Bir Hackerin Öyküsü
-
Koptum yaw geberdim yaw zuıhahahah amuhahah :D:D
Öncelikle şunu bil ben hackerim buyum şuyum diyen bir bok etmez eziğin tekidir... -
Bundan tam sekız yıl once beledıye parkında oturuyordum ve akşamleyın bır hackerın oykusunu dınleıştım ve bende duşundum ben nıye hacker olmuyayım dıye ve ordan kalktım ılk işim bır ınt cafeye gıdıp bu işlerı oğrenmek oldu bunu yazdı:
Beyler bende bundan 18 yıl önce bir dağ köyünde 1 yaşında muhtarın bana internette hacklediği siteleri anlattığını duydum :))) Sonra ilk işim köyde bir internet cafeye gidip hack öğrenerek hack programlarıyla 50.000 site çökertmek oldu :)))).Fakat o zamanlar 2048 bağlantı olduğu için zor bağlanırdık :))).5 yaşında kendi hosting şirketimi kurdum ve güvenlik uzmanı oldum google,microsoft,hotmail gibi sitelere teker teker index atarak sıraya dizdim.Bizim köyün ağası Hüsam Emmi çok ipne biriydi birgün muhteşem asp algoritması ile traktörünün lastiğini patlarak şarampolden yuvarlanmasını sağlamak için response.geber yazdım :))).Fakat olmadı html,php,delphi,c,c++ ne varsa denedim olmadı.Fakat artık bu işler beni çok yordu ve bu işleri bırakmaya karar verdim.
Bu da benim hayat hikayem :)))
Not:Bu kadarmı sallanır gel Sniffer senle politikaya atılak :D:D
benım elımde kanıt var ya senın elınde ne var soyle bakım az kaldı arkadaşlar benı sınırlendırdınız anlatacam. ya polıtıka meselesıne gelelım bundan sonra yapacak işim yok bu olur nmesela yanııııııeğıtım sart derler ya bazı arkadaşlarımız sustu nedense zuhaaa firex senın için soylemıyorum onlar bılırler kım olduğunu bundan sonra bu konu hakkında yorum yazmıyalım eğer eğıtımınız varsa ve benı anşlıyorsanız bu konu içine yaz yazmazsınız bır kerelığıne mahsus ben tahrıbat forumlarına konu açacağım ve bu konudaABS FREN SİSTEMİ hakkında olacak herkese saygılar ben uyuyacağım bys
-
gidip bir otomobil firmasının sitesinden falan abs sistem fotoları bulur gelir iki zırvalar gerçi onuda yazamaz...adam denyoo...abs kitliyormuş....ben açıklayayım fren yağını akıtın kitlenir işte eheh...bak msn de engelide kaldırdım gelde birazcık oyun oynayalım...
-
FireX bunu yazdı:
Beyler bende bundan 18 yıl önce bir dağ köyünde 1 yaşında muhtarın bana internette hacklediği siteleri anlattığını duydum :))) Sonra ilk işim köyde bir internet cafeye gidip hack öğrenerek hack programlarıyla 50.000 site çökertmek oldu :)))).Fakat o zamanlar 2048 bağlantı olduğu için zor bağlanırdık :))).5 yaşında kendi hosting şirketimi kurdum ve güvenlik uzmanı oldum google,microsoft,hotmail gibi sitelere teker teker index atarak sıraya dizdim.Bizim köyün ağası Hüsam Emmi çok ipne biriydi birgün muhteşem asp algoritması ile traktörünün lastiğini patlarak şarampolden yuvarlanmasını sağlamak için response.geber yazdım :))).Fakat olmadı html,php,delphi,c,c++ ne varsa denedim olmadı.Fakat artık bu işler beni çok yordu ve bu işleri bırakmaya karar verdim.
Bu da benim hayat hikayem :)))
Not:Bu kadarmı sallanır gel Sniffer senle politikaya atılak :D:D
koptum burda yaaa :)))))))))) -
kısa bşy sorucam.arkadaşın teki vermiş zaman da çıkan haberdeki senmisin.eğer sen sen adını ve soyadını söylermisin.ben zaman da ki kişiyi tanıyorum.ona göre cvp ver sniffer
-
güzel senaryo
-
Bilseydim benden sonra güzel espriler yapilacagini çikmazdim internetten ama elinize saglik güzel cevaplar yazilmis, önceki meseleyi tekrar dile getiriyim bu konuyu geyik bölümüne tasisak nasil olur?
-
BEYLER ADAM BELKI YALAN BELKI DOGRU SÖYLÜYO
BU KADAR EZMEYİN YA KİMİN NE OLDUĞU BILINMEZ
ASLOLAN HACKLEMEK DEĞİL HACKLENENE YARDIM EDEBILMEK
SAYGILAR
-
öncelik le bu yaşadıklarını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
seni kendi kişi lisete me ekledim konuşuruz -
Sen hiç "ben sarhosum ben sarhosum" diye bagiran sarhos gördün mü? ben hiç görmedim