Bir Çoğumuz İşimizden Şikayet Ederken Birde Adamın Yaptığına Bakın
-
birçoğumuz işimizden yada yaşamımızdan şikayet ederik ben dahil nette dolaşırken bu adamın fotolarını gördüm hani 'ne boktan iştir bu' derler ya
aynen öle ben daha bu tarz çalışanı görmedim ha kanal temizleyen yok mu var ama böle çıplak bi şekilde bi eldiven yada bi maske bilem olmadan
temizleyeni görmedim Allah yardım etsin
bu durumdan beter olanlarda vardır kesin ama çok zor be abi böle yaşamak yinede halimize şükür be !
-
halimize şükretmelii.. Allah kolaylık versin Ekmek parası
-
El-Soru: ne var bunda?
El-Cevap: bok var!
El-İğrenç-Espri: çok boktan bir iş.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------El-Soru: ne var bunda?
El-Cevap: bok var!
El-İğrenç-Espri: çok boktan bir iş.
-----------------------------harbiden iğrenç Espri :W
-
şimdi bu resmi ve yazılıar yaşlı bir amca dayı dede baba görse
okuyun evladım okuyun der çıkış butonuna basardı .)
-
biz genelde kendimizden yukardakilere baktıımız için mutsuz oluyoruz ama kendimizden aşağıda aha kotu durumda nice insan var
kimimiz daha yakışıklı daha güzel olmak istio ama bi eli yada ayağı olmayanlara yada gozleri gormeyene bakıp halimize şükretmeliyiz
hedefimiz illaki bulunduumuz konumdan daha iyi bi yer olmalı ama daha kötüsünün de olduunu aklımızdan cıkarmamalıyız
-
Guzel yorum , xz.
-
zor gerçekten ekmek parası halimize şükredelim birde hiç işi olmayan hala çöpleri karıştırıp bir parça yiyecek arayanlar var hala memleketimde asıl onlara kahroluyo insan.
-
bok deil kakao esprisini yaptıktan sonra :|
babamın ark vardı elin bok olmadan karnın tok olmaz diodu ..
-
şükretmek lazım ama o adam bok temizliyor diye bizde temizleyeceğiz veya daha iyi bir iş yapamayacağız anlamına gelmiyor kendinizi negatife odaklamayın xz nin yorumuna bende katılıyorum :)
http://www.asktous.com/Ask/bg140308.htm budsa bill gates dayımızın evi ama bok temizleyenle o evde oturan arasında hiçbir fark yok önemli olan ne iş yaptığın veya neye sahip olduğu değil kendini nasıl hissettiğindir belki o adam bok temizliyordur ama kendini huzurlu mutlu görüyorsa eminim bill gatesten daha zengin olan odur :)
bu arada illaki birileride bu işi yapacaktır bu dünyanın kuralı başka türlü olmaz.
-
Allah a sonzuz şükürler olsun, Allah yardımcıları olsun.