Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?
-
vovinion bunu yazdı:
-----------------------------
keşke yaptıklarını marifet gibi anlatmasaydın.
aslında balığı dışarı çıkarıp işkence yapma olayını ben yapmadım , başka bi muridin işi :D isim vermiyim :D bütün yem paketini boşalta olayını da ben yapmadım :D geri kalan herşe bana ait . :S -
ya küçükken (10-12 civarıydı galiba) bende bir kediyi çuvala katıp duvara vuruyor veya kuyruğuna basmaya çalışıyordum ciyaaak edince kıs kıs gülüyordum haa birde arı yakalar gövdesine tasma gibi ip takar uçururdum ama şu an pişmanım ama :)
-
balığına göre değişir israil sazanı dedikleri cins balığı 10 gün suyun dışında bırakmıştım hala ölmemişti agzını açıp kapatıyodu.
edit. eksik yazı yazmışım=)
-
aliyk bunu yazdı:
ya küçükken (10-12 civarıydı galiba) bende bir kediyi çuvala katıp duvara vuruyor veya kuyruğuna basmaya çalışıyordum ciyaaak edince kıs kıs gülüyordum ama şu an pişmanım :)
Hocam benim balığım bilim dünyasında bir ilk :D normalde balık salak , gerizekalı olur ve attığın bütün yemleri yer ölür gider ama benim balığım bunların hiç birini yapmadı çok zeki bi balığım vardı :D -
fare kedi ya da hamster gibi bi hayvanı mikrodalgaya kapatma fantezim vardı ama henüz gerçekleştiremedim aslında gidip bi hamster alsam mı diye düşünmedimde değil. gerçi biraz besleyince fln hayvana doğal bi yakınlık kuruyon yapamaz insan bundan ötürü yakınlık kurmadığın bi yaratık bulmak gerek duygusal birşey hissedemeyeceğin iğrenç bi yaratık olmalı mesela sokaktan tinerci toplayıp bir odaya kapatıp kaç gün yaşayacağını bulabilirsin , bu hayvanla hiçbişekilde duygusal bir bağın olamaz çünkü. önce bi temiz sopalayıp bağırmasın diye dilini kestikten sonra deneye devam edilebilir ama ev uygun olmalı şöyle bahçeli müstakil bodrumu ya da tavan arası olan bi mekan lazım. bizim esk deki ev gayet uygun bu açıdan ama annem hiç bi koşulda izin vermez eminim.
-
ölene kadar |:
akvaryumcular balık satarken diploma ve akıl sağlığı şeyi belgesi falan istemeliler artıkın. pet şoplar da öyle :|
-
samurai bunu yazdı:
balığına göre değişir israil sazanı dedikleri cins balığı 10 suyun dışında bırakmıştım hala ölmemişti agzını açıp kapatıyodu
-----------------------------10 dk? saat?
xzxz bunu yazdı:
fare kedi ya da hamster gibi bi hayvanı mikrodalgaya kapatma fantezim vardı ama henüz gerçekleştiremedim aslında gidip bi hamster alsam mı diye düşünmedimde değil. gerçi biraz besleyince fln hayvana doğal bi yakınlık kuruyon yapamaz insan bundan ötürü yakınlık kurmadığın bi yaratık bulmak gerek duygusal birşey hissedemeyeceğin iğrenç bi yaratık olmalı mesela sokaktan tinerci toplayıp bir odaya kapatıp kaç gün yaşayacağını bulabilirsin , bu hayvanla hiçbişekilde duygusal bir bağın olamaz çünkü. önce bi temiz sopalayıp bağırmasın diye dilini kestikten sonra deneye devam edilebilir ama ev uygun olmalı şöyle bahçeli müstakil bodrumu ya da tavan arası olan bi mekan lazım. bizim esk deki ev gayet uygun bu açıdan ama annem hiç bi koşulda izin vermez eminim.
-----------------------------tabi ya tinerciler kendi istekleriyle o hale geliyorlar. -
en çok ölene kadar sanırım
-
-
ExpirE bunu yazdı:
AKVARYUMUMDAKİ BALIĞIM OLASYDIN KEŞKE nidafilm
olsaydım napıcaktın ?