folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

Bir Balık En Fazla Ne Kadar Aç Kalır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

yaptigini bi b*k sanıp herseyi anlatan zavalli birisin ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

istersen toplanıp seni bi odaya kapatalım , aç bırakalım , sonra arada odadan cıkarıp suda 3 dakka bekletelim . sonra 1 aylık yemek verip , 3 ay vermiyelim sende öl , sonra dünya bir zavallıdan daha kurtulsun ?

ne dersin ?

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Bu zamana kadar hiç böyle bir konu okumadım.

Kusura bakmayın ama forumda hiç böyle kelimede kullanmadım.

Hangisi hayvan.

Balıkmı yoksa ona bunları yapıp marifetmiş gibi buraya yazanmı.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

aklıma pisikopat japon balığm geldi  kopek balıklarım çöpçu balıklarımı hepsinin kafalarını emerek beyinlerini yemişti hepsi ölünce hayvanın yemek alışkanlgı bozulup ölmesin die kıymayla besliydum :l

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Balıklar ne kadar aç kalabiliyor bilmiyorum. Piranalar aç kalınca ölülerini yiyorlar. Benimde 10 tane kadar piranam vardı. Bir müddet aç bıraktım, olmadı. İçlerine japon balığı filan atıp besledim (: Birgün piranalardan birini mkarna süzgeci ile çıkarıp öldürdüm ve akvaryuma tekrar bıraktım. İlk akşam birşey yoktu, 2-3 gün sonra arkadaşları pirana ölüsünü yediler. Daha sonra piranalar piskopata bağladı. En ufaklarını ayıklamaya başladılar. Son iki tane kaldı, onlarada halis muhlis şebeke cereyanı verince yüzgeçleri kavruldu :D:D:D:D

Arkadaşlar forumdan uzaklaştırılırmıyım bilmem ama olsun bir kaç günlüğünnede katlanırız ama içimden sana harbi harbi küfür beddua herşeyi yapmak geldi hattaa yanımda olsan tecavüz bile ederim,senin gibi insana az bile aslında ne günahı var ohayvanların inşallah sende balık olursun öbür dünyada seninde gtüne piped sokup üfleyip şişirir patlarsın,

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

burda yazanlara manyaklık diyenler bu forumun vukuatlar bölümü varken burda değillerdi o yüzden böle konuşuolar..

böle konularda nedense bana 4-5 yıl önceki tahribatı anımsatıyor, herkesin dert yakındağı tahribat artık eskisi gibi değil sorunundan bahsediorum

edit burdan bakabilirsin

http://www.tahribat.com/Folder-Vukuatlar-102/43/

bu site sanıırm mahkemelik olmuştu ozaman büyük bir kısmı temizlendi bu başlıkların, öle ahkam kesmeyin tahribat saçmalıo cart curt die burası herzaman böyledi, begenmemiş olabilirsiniz ona lafım yok

webmaster siteye girenlerde oluşabilecek psikolojik bozukluklarda sorumluluk kabul etmio

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Bazılarınız yaptıklarınızı yazmışsınız ya , size lanet olsun . işte bu yüzden hayvanları insanlardan çok seviyorum . çok çoğu insan hayvandanda bile daha hayvan .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

http://fizy.com/#s/1ltsyv bu geldi aklıma direk.

manyakmısınız hocam?

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeuefeL
    TeuefeL's avatar
    Erkek

nidafilm bunu yazdı:

balığım kayboldu konusunu görünce açıyım dedim .

Yaklaşık 2 ay öncesine kadar benimde 8 tane balığım vardı .
    2 Çöp BAlığı
    2 Japon balığı büyük gözlü
    2 Japon balığı küçük gözlü
    2 Köpek balığı 2 Gözlü :D

İlk başlarda bunları düzenli besliyodum  , sonra köpek balıklarına yem vermedim 3-4 gün boyunca diğer balıklarımı yesinler diye diğer balıklar daha büyük olduğu için yiyemeden öldüler :D onları çıkardım attım . Bi kaç gün sonra 2 çöp balığımı bireden ölü olarak buldum tekini çıkardım attım diğerini suda bıraktım ne oluyo diye merak ettim :D 2 günde ölüsünü yedi diğer balıklarım . Snra zamanla teker teker öldüler son 1 tane kaldı . Küçük gözlü japon balığı ( turuncu renkli ) Onu düzenli besledim bi kaç gün . Sonra ölsün diye yaklaşık 20 gün hiç yem vermedim , arada bi kaşıkla suyun dışarsına çıkartıp bi kaç saniye işkence yapıp yine suya attım ölmedi sonra 1 paket yemin hepsini döktüm suya normalde balıklar salak olur hepsini yemesi lazım ama bu balık ihtiyacı olduğu kadarını yedi diğerlerini sonra ben yine vermeyince dibe çökmüş yemleri yedi bu olay 3 aya yakın süre sürdü ve sonun 2 ay önce hayata gözlerini yumdu :D merak ettiğim şey bi balık en fazla kaç gün aç kalır ?

amq ya sen kaç günde ölürsün acaba hoca

Edit:Amq zaten balıgı göt kadar akvaryuma koyup işkence ediyon bide iyi bi b*k yapmış gibi gelip yazmışsın. Öldüreceksen neden aldın hayvanları amq ben balıklarım öldügü zaman bir hafta kendime gelememiştim. Orada burda insanım diye gezme hoca

Hell Yeahh
Toplam Hit: 10622 Toplam Mesaj: 50