folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]

Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erulluvatar
    Erulluvatar's avatar
    Erkek

kardeşim diğer dizileri 4 gözle bekliyoruz :D sayende iş yapacaz

Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi. İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler bugün sıçtım. ted mezunu odtülü (Türkiyede derecesi var) kızla yemeğe/sinemaya gidiyoruz. Aklınıza gözlüklü bi tip felan gelmesin amerikalar/danimarkalar derken türkiyeyi bile beğenmeyen bi kız.
    Bende çulsuz amıngo goyim :D Bimden aldığım terliklerle gidecem buluşmaya nerdeyse lan :d

şu konuşma tarzını biraz düzelt edeceksen düzgün küfret.sana yeter senin zaten bi enerjin var.terlikleride giyer gidersin bişey olmaz..severim seni ;)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

Beyler bugün sıçtım. ted mezunu odtülü (Türkiyede derecesi var) kızla yemeğe/sinemaya gidiyoruz. Aklınıza gözlüklü bi tip felan gelmesin amerikalar/danimarkalar derken türkiyeyi bile beğenmeyen bi kız.
    Bende çulsuz amıngo goyim :D Bimden aldığım terliklerle gidecem buluşmaya nerdeyse lan :d

şu konuşma tarzını biraz düzelt edeceksen düzgün küfret.sana yeter senin zaten bi enerjin var.terlikleride giyer gidersin bişey olmaz..severim seni ;)

Neyse. gittik bugün kızla. 2 saat sırf felsefe. beyin baş kalmadı. odtülülerden uzak durun! hayattan soğudum eve gelince beyler.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

Neyse. gittik bugün kızla. 2 saat sırf felsefe. beyin baş kalmadı. odtülülerden uzak durun! hayattan soğudum eve gelince beyler.

kız arkadaşı var mı ki vardır bizide gör be hacu (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

kız arkadaşı var mı ki vardır bizide gör be hacu (:

Hacı ne sana gelir ne bana boşver :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlama da yaş 19 yazıyor yazdıklarına bakılırsa doğru da.Olacak olacak. :)

Ezcümle şunları söyleyeyim:

Kadınlar anlamak için değil sevmek içindir.

Kadınlar beş katlı evin her zaman altıncı katını ararlar.Bırak çatıda kalsınlar ;)

Boris Vian amcamız ne güzel söylemiş:

Kadınlar aynı anda güzel, zeki, genç ve bekar olamazlar...
    Genç ve güzel bir kız, güzelliğini farkettiği anda zekasını kaybeder...
    ...
    Kadınlar bilinç altlarındaki hinliğin su yüzüne çıkmaması için büyük mücadele verirler...
    Kadın genç ve güzel ise bu mücadeleyi gençlik yıllarında yapmaya gerek duymaz...
    ...
    Kadın genç, güzel, evli ve mutlu ise zekice bir yalan söylüyordur...
    Kadın çirkin ve evli ve de mutlu ise bu doğru olabilir...
    ...
    Kadının bütün düşüncesi güzelliği üstünedir, erkeğinki ise güzelliğin peşinden koşmak üzerine...
    Hep bu ikili nedenden ötürü birbirlerini neden anlayamadıklarını hayatlarının sonuna kadar sorup dururlar...
    ...
    Kadınlar yaşlandıkça erkeğin gözünden dünyaya bakmaya başlar...
    Erkekler yaşlandıkça kadını anlamaya başlarlar... Ama her şey çok geçtir artık...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    judge
    judge's avatar
    Erkek

bu kızları kendimize nasıl baglayacaz nasıl her istediğimizi yaptırabilirz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

judge bunu yazdı:

bu kızları kendimize nasıl baglayacaz nasıl her istediğimizi yaptırabilirz.

Benim son 1 ayda anladığım şu.
    Ya paran olacak yada doktor mühendis felan olucaksın.
    Diğer türlü ağzının çok iyi laf yapması gerekiyor. malesef bu işler böyle yürüyormuş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

yazı dizisi 2 ne zaman geliyo hocam :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı yemin ederim beni anlatmışsın resmen. İlk defa bir yazıda kendimle bu kadar çok kesişen nokta buldum. Bi kızla çıkarken nasıl oluyo anlamıyorum ama sürekli bir yalvarma moduna giriyorum otomatikman. Kız peşimden koşsa bile sürekli yalakalık yapan ben oluyorum amk..

Toplam Hit: 18673 Toplam Mesaj: 95