folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

senin haywanı öldürmeye çalışmanla birinin seni öldürmeye çalışması arasındaki fark senin yapma diyebilmendir..onunda bir canı war we bu yaptığında marifet deil 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Geçen gün bi kedinin kafasını ezen bi herif vardı, zerre farkın yok ondan..

Tabi balığa yapınca daha masumane duruyo, millet fazla tepki göstermemiş :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece o mu? bi aralar satanistkız lakaplı bi malo da kedi deşmişti

inci sözlükteki başka bir malo civciv doğrayıp foto çekmiş

benim aklıma direk bunlar geldi

bizde ergenlik dönemimden geçtik ama hiç değilse böyle şeyler yapmıyoduk

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

doğru akıl hastahanesine hocam sen piskonevrotik bozukluk başlangıcı var sende

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

NmC bunu yazdı:

sadece o mu? bi aralar satanistkız lakaplı bi malo da kedi deşmişti

inci sözlükteki başka bir malo civciv doğrayıp foto çekmiş

benim aklıma direk bunlar geldi

bizde ergenlik dönemimden geçtik ama hiç değilse böyle şeyler yapmıyoduk

onların geçtiği ergenlik dönemini zikeyim :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek
    len herkes adamın üstüne gitmiş ne olmuş 2 3 balığı aç bırakmışsa bben de betta balığını yem yerine sigara külüylen besliyodum devam et eğlencelidir böyle şeyler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

psikopat mısın ?

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

şimdi bu konuya ne kadar gerzek cevaplar veren bebeler varsa hepsıne tek tek bırer kelıme yazmak ısterdım ama malesef sizin gibi insan dışı mahlukatların sevıyesıne ınemem!

Oncelıkle gıdın pıskolojık tedavı olun sonra pıskologa gecmısını hem anlatın hemde kendınız dusunun! Emınım kı gecmısınızde cok ezilmişsinizdir ve hala da eziliyorsunuzdur bu nedenden dolayı ancak kendınızden onlarca kat kucuk hayvanlara ve o masum canlılara ezıyet ederek kendınızı tatmın edıyorsunuz anlasılan!

Lan beslemeyecegin balıgı niye evine alıyosun yawrum sen! Derdın ne...O hayvanın yerıne kendını koysana bı empatı yap? nasılsa ıkınızde aynı türdensiniz anlaşılan..Fazla zor olmicaktir empati yapman!

Biri balık beslememiş..Ulan beslemeyecegin balıgı ne b.k yemeye alıyosun! Bırı tınercı atacakmış odaya! Gerizekalı insan o tinercinin en az senın yaşın kadar derdi vardır,o hale düşmek istekle alakalı bir durum degil ki sen orda tinercileri bir cani(kendin gibi) göstermişsin!

Aslında seni bi odaya atıp 1 hafta aç bırakmak lazım ki o hayvanların açlıgını anlayabilesin! Hatta 1 haftaya gerek yok 2 gün aç kal kıçını yırtarsın!

Anlaşılan oruç dahi tutmamışsın hayatında az da olsa aclıgın ne kadar buyuk bır ezıyet oldugunu anlayasın!

Yazık olum size! Gelin size istediginiz oyuncagı ben alıcam SÖZ! Ama gidip 2-3 Liraya balık alıpta o hayvanlara bu ezıyetlerı etmeyın! Insan Olun!

Bakın Allah'a sukur elınız,kolunuz,ayagınız,gözünüz,agzınız,burnunuz...Var! Bunlara Şükredin! Ya o elin olmasaydı da o hayvanı sadece gözlerinle izleseydin!

Düşün eli,ayagı olmayıpta sıkıntıdan sadece bır balıga bakarak,onun yüzüşünü izleyerek zamanına geçiren insanlar var bu Dünya'da!

Allah seni ve senin gibileri ve sana destek veren bu kardeşlerimizi islah etsin,yola getirsin!

Not;Emınım bu mesajımdan sonra ban yiyecegim ama üzgünüm kendime hakim olamıyorum böyle insanım diye ortada gezen gencleri gorunce! Bunlar bugunden bunu yapıyorsa ilerde kendilerini tatmin etmek icin daha büyük işlere başvuracagından eminim!

Argo kelimelerim için kendini bilen ve kişiliigi oturmuş olan kardeşlerimden özür diliyorum...

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Yanlış anlayanlar veya düşünmeden bişeyler yazmak için yazanlar olacaktır fakat ben de benim japona (sarı kız) bir yada iki damla şalgam suyu veriyorum.Saniyesinde suya dağılmadan bitiriyor.

Malum bu hayvancıkların tek kusuru bağırsak problemleri.Şalgam suyu da bu konuda meşur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

eğer anlattıkların doğruysa sana insan dienin aq sanki çok önemli bişe yapmış gibi anlattıyon aq malı  ama senin sölediklerinin doğru olmadığını düşünüom

Toplam Hit: 10241 Toplam Mesaj: 50