Bir Kızın Hayatı Ellerimde Ama Ben Çözüm Bulamıyorum..
-
TnGu bunu yazdı:
-----------------------------en iyi soğutma yöntemi, aşırı ilgi göstermektir. yapış kıza,kıskançlığın dibine vur, aşırı şekilde ilgi göster. o seni terkeder zaten xd
-----------------------------ne kadar saçma olsada nitekim sonuç böyle.
bi de kız ağladı dimi karşında :) tanrının bayanlara bahşettiği mükemmel bir nimet; erkeklerin büyük bi çoğunluğu karşı koyamaz bu duruma. ikinci ihtimal budur büyük ihtimalle =)
-
ama sadece vicdanım sızladıgı için bu kızla ilişkimi sürdürüyorum.
Nah biter hayatı.Yahu nice severek evlenen insanlar rezil rüsva olarak evliliklerine son veriyorlar.Kız üzülür diye bakıyorsan sen evlenırsın oglum.Sınava gırer gırmez drekt soyle.Yok ıntıhar etmısmıs de bılmemne nereden ogrendın ıntahara tesebbus ettıgını.Zaten senı cok sevıyorsa neden ınsan kendını oldurmeye calısır.Karsıdakını elde etmek ıcın bır sansı varken?
-
mitokondri bunu yazdı:
-----------------------------
Bi kere de rol yapmayın arkadaş ya. Sevmiyosan sevmiyosundur arkadaşım söyle kurtul işte. Ölcek mi kalcak mı sanane? Sen yoksun diye ölümü ve hayatını kötüye yönlendirmeyi seçiyorsa kendi tercihidir bırak karışma.
İkinizde çocuk değilsiniz. Yaptığın ayıp.
-----------------------------düşüncelerimin aynısını yazmışsın valla :) usta sevmiyorsan yol ver gitsin çok fazla yufka yürekli olmanın anlamı yok kendine zarar verirsin
-
Bu konu güzel bir ders verdi bana .. Aşağı yukarı bende yaşıyorum böyle şeyler..
Hoca karşılıklı yaşasanızda bazı şeyleri kızlar kaldıramaz , Kim bilir ne hayallerle yaptı bazı şeyleri.. Evlilik filan..
Şimdi ayrılmak istiyncede koydu ona.. İntihar sebebi filan hep o yüzden..
Ah be hacı Keşke cinsellik yaşadığın kişi Bazı yaşanmışlıkların ardından onu bırakınca üzülmeyecek biri olsaydı , o yolun yolcusu olsaydı .. Zor bi drum .. Allah kolaylık versin.. -
yapacak bişey yok yazık günah onuda geçtim söylersin ayrılırsın 2-3 ay sonra bakarsın ki kızın durumu çok kötü vicdanın seni öyle bi rahatsız ederki uyku uyuyamazsın bence sınav geçene kadar sık dişini sonra çok pişman olursun çok ah alırsın...
-
durumunu anladığımı düşünerekten;
kızdan ayrılma ve devam et össyi kazansın, bir okula yerleşsin sonra çevre edinmesi zaten 1-2 ayı bulmaz çevresini edinip çok iyi bir arkadaş ortamı yarattıktan sonra birden değil yavas yavas hayatından çekil derim sana... durumun iki ucu *oklu değnek olmuş...
-
cvp vericem
-
hocam şimdi intihara teşebbüs olayı tamamen yalandır hiç inanma
insan ya intihar eder yada blöf atar sen bekle öss'ye kadar sonra yol ver gitsin
zaten üniversiteye girdiği zaman sen soğuk davranırsan direk o yol verir sana
mesela benim eski kız arkadaşım intihar ediyorum diye blöf atmıştı bende ona ilaç önermiştim (H)
bekle sınavı bitsin bir yere yerleşir veya boşta kalır fark etmez sen ayrılırsın zaten yaz ayında toplar kendini
yeni bir aşkın içine girer biter gider olay birde şöyle düşün bu sevdiğin kız bu durumu öğrenirse onu da kırmış olacaksın
onun da bunalıma girebilitesi var ...
-
walla hocam anlıyorumda seni ben olsam dönüpte bakmam bir sevgili yüzünden intihar edecek kız güçsüz insandır heran herşeyi yapabilecek potansiyele sahiptir oda bana gelmez salarım gider ölürsede kendi bileceği iş bence biraz soğukkanlı davranmak gerek
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
bu konu altında montla sıç karikatürü lütfen vermeyin :) hocam sevmiyorsan sevmiyorsundur bunun tuhaf bir yanı yok yapcağın bir şeyde yok
-----------------------------vermek aklımdan geçmediyse bende neyim :D