folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Her şeyden önce tasarruf üzerine düşünürdüm ben. Mesela lavabolarda elinizi sabunlarken, dişinizi fırçalarken falan çok boşa su harcanıyor ya, onun için lavabo musluğunun şu trenlerdeki gibi alttan pedallı olması lazım. Veya geçen herevelazım programında görmüştüm böyle musluğun başına monte edilebilen sensörlü başlıklar var. Ne kadar olur bilmniyorum ama bu gereksiz su kullanımlarını azaltmak bütçeniz açısından iyidir.

Odalarkaki ışıklar da illa aynı parlaklıkta olmak zorunda değil. Alacakaranlıkta da akşam üzerinde de aynı voltajda yanması israf bence. Şu ışığı açıp kısabilen anahtarlardan taktırmak lazım eve. Hatta "Ben üşengecim gidip ince ayarıyla uğraşamöam lambanın diyorsanız da otomatik olarak odadaki ışığa göre lambaların parlaklığını ayarlayan şu aletlerden öneririm.

Banyoda liflenirken, sabunlanırken falan suyu tekrar ayarlamaya üşendiğiniz için açık bırakırsınız, bu da çok israfa yol açar. Bir tuşla su akışını vanaları çevirmeye gerek kalmadan kapatan şu duş başlıklarından kullanmak lazım.

Yani ev üzerine pek fikrim yok da küçük değişikliklerle çok güzel tasarruf edebilirsiniz.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam 2 odalı olsun benım olsun : )

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uğruna döktüğüm göz yaşlarıma biraz kum biraz çimento birazda aşk eklesem ve kalbimin en ıssız, en lüks semtinde tek göz bir saray diksem 99 odalı... 

Hacım ev demeyin bana ya:S

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

apache_taner bunu yazdı:
    -----------------------------

mesela tuvalete s*ctiktan sonra kotu kokuyu alip sifonu ceken birsey..

-----------------------------

bu var zaten:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

bi kere evimde kesinlikle koltuk olmayaacak..

Hataylı uzülü yer minderlerine oturucam,ev o zaman ferah görünüyor.maddi sıkıntım olmazsa odaların arasını 2 şer metre kestirip aralara akvaryumlar koyarım ggeceleri çok şık duruyor.

Aşırı derecede o tuş bunu yapsın şu tuş bunu yapsın olayına girmem çünkü bunlar insanı aşırı tembelleştiriyor.ışık 2 diye bağırınca ışıgın açıldıgı sistemler var .büyük rahatlık ama tembelleştiriyor dediğim gibi.

evin yarım çatı kısmını çalışma odam yaparım ve çatıda bir cam olur.geceleri yıldızları seyrederken birşeyler içebilip huzur dolacağım bir yer..

ve daha sayısız şey var aklımda yeterki para olsun :)

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 8986 Toplam Mesaj: 36