şey bi balık en fazla kaç gün aç kalır ? -
psikopat mısın ?
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
psikopat mısın ?
diğer balıklar ölünce o balık koca akvaryumda tek kaldı 1 balık için o kadar uğraşmak istemedim :D ölsün diye yaptım :D bide üstünde biraz test yaptm -
Her sey bilim adina.
-
diğer balıkları yiyince evrim geçirmiş bence o :|
-
sokoban bunu yazdı:
psikopat mısın ?
----------------------------- -
Balıklar ne kadar aç kalabiliyor bilmiyorum. Piranalar aç kalınca ölülerini yiyorlar. Benimde 10 tane kadar piranam vardı. Bir müddet aç bıraktım, olmadı. İçlerine japon balığı filan atıp besledim (: Birgün piranalardan birini mkarna süzgeci ile çıkarıp öldürdüm ve akvaryuma tekrar bıraktım. İlk akşam birşey yoktu, 2-3 gün sonra arkadaşları pirana ölüsünü yediler. Daha sonra piranalar piskopata bağladı. En ufaklarını ayıklamaya başladılar. Son iki tane kaldı, onlarada halis muhlis şebeke cereyanı verince yüzgeçleri kavruldu :D:D:D:D
-
Keşke sende bir balık olsaydın :)
-
Yazık günahtır...
-
ölenler zehirlemiştir diğerlerini.
-
keşke yaptıklarını marifet gibi anlatmasaydın.