folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Çoğumuz İşimizden Şikayet Ederken Birde Adamın Yaptığına Bakın

Bir Çoğumuz İşimizden Şikayet Ederken Birde Adamın Yaptığına Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu işi yapıpta mutlu olan göstermessiniz ve ya kimse bu işi isteyerek seçmez yapmaz

O kadar emin olma ya, sonuçta 6.xxx.xxx insan evladı var dünyada, arada mutlaka çıkar ilginç insanlar.

Bu arada amca Chuck Berry'e ne kadar da benziyor :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Bakacak cocuklarim olsaydi bende ayni isi seve-seve, cani-gonulden yapardim.

Arkadaslar bizden kotu durumda olan insanlar oldugu gibi bizden durumu fazlasiyla iyi olanlarda var. Onlardan araklayip bunlara aktarmak lazimda hangi guc yapacak bunu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    yuh be öyle iş yapılırmı, git tuvalet temizleme, amelelik yap, mendil sat, bütün gün bokun içinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Yahu ne biçim bir anlayıştır bu?

Adını bilmediğim ülkede,adını bilmediğim bir adam,adını bilmediklerimin boklarını temizliyor diye,eğer işimden memnun değilsem şikayet etmeye hakkım yok mu benim?

Verilmek istenen mesaj nedir? 

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

şükretmek lazım ama o adam bok temizliyor diye bizde temizleyeceğiz veya daha iyi bir iş yapamayacağız anlamına gelmiyor kendinizi negatife odaklamayın xz nin yorumuna bende katılıyorum :)

http://www.asktous.com/Ask/bg140308.htm budsa bill gates dayımızın evi ama bok temizleyenle o evde oturan arasında hiçbir fark yok önemli olan ne iş yaptığın veya neye sahip olduğu değil kendini nasıl hissettiğindir belki o adam bok temizliyordur ama kendini huzurlu mutlu görüyorsa eminim bill gatesten daha zengin olan odur :)

bu arada illaki birileride bu işi yapacaktır bu dünyanın kuralı başka türlü olmaz.

Vay anasini satayim, malikane'ye bak; kaca mál olmustur acaba bu yavru?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Yahu ne biçim bir anlayıştır bu?

Adını bilmediğim ülkede,adını bilmediğim bir adam,adını bilmediklerimin boklarını temizliyor diye,eğer işimden memnun değilsem şikayet etmeye hakkım yok mu benim?

Verilmek istenen mesaj nedir? 

verilmek istenen mesaj illa işinden şikayet etme deil ama sadece o kadar sitemkar olacağına birazda bunları düşünmen

yada kendine ne mesaj çıkarırsan o ha yok bişi çıkarmadım diyorsan bak keyfine :W 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

şu ilkokul,orta okul da tanışma aşamasında öğretmen tek tek kaldıırır sorar ya ? baban ne iş yapıyor ?

cevap: pis işler yapıyor hocam :)

neyse bukadar da karamsar olmayın

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    bu işi yapıpta mutlu olan göstermessiniz ve ya kimse bu işi isteyerek seçmez yapmaz

O kadar emin olma ya, sonuçta 6.xxx.xxx insan evladı var dünyada, arada mutlaka çıkar ilginç insanlar.

Bu arada amca Chuck Berry'e ne kadar da benziyor :)

harbiden benziyor lan tıpkısının aynısı :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    yazık yaa.. :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

xz bunu yazdı:

dengesiz bunu yazdı:

biz genelde kendimizden yukardakilere baktıımız için mutsuz oluyoruz ama kendimizden aşağıda aha kotu durumda nice insan var

kimimiz daha yakışıklı daha güzel olmak istio ama bi eli yada ayağı olmayanlara yada gozleri gormeyene bakıp halimize şükretmeliyiz

hedefimiz illaki bulunduumuz konumdan daha iyi bi yer olmalı ama daha kötüsünün de olduunu aklımızdan cıkarmamalıyız 

halinden memnun olmak ve şükretmek , insana huzur ve barış veren şeyler olsada hiç bir insana kazanç getirmez. İnsanı ve insanlığı genel olarak ileri taşıyan geliştiren açgözlülük , kazanma hırsı , rakipleri yenme ihtirası gibi mücadeleci duygulardır.  Kötünün de kötüsü vardır , iyininde iyisi olabilir  - kendini bok içinde çalışan bir hintli ile yada sokakta dilenerek yaşayan 70 yaşındaki adam ile karşılaştırman sana hiç bir şey kazandırmaz, kendini senden 3 kuruş fazla kazanabilen iş arkadaşın , köşeyi dönmek üzere olan okul arkadaşın ile kıyaslaman gerekiyor eğer yarınının bugününden iyi olmasını istiyorsan tabi. Ben ne yapmadım ya da yanlış yaptım diye birkaç kez kendine sorman gerek mesela. İnsan belki kendi kapasitesini üst sınırını bulduğunu hissettiğinde haline şükretmelidir, daha fazla çalışma daha verimli olma fırsatları daha yerinde yakalama olanağın varken, eli ayağı olmayana bakıp da çok şükür demek tembellikten miskinlikten vazgeçmişlikten başka birşey değildir. 

huzur ve barış insana - insanlığa hiç bir şey kazandırmamıştır , kazandıramaz da. Birşey kazanmanın tek yolu zaferdir. 

Kazançtan ne anladığına bağlı. Huzur ve barış şuanda dünyada belki de milyonlarca insanın ihtiyacı olan şeydir. 

Herşey kazanmak,kazanmaktan ve kazanmaktan ibaret değildir. Kimin hayatını ne üzerine kurduğunu bilemezsin. Şahsen benim huzurlu bi hayatım varsa eğer, kim köşeyi dönerse dönsün umrumda değil. 

Haline şükretmenin de bi insanın ilerlemesine engel olan bi durum olduğunu zannetmiyorum. Elbette ilerleyebilmek için de olumlu düşünmek lazım. Yanlış yapıyosak nerde yanlış yapıyoruz diye düşünmek lazım. 

Olumlu düşünebilmek için de huzurlu olmak lazım. Huzur insanın bi ihtiyacıdır.

Nedir bu açgözlülük ? 

Zimbabwe
Toplam Hit: 4815 Toplam Mesaj: 32