folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

Bir Eviniz Olsa.. (Hayal Gucu Olan Arkadaslar Lutfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

kendi evim olacak kadar parayi bulursam

evin içini  full siyaha boyatir her tarafa amfi - kolon

dayardim :/ sinir zorluyalım aşiri 5000 binlik :/

1 yatacak yer 1 gitar çalcak yer 1 mutfak 1buçuk tuvalet yeterki

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    gece ytarken tuvaletm geldiğinde otomatik yattığın yerde tuvalet yapabilecek bi sistem yapardım, hotrum huni falan :D takıyosun rahatlıyosun :D uykudan uyanmak eziyetli oluyore :D

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    elektronik fazla birşey kalmadı yapılabileceklerin cogu mevcut otomatik lambalar kapılar  musluklar çiçek sulama klima açma vsre + artık eve iş yaptıracak ya bi hatun yada bir robot kalıyo ama benım bi evim olsa iç duvarların yada bahçeye bakan kısım istedim zaman açılıp istedim zaman kapanması olurdu ki buda biraz zor

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Sesle beni dinleyip komut alıcak yapay zeka lı ev isterdim evi gectim bilgisayar olsa ben ayarlarım evi

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    alexelebek bunu yazdı:
    -----------------------------

Smart home, home intelligent, home domotic, maison domotique olarak aratirsan google'da cok fazla bilgi sahibi olabilirsin. Ben "Arnould" marka elektrik malzemesi kullanarak bir akilli ev tesisati yapmistim... Inan oyle bir evde yasamak adama cok fazla zevk veriyor. Tesisati bitirip, isi teslim ettikten sonra bile evden cikasim gelmemisti. Gelelim sorunun cevabina, ev de aklina gelebilecek her turlu elektrikli aleti, goruntu, ses sistemlerini dahil edebilirsin. Bu senin kisisel istegine ve maddi durumuna baglidir.

http://www.legrand.fr/particuliers/la-maison-domotique-in-one-by-legrand_728.html

Sayfanin en altinda "La domotique dans la maison" yazan yerdeki linke tikla ve video' u izle...
    video daki sistemi kurmak çok da zor bişey değil.

ama reklam harika olmuş.müzik falan.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

çatısı açılır kapanır olsun..

her odada tuvalette banyoda mutfakta pc olsun.

kaçmak için  gizli bir kapısı olsun (yangın deprem saldırı vs durumlar için)

bir teleskop odası olsun ..

birde pul kolaksiyonuyla dolu bir yatak odası olsun (bakarsın lazım olur bellimi olur)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bune kardesim adam teknolojik ev soruyor verilen cevaplara bak. 

bi konu da da civitmadan cevap verilsin, mesaj silmekten parmaklarim agridi banlasam daha kolay olacak.

---

konu ile alakali olarak soyle birseyler yapabilirsin

ev bahceli ise evden yonetebilecegin guzel bir sulama sistemi, dis kapiya kamera, bahcenin her tarafini gorebilecegin kamera

aslinda o kadar cok sey varki yapabilecegin mutfak icin ayri teknoloji var, banyo icin ayri, salon icin ayri oda icin ayri.

mesela aklli evler icin yeni kullanilan her yeri tek bir pda ile yonetibecegin sistemler var.

x odanin klimasini ac kapa, mutfaktaki firini calistir, banyoyu hazirla su sicaklikta olsun gibi

sana tavsiyem bu tip evlerin resimleri ve nasil olduklarini anlatan dergiler var onlara bak derim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    gece ytarken tuvaletm geldiğinde otomatik yattığın yerde tuvalet yapabilecek bi sistem yapardım, hotrum huni falan :D takıyosun rahatlıyosun :D uykudan uyanmak eziyetli oluyore :D

O hortumu idrarda desen anlıcamda tuvaletim dion hocam koptum bende.xd.vesselam. 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    ben iron man deki elemanin evi gibi bi ev isterdim.. heyy yawrum be ne evdi anasini satiim.. robot zirhtan cok o ilgimi cekmisti..

choosing my confessions...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    ne tıklaması abi sese duyarlı bişeyler yaparım bağırınca açılsın bağırınca kapansın :D
    Sonra gece ev delirsin bağrışmalardan dolayı :D

abi ben sadece bahçe isterim. Ormanların içine gömülü olsun yeter. Rahat bi koltuk, yatak ve vazgecemedigim insanlar. Yaşa 30 sene geber git sonra gözüm arkada asla kalmaz amk :)

Toplam Hit: 6651 Toplam Mesaj: 36