Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]
-
Tek gecelik hariç uzak durulması gereken varlıklar...
-
kızlar hakkında yazı yazmak için tecrübeli olmak lazım :)
-
fazla çocukça diyen acaba bunu büyükçe açıklayabilirmi :) evet dediklerinizde doğru sonuçta her kız aynı değildir ama istisnalarında kaideyi bozmadığıda bir gerçektir.
-
500 days of summer
izleyin öğrenin ;)
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------fazla çocukça diyen acaba bunu büyükçe açıklayabilirmi :) evet dediklerinizde doğru sonuçta her kız aynı değildir ama istisnalarında kaideyi bozmadığıda bir gerçektir.
-----------------------------hocam fikrine saygılıyım ama 15 16 yaş grubu için ideal bi yazı olduğunu söyliyebilirim
istediğin kadar kızlar şöledir böledir de zaman geçtikçe aslında herşeyin öyle olmadığını kendinde görüceksin;) -
Güzel yazı hocam saolsn..
-
arkadaşın her harfine katılıyorum ve tebrik ediyorum çok güzel açıklamış. kısacası kız arkadaşın mı var, derdin var.
-
ulen daha geçen "bu kız beni seviyor mu?" diye başlık açtıydın. Kızın tavırlarını yazıp böyle yaptığına göre beni seviyor mu acaba diye soruyordun. ne çabuk nirvanaya ulaştın da analiz yaptın :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
ulen daha geçen "bu kız beni seviyor mu?" diye başlık açtıydın. Kızın tavırlarını yazıp böyle yaptığına göre beni seviyor mu acaba diye soruyordun. ne çabuk nirvanaya ulaştın da analiz yaptın :)
-----------------------------hocam :D heralde bi tek onunla çıkmadım hayatımda :)
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
Bayanlar Dünyanın en tapılası varlıklarıdır bence. Hepsi süper olacak diye bir kaidede yoktur. Her kadının kendine göre bir güzelliği vardır. Bu olayı "kızlar şöyledir, kızlar böyledir, kızlar salaktır vs" gibi bir genelleme altına sokup hepsine aynı nitelikleri taşıyormuş gibi bakmak bence büyük bir haksızlıktır hocam :))
"Bir kızla çıkıyorsanız ve mutlu devam etmek istiyorsanız ilk önce sizde bazı özelliklerin doğuştan olması gerekir." - En baştaki genelleme bile büyük bir yanlış içeriyor. Her kadının mutlu olduğu şeyler farklıdır hocam.
Kimi kadın sabırsız fırlama erkeklerden hoşlanır macera arar. Kimi kadın ağır başlı, sabırlı erkeklerden hoşlanır. Çok izafi bir olaydır. Yaşadıkça anlıyacağından eminim, saygılar :)
-----------------------------hayattaki en anlamlu iki hece ka-dın