Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)
-
Bir eviniz olsa, ve o evi sifirdan siz yapmak isteseniz, bu evin icinde otomatik olarak calismasini istedginiz yada evden beklediginiz neler olabilir ki ? Birseye tikla onu yapsin, bir seye tikla bunu yapsin... Sen sadece otur keyfini sur...
Evet arkadaslar sizlerden fikirler bekliyorum.
-
Heleki Evli bir İnsanın En Pembe Hayalidir Ev Sahibi olmak... Bi evim olsun Kapısız olsun Razıyım Başkada bi Fantezim şu an yok.
Dipnot : Seni anlıyorum ama Evim yokken Teknolojik ev Hayal edemiyorum, Olsunda Kapısız olsun Tek Fantezim sanırım. :)
-
Eve gelmeden 6g teknelojili telefonumla evdaki fırını telefon numarasını çevirsem sabah işe gitmeden önce koyduğum böreği pişirse.Fırınla olan görüşmem bittikten sonra buzdolabını çalıdırıp kapatsam oda hemen soğuk meşrubat çıkartsa.Evdeki televizyona mesaj atsam.E.k.A.B.G die kısa mesaj atsam.oda erotik kanal açsa.
Bn tv ye mesajı kısa olarak atardım 6g telefonumdan.O KISALtmanın açıklamasıda(erotik bişiler aç ben ben geliom.)
-
ne tıklaması abi sese duyarlı bişeyler yaparım bağırınca açılsın bağırınca kapansın :D
sonra parmak izle çalışan kapılar falan.
ha birde ışıklandırma sistemini komple rüzgar enerjisi ve akü ile bağlar 1 kuruş elektriğe para vermezdim ısınmada dahil :) projelrim var yakında yapıcam yapıcamda babam bi izin vermiyor evi havaya uçuracaksın diye :| ben olsam öyle yaparım sende yap :D
-
Eve gelen misafiri kameradan görüp, butona tıkladığımda da kapının açılmasını isterdim. Sandalyeden kalkıp kapıya kadar gitmek işkence oluyor
-
ev kesinlikle kamera döşerim bi evimolursa tabi :)
bide zaman ayarlı bi ocak olsa ne güzel olur kurcan saat 8 de çayın suyunu kaynatcak :)
-
Evin yapay zekası olacak ve benimle konuşcak,yemek yapabilcek,kendini temizliyecek.Adıda elenor olacak.Kız sesi olcak bide :D:D
-
h4ckinger bunu yazdı:
-----------------------------
Eve gelen misafiri kameradan görüp, butona tıkladığımda da kapının açılmasını isterdim. Sandalyeden kalkıp kapıya kadar gitmek işkence oluyor
-----------------------------
ghostexodus in evi o sekildeydi ama su an cezaevinde yatiyor
-
Smart home, home intelligent, home domotic, maison domotique olarak aratirsan google'da cok fazla bilgi sahibi olabilirsin. Ben "Arnould" marka elektrik malzemesi kullanarak bir akilli ev tesisati yapmistim... Inan oyle bir evde yasamak adama cok fazla zevk veriyor. Tesisati bitirip, isi teslim ettikten sonra bile evden cikasim gelmemisti. Gelelim sorunun cevabina, ev de aklina gelebilecek her turlu elektrikli aleti, goruntu, ses sistemlerini dahil edebilirsin. Bu senin kisisel istegine ve maddi durumuna baglidir.
http://www.legrand.fr/particuliers/la-maison-domotique-in-one-by-legrand_728.html
Sayfanin en altinda "La domotique dans la maison" yazan yerdeki linke tikla ve video' u izle...
-
mesela tuvalete s*ctiktan sonra kotu kokuyu alip sifonu ceken birsey..
Ondan sonra salonun ortasina her yone donebilen bi tv(kumandayla)
Sonra..Sicak gunler icin bi dugmeye basinca yukardan azcik su fiskirtan birsey.. :D ///aklima gelenler bunlar simdilik
-
gene bi gün discovery izlerken future world diye bi programda geleceğin evlerini tanıtıyolardı.
adam cleopatra adında sanal bi uşak oluşturmuş kendisine bu hatun şömineyi falan yakıyo.
telefonla arayanları sesli olarak sana iletiyo.
istediğin odada tek sesli komutunla sana istediğin müzik türünden bişeyler çalabiliyo.
ve en önemlisi adam eve girdiğinde kolundaki saat sayesinde evin neresinde olduğunu belirtiyo.
aynı programda bi tane microsoft yazılımcısı evinin duvarlarına istediği resmi sesli komut sistemi sayesinde koyabiliyor.
yine aynı programda adam tezgahın üzerine un torbası koyuyor tezgahın altta sensör var tabi un ile yapılabilecek tarifler geliyor adamın önüne
ve sesli olarak tarifleri okuyabiliyor. :)
böyle bi evim olsun isterdim.