Bir Kızla Çıkmak [Kızlar Hakkında Yazı Dizisi 1]
-
Kızlar şöyledir, böyledir gibi genelleme yapmak bu konuda oldukça saçma sonuçlar doğurur.Yaw kızların hepsi farklıdır.Zaten hepsi aynı olsa kadınları anlamak çok kolay olurdu...
Bi laf vardır hocam : -Kadınları anlamak imkansızdır!
Bunun sebebi hepsinin farklı olmasıdır !
Ayrıca bu yazıda amaca bağlı stratejilerden bahsedilse daha işe yarar birşey olur.
Mesela; kısa süreli ilişki temeli, evlilik amacı kızlar ile tanışma, flört, nişanlı kızlar ile evliliğe sorunsuz yürüme vs..
-
Foxxxxxx da dediği gibi seversin; iltifat edersin bi tarafları tavan yapar,iltifatı kesincede yok efendim sen beni sevmion,neden şöle demion,niye böyle yapmıon...dırdır şamata ...attackatak ın dediği gibi kızlar ya öküze yada paraya tapar( istisnalar hariç ) gayet doğru.
-
Hıyarım var diyene tuzla koşan abaza gençliğimiz olduğu sürece , siz daha çok böyle konu açarsınız.
-
Leustad bunu yazdı:
-----------------------------
Tek gecelik hariç uzak durulması gereken varlıklar...
-----------------------------Baban Annene Bir Gecelik Baksaydı Napıcaktın Şuan ?
Vurkaç Taktiğide Bir İşe Yaramaz Diyorum Ben Artık
Örneğin Erkeğin Biriyle Muabbet Ediyorsun İlişkiniz Olumlu Yönde Gidiyor
oda ne Erkek Kaçmaya Başladı Sorun Yok Bir Diğeri Var.
Güzel/Çirkin Kızların Peşinde 1'den Çok Erkek Oldugu İçin Sizin Huylarınızın Güzelliği
Çirkinliği Önemli Değil O size Nasıl bakıyorsa Öyle gider Taktikler İşe Yaramaz.
Veya Yarar Oruçlu Oruçlu Yazcak birşey bulamadım.
-
ellife bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
Bayanlar Dünyanın en tapılası varlıklarıdır bence. Hepsi süper olacak diye bir kaidede yoktur. Her kadının kendine göre bir güzelliği vardır. Bu olayı "kızlar şöyledir, kızlar böyledir, kızlar salaktır vs" gibi bir genelleme altına sokup hepsine aynı nitelikleri taşıyormuş gibi bakmak bence büyük bir haksızlıktır hocam :))
"Bir kızla çıkıyorsanız ve mutlu devam etmek istiyorsanız ilk önce sizde bazı özelliklerin doğuştan olması gerekir." - En baştaki genelleme bile büyük bir yanlış içeriyor. Her kadının mutlu olduğu şeyler farklıdır hocam.
Kimi kadın sabırsız fırlama erkeklerden hoşlanır macera arar. Kimi kadın ağır başlı, sabırlı erkeklerden hoşlanır. Çok izafi bir olaydır. Yaşadıkça anlıyacağından eminim, saygılar :)
-----------------------------biseylerin olgunluguna erismis oldugun belli. onca insanin gorusu icinde en mantiklisi senin tebrik ederim.
kesinlikle...:) -
boşveriyorum, hic uğraşmıyorum, bırakıyorum kızlar benim peşimden koşsun :d
ama niyeyse olmuo
-
ikili ilişkide çok seven daha çok üzülür
-
harbiden artık biraz geniş açıdan bakın şu olaya...
X kişisinin kız arkadaşı şöyleymişte Y kişininki böyleymişte banane kardeşim ???
Kafadan Tıbbi olarak GEN farklılığı var...Kar yağarken bile havadaki o kar tanelerinin hiç biri nasıl birbirine BENZEMİYORSA dünyadaki insanlarında hiç biri birbirine benzemiyor...
ortak gibi gorunen noktalar olabilir ama aslında ortak felan degil herkesın kendıne has yapısı var
o yüzden bırakın kızlar öle kızlar böle kızlar şöle...ilk önce kendımıze bakalım sonra karşımızdaki insanı yargılayalım...
Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama bir söz var ve çok doğru buluyorum...
Davul Dengi Dengine Çalarmış..
Saygılar...
-
peki abi bir kizla ilişkin ii ama işte o baska memlekette sen baska memlekette işte onu kendine nasıl baglayabilirsin tabi okul acıldığında yanyana olacaksınız
-
Beyler bugün sıçtım. ted mezunu odtülü (Türkiyede derecesi var) kızla yemeğe/sinemaya gidiyoruz. Aklınıza gözlüklü bi tip felan gelmesin amerikalar/danimarkalar derken türkiyeyi bile beğenmeyen bi kız.
Bende çulsuz amıngo goyim :D Bimden aldığım terliklerle gidecem buluşmaya nerdeyse lan :d