folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

vovinion bunu yazdı:
    -----------------------------

keşke yaptıklarını marifet gibi anlatmasaydın.

aslında balığı dışarı çıkarıp işkence yapma olayını ben yapmadım , başka bi muridin işi :D isim vermiyim :D bütün yem paketini boşalta olayını da ben yapmadım :D geri kalan herşe bana ait . :S

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    ya küçükken (10-12 civarıydı galiba) bende bir kediyi çuvala katıp duvara vuruyor veya kuyruğuna basmaya çalışıyordum ciyaaak edince kıs kıs gülüyordum haa birde arı yakalar gövdesine tasma gibi ip takar uçururdum ama şu an pişmanım ama :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

balığına göre değişir israil sazanı dedikleri cins balığı 10 gün suyun dışında bırakmıştım hala ölmemişti agzını açıp kapatıyodu.

edit. eksik yazı yazmışım=)

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    ya küçükken (10-12 civarıydı galiba) bende bir kediyi çuvala katıp duvara vuruyor veya kuyruğuna basmaya çalışıyordum ciyaaak edince kıs kıs gülüyordum ama şu an pişmanım :)
    Hocam benim balığım bilim dünyasında bir ilk :D normalde balık salak , gerizekalı olur ve attığın bütün yemleri yer ölür gider ama benim balığım bunların hiç birini yapmadı çok zeki bi balığım vardı :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

fare kedi ya da hamster gibi bi hayvanı mikrodalgaya kapatma fantezim vardı ama henüz gerçekleştiremedim aslında gidip bi hamster alsam mı diye düşünmedimde değil. gerçi biraz besleyince fln hayvana doğal bi yakınlık kuruyon yapamaz insan bundan ötürü yakınlık kurmadığın bi yaratık bulmak gerek duygusal birşey hissedemeyeceğin iğrenç bi yaratık olmalı mesela sokaktan tinerci toplayıp bir odaya kapatıp kaç gün yaşayacağını bulabilirsin , bu hayvanla hiçbişekilde duygusal bir bağın olamaz çünkü. önce bi temiz sopalayıp bağırmasın diye dilini kestikten sonra deneye devam edilebilir ama ev uygun olmalı şöyle bahçeli müstakil bodrumu ya da tavan arası olan bi mekan lazım. bizim esk deki ev gayet uygun bu açıdan ama annem hiç bi koşulda izin vermez eminim. 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ölene kadar |:

akvaryumcular balık satarken diploma ve akıl sağlığı şeyi belgesi falan istemeliler artıkın. pet şoplar da öyle :|

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:

balığına göre değişir israil sazanı dedikleri cins balığı 10 suyun dışında bırakmıştım hala ölmemişti agzını açıp kapatıyodu

10 dk? saat?

xzxz bunu yazdı:

fare kedi ya da hamster gibi bi hayvanı mikrodalgaya kapatma fantezim vardı ama henüz gerçekleştiremedim aslında gidip bi hamster alsam mı diye düşünmedimde değil. gerçi biraz besleyince fln hayvana doğal bi yakınlık kuruyon yapamaz insan bundan ötürü yakınlık kurmadığın bi yaratık bulmak gerek duygusal birşey hissedemeyeceğin iğrenç bi yaratık olmalı mesela sokaktan tinerci toplayıp bir odaya kapatıp kaç gün yaşayacağını bulabilirsin , bu hayvanla hiçbişekilde duygusal bir bağın olamaz çünkü. önce bi temiz sopalayıp bağırmasın diye dilini kestikten sonra deneye devam edilebilir ama ev uygun olmalı şöyle bahçeli müstakil bodrumu ya da tavan arası olan bi mekan lazım. bizim esk deki ev gayet uygun bu açıdan ama annem hiç bi koşulda izin vermez eminim. 

tabi ya tinerciler kendi istekleriyle o hale geliyorlar.

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

en çok ölene kadar sanırım

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

AKVARYUMUMDAKİ BALIĞIM OLASYDIN KEŞKE nidafilm

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

AKVARYUMUMDAKİ BALIĞIM OLASYDIN KEŞKE nidafilm

olsaydım napıcaktın ?

Toplam Hit: 10615 Toplam Mesaj: 50