Bir Kızın Hayatı Ellerimde Ama Ben Çözüm Bulamıyorum..
-
hem kıza hem hayatına hem duygularına iğfal etmişsin iğfal ettikten sonra istediğim aromayı aldım tripleri ile bu seferde ihmal etmişsin bu ihmalden sonra olayı kökten keseyim hesabı ile tbt'de itiraf etmişsin. senin kız kardeşin yok mu? empati kurmayı öğrenin amk. kız bakire ise düşüneceksin sonrayı direk aha açmış dükka nı bi bakıvecemm tiripleri ile ayar vermek te neyin nesi? git 31 çek en azından avucun aha nasır tuttum diye beni sol el ile aldatıyor demez kafanda kulağında rahat olur. bizim buralarda olmus olsa seni halkın ortasında sünnet ederlerdi ama heryerinden alırlardı bir parça sonra yüreğinde bedeninde olurdu parça parça. çok yanlıs bir işe bulaşmışsın kız sana 250 gramını vermis sen ona bir gram bile değer verememişsin vesselam.
-
çekip gideceksin hoca yapacak bir şey yok. bende tam tersi durumdayım. sikilen taraf yani :)
-
olm kendinize gelin lan herif taşak geçiyo resmen , karıyı zktim başımdan atamıyom ne yapsam diye sormuş ( türkçe meali ) sizde ağlak ağlak yazıyonuz .
de str git lan odunu yiycen şindi kafana arsız pzvnk
-
Çok pişmanım .. aynısın daha fazlasını haketmeyen bir kıza yaptım adı felan çıktı okulda.. Halbuki 2.5 senelik flört dönemmizde parasını yedim, siktim, sevdim,
ama ayrılınca işler değişti.. Sonra ben yaşadıklarımızı anlattım millete olayda yayıldı gitti.. Günah çıkardım rahatladım demek isterdim ama malesef. -
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
olm kendinize gelin lan herif taşak geçiyo resmen , karıyı zktim başımdan atamıyom ne yapsam diye sormuş ( türkçe meali ) sizde ağlak ağlak yazıyonuz .
de str git lan odunu yiycen şindi kafana arsız pzvnk
-----------------------------:D usta bitiyorum senin mesajlarına... harbi adam öyle bi başlık atmışki topiğe.. herkez damara bağlamış :D bi kaç kişi hariç :)
http://www.tahribat.com/Forum-Neler-Oluyor-Bana-108486/
bu konuyla ilgisi varmı durumun ?
-
olum sen ne kişilsiz adamsın ya kusura bakma ama yazıktır olum ya git at kendını
-
ayrıldım gitti ben ölmüşüm ağlayanım yok bide bunumu düşüncem artık...destek için tesekkürler tariqat...
-
ayrılık sonrasınıda anlatta tecrübe olur yaşayanlara nasıl davranıcağını görmüş olurlar...
-
walla konu derin ama cesur ol sevmiyosan yapıcan çok bişey yok
-
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
Sonuç şaşırtıcı,paylaşmak istedim..
Ayrıldım,mantalıklı olanı yaptım.Benim için iyi olanı yaptım.2 Hafta sonra başka biriyle çıkmaya başladı,şuan oldukça mutluymuş.
Bu sonuçtanda çıkarımları yaparsınız artık..