Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
vur kaç taktiği hocam herzaman işe yarar.başta kısa çok sıcak davrancan kız bağlandımı işim var çişim var ayağına yatcan ilişki sağlıklı yürümez ise boynumu vurdurrum.gün içerisnde bi kaç defa arıyor diye ayrılan çok kız gördüm.
taktik on numara denemekte fayda var :)) -
VBDream bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
_karantina_ bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
Bayanlar Dünyanın en tapılası varlıklarıdır bence. Hepsi süper olacak diye bir kaidede yoktur. Her kadının kendine göre bir güzelliği vardır. Bu olayı "kızlar şöyledir, kızlar böyledir, kızlar salaktır vs" gibi bir genelleme altına sokup hepsine aynı nitelikleri taşıyormuş gibi bakmak bence büyük bir haksızlıktır hocam :))
"Bir kızla çıkıyorsanız ve mutlu devam etmek istiyorsanız ilk önce sizde bazı özelliklerin doğuştan olması gerekir." - En baştaki genelleme bile büyük bir yanlış içeriyor. Her kadının mutlu olduğu şeyler farklıdır hocam.
Kimi kadın sabırsız fırlama erkeklerden hoşlanır macera arar. Kimi kadın ağır başlı, sabırlı erkeklerden hoşlanır. Çok izafi bir olaydır. Yaşadıkça anlıyacağından eminim, saygılar :)
-----------------------------Tahribatta pek bayan yok hocam amacın kime yaranmak?
-----------------------------Hocam sen samimiyet duygunu kaybetmişsin, yapabileceğim bişey yok. Nedesem altında bişey ararsın :))
-----------------------------İlk cümlende kadın diyorsun, sonraki cümleyi kız kelimesi ile devam ettiriyorsun. Kızların aptallığı ve özgüvensizliklerine bağlı kompleksleri tartışılamaz bir gerçek bana göre. Fakat kadın kavramı apayrı birşey, hatırlatırım.
Benim anlatmaya çalışıtğımda bu konu üzerinde bir genelleme yapılamıyacağıdır. -
hakikaten bitmeyecek bir konu ama düzeltilmesi gereken bir kaç nokta var alayı salak mı?
bence değil... zira tbt den bildiğim bazı mürideler var şahsen zekasına hayran olmuşumdur gerçekten ama gerçekten...
bilgi anlamında uçmuşlardır ki ben Türk kızları teknoloji özürlüdür derim her zaman ki bu bahsettiğim mürideler gerçekten istisnaidir bence...
bunun haricinde şuda bir gerçekten bir çok defa ilişkisini arkadaş dedikodusu yüzünden bitirenleri görmüş birisi olarak sürü psikolojisinin de aralarında son derece yaygın olduğunu söyleyebilirim... Buradan ortaya çıkan şu dur... Zeki olmakla akıllı olmak aslında aynı şey değildir...
Çok harika seviyede zeki bayanlar vardır... Çok akıllı seviyede de bayanlar vardır... Ama ikisinin bir arada bulunması mucizevi birşeydir...
Ki ikisinin bir arada bulunması ve ikisininde gerçekten yüksek seviyelerde bir arada bulunması son derece tehlikelidir. Mümkünse öyle birşey bulan arkadaşlara kaçmalarını öneriyorum. Canınızı kurtarmak için kaçın arkadaşlar... samimiyetimle söylüyorum... Çok akıllıysa zekanızla olayı kontrol altında tutmayı deneyebilirsiniz... Çok zekiyse bir şekilde etkilemeyi başarabilirsiniz... Ama hem çok zeki hemde çok akıllıysa hiç şansınız yok... hele ki birde size hayatı dar etmeye karar verdiyse... yapabileceğiniz en iyi şey kaçıp izinizi kaybettirmektir. Kesinlikle bu sözlerime kulak verin.
-
bu tip konuları genellikle kendini kazanova saçan tipler açar :)
bir şey biliyorum arkadaş ne kızı ne erkeği genelleyemezsin..
Kız arkadaşıyla maça giden arkadaşım oldu kız hasta fenerli ama sırf fanatik diye terkedilen erkeklerde olmuştur.Herkez farklı yani.
-
saçma 16 yasındayim çirkinsen hiç birşey yapamazsın okadar.
-
MaxeL bunu yazdı:
saçma 16 yasındayim çirkinsen hiç birşey yapamazsın okadar.
-----------------------------Gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki kızlar ya öküze ya da paraya gider.(İstisnalar hariç)
-
platonik rulaz hocam. en azından ne yaşadıgını biliyorsun.
-
arkadaş ben şunu bilir şunu yaparım her seferinde de tutar:D
ilişkide ilk 5 ay sürekli onun isteklerini önde tutacaksın tabiri caizse light erkek olacaksın el üstünde tutacaksın kuş sütüyle besleyeceksin sonra bi gün koyucan postayı artık istesen de ayrılmıo :D ondan sonra ver elini benim isteklerim :D uzun soluklu bi ilişki istiyosanız bu böledir birader benim tarzım bu :D
ha bi de arkadaşları konusna gelirsek hepisiylen kanka muhabbetine girerim lazım olunca muhabbeti değiştiririm :D
-
HoLyZone bunu yazdı:
Bayanlar Dünyanın en tapılası varlıklarıdır bence. Hepsi süper olacak diye bir kaidede yoktur. Her kadının kendine göre bir güzelliği vardır. Bu olayı "kızlar şöyledir, kızlar böyledir, kızlar salaktır vs" gibi bir genelleme altına sokup hepsine aynı nitelikleri taşıyormuş gibi bakmak bence büyük bir haksızlıktır hocam :))
"Bir kızla çıkıyorsanız ve mutlu devam etmek istiyorsanız ilk önce sizde bazı özelliklerin doğuştan olması gerekir." - En baştaki genelleme bile büyük bir yanlış içeriyor. Her kadının mutlu olduğu şeyler farklıdır hocam.
Kimi kadın sabırsız fırlama erkeklerden hoşlanır macera arar. Kimi kadın ağır başlı, sabırlı erkeklerden hoşlanır. Çok izafi bir olaydır. Yaşadıkça anlıyacağından eminim, saygılar :)
-----------------------------Hocam bence çok güzel bir tespit olmuş, takdir ettim seni :) Yazıyı yazan arkadaşa da kendisine gerçek manada "akıllı", oturup kalkmasını bilen bir kız arkadaş bulmasını tavsiye ediyorum.
İnan çok fazla çelişiyo anlattıklarınla o kızların yaptıkları(ya da benim kız arkadaşım, çok fazla kız tanıma zahmetine sokmadı beni sağolsun:), ben de genelleme yapmayayım şimdi :)
Anlattığın şekidle davranan kızlar da yok değil, görüyoruz arkadaşlardan sağdan soldan. Sen de haklısın :)
-
kasmayın kendinizi gençler rahat olun. Beyninize bir kalıp yerleştirmeyin. Rahat davranın... Zamanı gelince kendiliğinden gelişen olaylar dizisi:)